keskiviikko 10. maaliskuuta 2021

RYPPY REKKAMIEHENÄ

 


Tämänkertainen sarjakuva ei liity mihinkään varsinaiseen uutiseen(tai ainakaan en onnistunut sellaista löytämään), mutta Twitterissä tuli vastaan video, jossa Elokapinan urheat aktivistit yrittävät pysäytellä rekkoja Oulussa. Löydätte videon laittamalla Twitterin hakukenttään '#elokapina'.

25 kommenttia:

 1. Video löytyy tästä linkistä:

  https://vk.com/video426827542_456239470

  Se on sangen, sanoisinko, musikaalinen. Täytyy kiitellä tuon Sisu-kuskin hermojenhallintaa, että malttoi hiljentää noinkin paljon.

  Perässä ajaneen Kaania-kuskin reaktiota ei ehditty nähdä, mutta tuskinpa lopputulos oli erilainen.

  VastaaPoista
 2. Vahinkoja sattuu liikenteessa, myös raskaalle kalustolle ja milläs nämä ekokapinalliset sitten saa tofua pöytään, jos kumipyörät pysäytettäisiin laakista.

  VastaaPoista
 3. Terve QK ja Krypta, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Sanoisin, että Sisu-kuski hoiti homman erittäin mallikkaasti.

  Krypta: Veikkaisin, etteivät ekokapinalliset hirveästi tuollaisia asioita mieti.

  VastaaPoista
 4. Nuo Elokapinan tyypit ovat hyvä esimerkki leikkipartisaaneista jotka pitävät etuoikeutenaan tukkia teitä ja häiritä ihmisten elinkeinoa. Sitten jos joku panee hanttiin niin alkaa armoton uhriutuminen ja alaleuan väpätys. Kas kun heidän elämysmatkailuaan häirittiin. Ja sitten voi tuntea itsensä niin partisaaniksi, niin partisaaniksi.

  VastaaPoista
 5. On siä ollu ekoötökkä ihmeissään pervakoukko ei oikein ota tosisaan. :D

  Noi ei noi laitteet oikein ole herkkiä piiperöiden piiperöinnille.

  Nyt onkin hyvä mieli lähteä kohti Storlien Tollstedt.

  VastaaPoista
 6. Terve Yrjö ja KKi, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Tismalleen noin. Elämysmatkailu on juuri oikea sana kuvaamaan tuota touhua. Ja ihan rauhassahan nuo saavat perseillä ja tukkia teitä. Monessa muussa maassa tulisi pamppua niin maan perkeleesti.

  KKi: Niin, en tiedä mitä nuo tyypit odottivat tuossa tilanteessa tapahtuvan. Henkilökohtaisesti en olisi pannut pahakseni, vaikka tuo Sisu-kuski olisi tuupannut vähän kovempaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoki pitäs kyllä sitoa kiinni penkkiin ja vedellä remelillä persiille ..

   -jpt-

   Poista
 7. Sain muuten postauksestasi inspiraation omaani. Kiitokset. Ja Jumala siunakkoon kaikkia leikkipartisaaneja.

  VastaaPoista
 8. Tere Reijo.
  Yritin tuossa aiemmin päivällä laittaa kommenttia, vaan se hävisi kuin pieru saharaan jonnekin bittiavaruuteen.
  Tästä oli uutinen mm. Partisaanissa ja jossakin oli mainita, että kuvaajana oli Junes Lokka. Tapahtumassa autot ajoivat liekö ollut ylijäämämaata jollekin suolle, maankatopaikalle siis.
  Ei siinä polpon lanseeraama lalanen pajoa painanut, kun suomalainen Sisu avasi tietä ja ruåtsalainen scania vabis perässä.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 9. Terve Yrjö ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Lukaisin juuri kirjoituksesi, ja olihan se mainio. Vittuilu oli suorastaan murhaavaa. Niinkuin sen kuuluu ollakin kun ollaan tekemisissä leikkipartisaanien kanssa.

  Huru-ukko: Kommenttisi lienee kadonnut bittiavaruuteen, kun ei se tuonne roskapostiinkaan mennyt, kuten joskus saattaa käydä. Minäkin ymmärsin, että kyseessä oli Lokan kuvaama video. Ja niinhän siinä tosiaan pääsi käymään, että vastoin kaikkia odotuksia leikkipartisaani ei pärjännytkään työntökisassa Sisu-rekalle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvan mukaan se mikhän rekka ollu, kolomeakselinen nuppi, hai olisko ollu neljä. Niitä akseleita.
   Huru-ukko

   Poista
 10. Voitaisiin lisätä rekkoihin tarvittaessa karjapuskuri. Sellainen versio, että yleensä se olisi ylhäällä, mutta kohteen tullessa lähelle laskettaisiin alas lähelle tienpintaa.

  VastaaPoista
 11. Nyt ku katoin niin näky olleen kuus akselia siinä Sisussa, scanian reuhussa oli neljä. Ja lapanen ratissa!
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 12. "
  vastoin kaikkia odotuksia leikkipartisaani ei pärjännytkään työntökisassa Sisu-rekalle:)
  "

  Vastoin huulipunasosiaalifemokratian toivomuksia, huulivoima ei pärjännyt hevosvoimille.

  Mutta onhan videon Jan-Erik Lapanen nyt Tosi Rohkea Partisaani. Tiedä vaikka tiedostavan piparin saisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se piparin saaminen ole ollut päällimäisenä ja ensimmäisenä mielessä ..

   -jpt-

   Poista
 13. kele enää osaa laskeekkaa. Viis niitä kumminkin siinä Sisussa niitä akseleita. No, tyhymä minä, joskus isot pojat sano tarkasta hommasta, että ei minun silmäni mikään vittu oo. Mulla se näkyy siihen menvän;( sori siitä.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 14. Terve Huru-ukko, Tom, KKi ja Jpt, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Sinä tiedät varmasti noista asioista minua enemmän. Sitä paitsi, minun huomioni ei niinkään kiinnittynyt ajoneuvoon, vaan urhean leikkipartisaanin hurjaan kamppailuun;)

  Tom: Karjapuskuri voisi olla kyllä näissä tilanteissa hyvä. Luulen tosin, ettei sekään taitaisi elokapinallisille kelvata.

  KKi: Mutta onhan videon Jan-Erik Lapanen nyt Tosi Rohkea Partisaani. Tiedä vaikka tiedostavan piparin saisi.

  Kyllä tiedostava pipari olisi nyt enemmän kuin paikallaan. Muutenhan Jan-Erik teki itsestään pellen ihan turhaan.

  Jpt: Enpä väitä vastaan.

  VastaaPoista
 15. Jan-Erik? Minä kun olin luullut kaikkia tyttöpuolisiksi? No, eipä soijapoikaa pahemmin tytöstä erota.
  Sisussa sen sijaan oli viisi akselia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, katselinpa tarkemmin videota. Varmasti on tietysti vaikea mennä sanomaan, tyypeillä kun oli maskitkin päällä, mutta minun silmääni siinä näyttäisi olevan ainakin kaksi naisoletettua, kolmannesta tyypistä en osaa sanoa.

   Poista
 16. En tiiä tiedänkö enemmän, koulussa vaan opetettiin kun alan kouluja kävin. Jä vähin työelämässäkin tuli tietoa. Ja en minä sinua moiti ku maalikko olet. Se näihin liittyvä vitutus koskee lähinnä näitä toimittelijattaria ja soijapoikatoimittajia, että kun on citymaasturia isompi niin se on rekka. Varsinkin kun lukee jotain hömppäiltalehden tai iltiksen juttua ja sit siinä on kuvia, niin se on melkeinpä stavarma, että kun ne kirjoittaa että rekka, niin ojassa/tai missä vaan könöttää joku hikinen jakoauton nuppi. GRRR kele:)
  No, näihin suhtauduttava suurella varauksella, näihin soija/latte/viisas nuori naistoimittelija juttuihhin.
  Vaan taitaa sittenkin tulle kesä. Ja taas siirretyt vaalit kun ei noi perkeleen ämmät saa noita raoja kiinni. Meni vähän aiheen ohi, vaan pirukos minä siitä)
  Huru-ukko
  PS. Nyt maistuu kyntöruunan lihapullat kermakatikkeessa pottuvoin knassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen tosiaan maallikko näissä asioissa. Mutta tiedän minäkin sentään mikä nuppi on. Tuo rajojen sulkeminen vaikuttaa tosiaan olevan suorastaan mahdotonta, kaiken muun ollessa mahdollista. Ulkonaliikkumiskieltoa suunnitellaan, mutta jostain saatanan Pohjois-Makedoniasta pörrää lentokonetta joka kristuksen päivä.

   Poista
  2. Ei Ristuksen ku ihan ittesä perkeleen päivä. Eiköös se ole sanonta notta joka saatana päivä..saatana=perkele:)
   Vaan piirrä sie Reijo. Kyllä mie sit taas saan nauraa ja hieman helepottaa vitutus. Ees hetkiseksi:)
   Huru-ukko

   Poista
  3. Piirränhän minä. Jos minä saan tällaisella yhdenkin ihmisen nauramaan ja unohtamaan rynnäkkövitutuksensa edes sekunniksi, koen että vaivani ei ole mennyt hukkaan. Ja onhan näiden piirtäminen jonkinlaista terapiaa minulle itsellenikin.

   Poista
 17. Inhoan Elokapinaa yhtä paljon kuin ilmeisesti useimmat täällä. Silti ei ole hyväksyttävä ajaa ihmisten päälle. Kuski tulee saamaan asiasta syytteen ja voi menettää työpaikkansa. Ellei soijapoika olisi siirtynyt alta pois, hän olisi voinut vaikka kuolla päälleajon seurauksena.

  VastaaPoista
 18. Terve Ilmari, ja kiitos kommentistasi. Ei tuo tilanne minun mielestäni niin vaaralliselta vaikuttanut. Onhan se ajoneuvolla töniminen tietysti vähän ikävää, mutta en minä oikein tiedä mitä tuon kuskin olisi tuossa tilanteessa pitänyt sitten tehdä. Odottaa niin kauan että sukkahousukoppelot paleltuvat ja lähtevät kauralatelle?

  VastaaPoista