perjantai 13. elokuuta 2021

TRIGGERSTRÖM HAKEE TÖITÄ

 


13 kommenttia:

 1. Orwellimaista. Mutta nykyään toimittajat ovat eräänlainen Uusi luokka (ilmaisu Milovan Đilasin). Toimittajat kannattavat omaa sananvapauttaan ja heidän kanssaan samaa mieltä olevien sananvapautta.

  VastaaPoista
 2. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi.

  Toimittajat kannattavat omaa sananvapauttaan ja heidän kanssaan samaa mieltä olevien sananvapautta.

  Tismalleen noin.

  VastaaPoista
 3. Kauppamatematiikassahan kaksi plus kaksi on ostettaessa kolme ja myytäessä viisi.

  VastaaPoista
 4. Ekaks: Loistavaa, että Suomen paras sarjakuva on palannut keikkatauolta.

  Tokaks: Millä sinä olet saanut kesytettyä kärpäsiä tiedusteluagentiksi? Tuo työpaikkahaastatteluhan on selvästi salaa äänitetty Ylen tai Hesarin toimituksesta ja muokattu sitten sarjakuvaksi. Autenttista materiaalia, sanoisinko.

  VastaaPoista
 5. Hyvin paljon kiitoksia tästä. Pitää yön yli sulatella, että mitä tähän osaisi sanoa.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Terve QK, Yrjö ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Noinhan se menee. Ja suvaitsevaisessa matematiikassa kaksi plus kaksi on niin paljon kun politbyroo sanoo sen olevan.

  Yrjö: Joo, keikkatauko venähti taas vähän pitkäksi. Motivaatio oli vähän hukassa, enkä viitsinyt alkaa väkisin piirtämään. Vaan koetetaan taas.

  Huru-ukko: Sulattelehan rauhassa.

  VastaaPoista
 7. Paljonko on kaksi plus kaksi?

  Matemaatikko: neljä.
  Insinööri: likimain neljä.
  Kirjanpitäjä: paljonko haluat sen olevan?

  VastaaPoista
 8. No mulla kun tule toisinaan (yleensä usein) kaikenlaisia mieleenjuohtumia liittyen erilaisten viestimien sisältöön, niin tässäkin eka ajatus oli tämä vtv:n mainio yli-viikari. Että nyt on tytti oikeesti huomannut ettei paluuta entissen ole. Eli joutunut ns. ottamaan luaikan kauniisti/kauniiseen käteen ja lähtemään paikanhakuun lähes vapaille markkinoille.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 9. Terve JuhoX ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  JuhoX: Hehee, aika hyvä.

  Huru-ukko: Tuo Yli-Viikarin touhu on kyllä suorastaan uskomatonta. Nythän tuo ilmoitti haluavansa työpaikkansa takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se tytti uhoaa, vaan miten lie, kunvtv:n porukka oli mielisään, että nyt siitä päästiin eroon. Monikohan jättää irtisanomisilmoituksen jos ja kun tytti tunkee takaisin?
   Huru-ukko

   Poista
  2. Jaa-a, saapa nähdä kuinka tuossa käy. Mahtavatko huolia takaisin? Itse veikkaisin että ei. Tämä tapaus on ollut niin paljon julkisuudessa.

   Poista
 10. Yksi tuttuni kysyi minulta äsken, että onko Ryppyä & Reikää olemassa kirjamuodossa. Jouduin vastaamaan hänelle, että varmaankaan ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ole. Tai tarkkaan ottaen on olemassa yksi Ryppy & Reikä-kirja, jonka veljeni teetätti minulle syntymäpäivälahjaksi. Olen kyllä joskus ajatellut, että sitten kun näitä on tarpeeksi kasassa, saattaisin teetättää jonkin pienen määrän sellaista kirjaa jossa olisi omasta mielestäni parhaat R&R-sarjakuvat. Niitä voisin sitten myydä halukkaille sopuhintaan. Mutta tämä tuskin tulee tapahtumaan ainakaan lähiaikoina.

   Poista