tiistai 27. huhtikuuta 2021

PETTERI KANTAA VASTUUTA

 


11 kommenttia:

 1. Kannatammeko siis hallituksen toimia?

  VastaaPoista
 2. Tuo kokkareitten manööveri kertoo hyvin että se kuuluisa pelin politiikka ei ole suinkaan kuollut. Karmeaa vaan on että monelle kokoomuksen tapaäänestäjälle tuokin kikka menee läpi. Kas kun eihän ne, niinqu, äänestäny puolesta, niinqu. Oli niinqu kansallinen ratkaisu. Ja onhan se muutenkin hienoa kannattaa kokoomusta. Nousee vähän muita ylemmäksi itsekin.

  VastaaPoista
 3. Hyvin tyypillistä Orpoa. Häneen sopii hyvin vanha ilmaus: ei suuret sanat suuta halkaise, tai paljon porua, vähän villoja.
  Saa nähdä onnistuuko keskusta ja varsinkin saarikko kasvattamaan munt?
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Ja vastaus tulee elekielellä: "Perästä kuuluu".

  VastaaPoista
 5. Petterillä on kepulin kokkareen vastuu. Vastuullisesti kokkare pyllistää EU:lle rasvaa takamuksensa, vastuullisesti. Kepulta lainatulla Tummelilla.

  No juu. Pistää miettimään onko kokkareet tosiaan niin tyhmmiä toikin kusetus menee läpi. Pahassa raossahan kokkareet toki ovat. Pitäisi leikkiä niin kovasti talouspuoluetta. Vaan kun siellä EU:ssa on niin ihan ne hillot.

  Ja arvaahan sen minkä linjan karjalintukasvattamon tuotteet Orpo ja jobbarihuijarin näköinen mies se Mykkänen valitsevat.

  VastaaPoista
 6. Terve Tom, Yrjö, Huru-ukko, Veijo ja KKi, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Niin, kyllä hallituksen toimissa on varmaan paljon sellaistakin, jota kokoomus ihan oikeasti vastustaa, mutta EU:n suututtaminen onkin sitten toinen asia. Tässä taisi käydä niin, että tuo perustuslakivaliokunnan päätös tuli vähän ikävänä yllätyksenä kokkareille. Sen myötä he joutuivat vähän niinkuin vastaamaan sanoistaan. Ja siinä sitten kävi niinkuin kävi.

  Yrjö: Onhan kokoomuksella toki(samoin kuin kepulla ja demareilla) niitä tapaäänestäjiä joita ei mikään mahti maailmassa pysty horjuttamaan. Veikkaisin silti, että tämän tempun myötä kokoomuksen kannatus ottaa ihan oikeasti osumaa. Mutta kuinka paljon kannatus tippuu, sitä on tietysti vaikea sanoa.

  Huru-ukko: Orpo jatkaa selkeästi Kataisen viitoittamalla polulla, liekö sinisellä tähtilipulla varustettu hillotolppa hänellekin luvassa.

  Eipä siitä kepustakaan ollut hallituksesta lähtemään, vaikka kovasti uhottiin. Mahtoiko sellaista tarkoitusta missään vaiheessa ollakaan.

  Veijo: Jep

  KKi: Pistää miettimään onko kokkareet tosiaan niin tyhmmiä toikin kusetus menee läpi.

  Paha sanoa. Twitterissä ainakin on ollut eilisestä lähtien ihan helvetinmoinen älämölö asian tiimoilta. Ei taida Petteri olla tällä hetkellä kenttäväen suosiossa.

  VastaaPoista
 7. Hölmö ajatus hallituksesta... Halla-aho hallistustunnustelijana ja kokoomus pyrkimässä mukaan. NO joo, heti kun heivaatte ton orvon pirun sinne helevetin pimeimpään nurkkaan, niin tulukaa sit takas nii voiaan jutella...
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 8. Vielä lisäisin, että piirroksen taiteillut RK oli hieman kiireinen, koska äänikupla jäi pois haastattelijan ja orpopojan perätuhdon väliltä.

  VastaaPoista
 9. Terve Huru-ukko ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Kyllähän kokkareissa on joitakin ihan asiallisiakin tyyppejä, mutta niin kauan kun puoluejohto koostuu Orpon, Stubbin ja Kataisen kaltaisista tyypeistä, meininki on sitä itseään. Luulisin, että seuraavista hallitusneuvotteluista tulee joka tapauksessa vaikeat.

  Veijo: Se on kyllä totta että tekaisin tuon melko nopeasti. Ideaan ja toteutukseen meni yhteensä varmaan 10 minuuttia. Viimeiseen ruutuun meinasin laittaa sellaisen puhekuplan, jossa Petteri(pää pensaassa) kertoo kantavansa vastuuta.

  VastaaPoista
 10. Ilmaisin asiani huonosti. Tarkoitin lähinnä äänikuplaa, jonka lähteenä olisi puskaan päänsä työntäneen ahteri ("perästä kuuluu"). Äänikupla olisi tietysti tyhjä, koska on kyse kokoomuslaisen äänestä, joka on tyhjää täynnä. Hajuhaittaa en lähtisi arvailemaan, mutta tuskin pakokaasu aiheuttaisi ilmastonmuutosta globaalitasolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se noinkin toiminut:) Tuosta kokoomuksen tyhjän äänestämisestä on muuten aika paljon väännetty twitterissä vitsiä.

   Poista