perjantai 2. huhtikuuta 2021

RYPPY JA DIVERSITEETTITARKASTAJA

 


9 kommenttia:

 1. Monimuotoisuutta se on monimuotoisuuskin.

  VastaaPoista
 2. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi.

  Monimuotoisuutta se on monimuotoisuuskin.

  Niinhän se on. Mutta Grönmarx tahtoo nimenomaa helposti näkyvää suvaitsevaisuusrekvisiittaa.

  VastaaPoista
 3. Niinpä niin, monimuotoisuus on, no monimuotoisuutta. Mutta se kuka sen määrittelee ei olekaan enää monimuotoisuutta vaan yksisilmäisyyttä. Ja sen määrittelyvallan ovat itselleen omineet ne yksimuotisuuden julistajat, kuten tämä Grönmarx.
  No ei siinä mitään, minä olen edelleen lihaa syövä heteromies, persvakoäijä ja mitä näitä meille voiman pimeällä puolella oleville onkaan keksitty. Olen kaikkea sitä ja sitäkin, mitä ei ole vielä keksitty.
  Tai en ole vielä itsekään sisäistänyt asiaa.
  Huru-ukko
  PS. pääsiäislammas uunissa, paitsi että se vaihtoi identiteettiään uuniin mennessä hevoseksi:)

  VastaaPoista
 4. Onneksi yksityinen sektori on pääosin saanut olla rauhassa tuolta diversiteettivillitykseltä mutta mikäli vihervasemmistolainen valta jatkuu niin varmasti jotain yritystä on tulossa siihenkin suuntaan. Tämä uusin strippi on vain kivenheiton päässä todellisuudesta. Tämä ei jää tähän, niin kuin Grönmarx totesi. Ja Grönmarxithan ovat nopeasti uusiutuva luonnonvara.

  VastaaPoista
 5. Terve Huru-ukko ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Ja sen määrittelyvallan ovat itselleen omineet ne yksimuotisuuden julistajat, kuten tämä Grönmarx.

  Niinpä. Tuohan se minuakin eniten korpeaa. Muutenhan minulle olisi yksi lysti mitä tämän maailman grönmarxit keskenään määrittelevät, mutta kun jostain ihmeellisestä syystä homma on mennyt siihen, että meidän muidenkin pitäisi elää noiden kaistapäiden määrittelyjen mukaan. Siihen minä en oikein tahtoisi suostua. Vaan jatketaan me täällä voiman pimeällä puolella poskiemme soittamista. Sillä valkoinen heteromies saattaa kyllä olla ahtaalla, mutta ei häntä vielä täysin nujerrettu ole.

  Yrjö: Onneksi yksityinen sektori on pääosin saanut olla rauhassa tuolta diversiteettivillitykseltä mutta mikäli vihervasemmistolainen valta jatkuu niin varmasti jotain yritystä on tulossa siihenkin suuntaan.

  Tuota minäkin pelkään. Omalla työpaikallani henkilökunta koostuu yksinomaa valkoisista heteromiehistä, ja diversiteettiä on vain iän ja hiusten värin suhteen. Soisin näin olevan jatkossakin. En oikein usko että työilmapiirille olisi hyväksi, jos sinne palkattaisiin joku kävelevä diversiteetitoteemi jonka edessä kaikkien pitäisi olla jatkuvasti varpaillaan.

  Tämä ei jää tähän, niin kuin Grönmarx totesi.

  Niin, eihän se grönmarxeilla koskaan jää. Jussi Halla-aho kirjoitti aikoinaan osuvasti kyseisestä ihmistyypistä:

  Kun ihmisen olemassaolon moodi on vaatia, tyrmistyä ja valittaa, hän vaatii, tyrmistyy ja valittaa juuri niin kauan kuin häntä kuunnellaan ja totellaan.

  VastaaPoista
 6. Niin, timoseksuaalisuutta ei ole olemassakaan omana käsitteenään.

  Sen sijaan hyvinkin tunnettu termi on poliittinen käsite timokratia, eli varallisuuteen perustuva valtiovalta.
  Sen kantasanoina ovat muinaiskreikan tīmḗ (omaisuus, kunnia, arvostus) ja krátos (valta, voima).

  Niinpä timoseksuaalisuus ei ole perversio laisinkaan, vaan vain naisten perusasetus parinmuodostuksen toiminnaohjaukselle:
  seksuaalisuus on syytä suunnata omaisuuteen, kunniaan ja arvostukseen. Se mies niiden takana on täysin yhdentekevä.

  VastaaPoista
 7. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. Jaa, eikö timokratia olekaan hallintomuoto, jossa kaikki valta on annettu Timo-nimisille miehille? No ei sentään, tiesin minä toki tuon timokratian merkityksen.

  Niinpä timoseksuaalisuus ei ole perversio laisinkaan, vaan vain naisten perusasetus parinmuodostuksen toiminnaohjaukselle:
  seksuaalisuus on syytä suunnata omaisuuteen, kunniaan ja arvostukseen. Se mies niiden takana on täysin yhdentekevä.


  Jos se tuolla tavalla määritellään, niin sittenhän niitä timoseksuaaleja alkaakin löytyä melkoiset määrät. Näin sitä vaan hässitään käsitteitä niinkuin humanistisuvakit konsanaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oma tulkintani timoseksuaalisuudesta oli sen verran huono, että voimme varmaankin jatkaa ikään kuin sitä ei olisi koskaan nähtykään?

   Poista