sunnuntai 23. elokuuta 2020

FATIM PYÖRÄILEE


Pahoitteluni lukijoille piirtämistauon johdosta. Olen kyllä yrittänyt piirtää kaikenlaista, mutta tekeleet ovat jääneet kesken. Mutta tällaista tämä on toisinaan, joskus vihapiirtäminenkin tökkii. Nyt sain kuitenkin itseni pakotettua piirtämään sentään tämän vaatimattoman tekeleen, joka tietysti liittyy tähän uutiseen.

19 kommenttia:

 1. Tuskimpa Fatim runsasta olemustaan metsään kuskaa sillä sähköpyörällään. Kun siellä on niin kauheeta ...
  Tavallisella munamankelilla polkien laardi sattaisi hivenen ohentua.

  Muutenkin tämä sähköpyöräkoohotus vähän ihmetyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Fatimalla ole munia mitä mankeloida.

   Poista
 2. Juu, Fat im pyöräilee. Vaan sähköllä se pitää kulkea, kas kun ei ole niitä voimaannuttavia f emakkokokkekemuksia tarpeeksi niin ei riitä omat voimat.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Tuodaan ulkomaisia tapoja Suomeen!

  VastaaPoista
 4. Terve Korpisoturi, Huru-ukko ja Tom, ja kiitos kommenteistanne.

  Korpisoturi: Juu, eihän sinne metsään kannata mennä muun kun insestin takia, tai niin ainakin Fatim on tuumaillut. Jos korruptiosta puhutaan, niin onhan tämä tapaus toki sieltä lievemmästä päästä. Tämä on vaan vihreille jossain määrin tyypillistä käytöstä. Ansaitaan moraalipisteitä puhumalla ilmastoposeerauksen tai kehitysavun puolesta, niin voidaan sitten myöhemmin vetää vähän mutkia suoriksi hyvällä omallatunnolla.

  Huru-ukko: Niin, eikös se tosiaan olisi vihreämpää ajella ihan perusfillarilla. Tuo sähkö kun pitää jossain tuottaakin.

  Tom: Jep, näin se ankea impivaaralaiskulttuuri vaan rikastuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisellä eivät voimat riitä, jos pitää olla koko ajan hyveellinen.

   Poista
 5. Eikös tämä Fat Diarrea ole sama savanninorsu joka kertoi meille maalla asuville, että ainoa syy asua maalla on insesti?
  Kaikkia sitä leipä elättää, valitettavasti.

  VastaaPoista
 6. Älkäämme moittiko, Diarra on vain ollut hyvä opetuslapsi:

  Vihreiden pyhään perheeseen kuuluva Heidi Hautala käytti pimeää ulkomaista työvoimaa remontissaan. Samaan aikaan hän oli harmaan talouden torjuntatyöryhmässä.

  Toinen pyhän perheen jäsen Osmo Soininvaara toteaa Diarran touhuista, että eihän tuossa ole mitään uutta ja ihmeellistä. Näinhän vihreissä on aina toimittu.

  Kolmas jäsen Pekka Haavisto palkkaa verovaroilla nuorta matkaseuraa virka- ja lomamatkoilleen. Hän myös vähät välittää ministereiltä vaadittavasta rehellisyydestä sooloillessaan pitkin Lähi-itää tuoden sieltä huonointa mahdollista ainesta elätettäväksi ja lopun ikää vartioitavaksi vähintään kolmanteen ja neljänteen polveen asti.

  Kunniamaininnalle jääköön Ville Niinistön autoseikkailut eduskuntatalon parkkihallissa, Turun moottoritiellä ja autoveroparatiisissa.

  VastaaPoista
 7. Kyseinen Fatim Diarra on samanlainen tapaus kuin Husu Husseinkin ja arkkityyppi kaksoisstandardeista. Voit töpeksiä aivan miten paljon hyvänsä mutta kun sulla on etninen suojakerroin niin olet aina vaan ”vakavasti otettava” tyyppi.

  VastaaPoista
 8. Eihän vuorenhuipulle voi nousta yhdellä askeleella eikä norsua voi syödä kuin pala kerrallaan. Niinpä ei hätää, veli Reijo;
  kyllä me jaksamme odottaa aina seuraavaa sarjakuvaa.

  Fat I'm Diarrhea sen sijaan taisi yrittää vuorelle nousua yhdellä askeleella, mutta joutui tyytymään syömään norsun vain pala kerrallaan. Aavistuksen verran tässä huolestuttaa se, mitä tapahtuu kun se norsu on syöty?

  Silloin on sisäistetty hurjasti energiaa käytettäväksi seuraavaan vuorenhuipulle hyppäämisen yritykseen. Se voi onnistua, ja kaikki huiput eivät sellaista jysäystä kestä.

  VastaaPoista
 9. Fatim on Malin lahja Suomelle. Helkamafillari on vaatimaton suomalainen lahjus Fatimille. Fatim ei katso maalla asumista itselleen sopivaksi, koska sieltä ei huuto kuulu auttajien korviin. Malissa sen sijaan huutoa ja pauketta kuuluu yötä päivää. Siellähän on meitä suomlaisiakin niin kovasti kiehtova afrikkalainen räiskyvä elämänrytmi.
  Kuvassa polkupyöräilijä lähdossä tankkaamaan lähimmälle tuulimyllylle pekkarisen korkeavolttista:
  https://www.google.com/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.vihreatnaiset.fi%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F03%2Fimage.png&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.vihreatnaiset.fi%2Fblog%2F2019%2F03%2F04%2Ffatim-diarra%2F&tbnid=V26ciwyKzNIKvM&vet=12ahUKEwiyp6_Ug7PrAhXGY5oKHRmCDEAQMygBegUIARCVAQ..i&docid=kZ7pj68whihQCM&w=614&h=960&q=fatim%20diarra&client=firefox-b-d&ved=2ahUKEwiyp6_Ug7PrAhXGY5oKHRmCDEAQMygBegUIARCVAQ

  VastaaPoista
 10. Polliisi on aloittanut esitutkinnan Fat im diarran fillarista. Että onko rikottu jotain lakia, asetusta tai jotain muuta, että esitutkinta on syytä aloittaa. No mie ossaan sanoa jo etukäteen ettei mitään rikosta ole tapahtunut, vain tavnomaista vihreetä kusetusta. Täällä ei ole tapahtunut mitään. HAJAANTUKAA on polliisin tutkimusten tulos.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 11. Terve Tom, Terho, Joppos123, MikkoK, Yrjö, QK, Veijo, Ilmar ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Onhan se tietysti noinkin. Kyllähän siinä paikat puutuu, kun joutuu poseeraamaan aamusta iltaan.

  Terho: Nomen est omen.

  Joppos123: Kyllä, juuri sama täti on kyseessä. Maaseudulla asuvana sanoisin, ettei tänne kyllä Fatiman kaltaisia tyyppejä välttämättä tarvitakaan.

  MikkoK: Niinhän se taitaa mennä, että säännöt ovat kyllä ihan kiva juttu, mutta eiväthän ne nyt tietenkään saa vihreitä koskea. Sillä he ovat Hyviä Ihmisiä.

  Yrjö: Tismalleen noin. Husukin taisi hiljattain saada mukavan suojatyöpaikan, vaikka mies on ehtinyt perseilemään oikein urakalla. Eikä tämäkään keissi tule Fatiman uraa haittaamaan.

  QK: Niinpä ei hätää, veli Reijo;
  kyllä me jaksamme odottaa aina seuraavaa sarjakuvaa.


  Hyvä tietää. Minä luulen, että Fatim tulee menemään vielä pitkälle. Vihreän puolueen jäsenkirja ja suojaväri tulevat takaamaan sen. Itse asiassa olisin yllättynyt, jollei Fatim ole eduskunnassa -23 vaalien jälkeen.

  Veijo: No niin, sellainen kuva:) Sen lisäksi, että Fatim on vihreä feministi, hän vaikuttaisi olevan myös vahvasti kehopositiivinen.

  Ilmar: Tuohan pitää tietysti paikkansa.

  Huru-ukko: Minä kanssa uumoilen samanlaista tulosta. Sinänsähän tämä Fatimin temppu kalpenee komeasti Haaviston perseilyjen rinnalla, enkä minä usko, että häntäkään tullaan mistään tuomitsemaan.

  VastaaPoista
 12. Erikoista toimintaa, eikö olisi ollut kansanedustajan
  palkalla rahaa ostaa pyörä.

  Mutta ei ole kovin vihreää, ostaa uutta.
  Hyvin olisi asian ajanut käytettynä ostettu
  pyörä.

  Siinä olisi säästynyt luonnonvaroja.

  Epäilen onko etes pitkä eduskuntaan,
  mitä hyötyä sähköpyörästä on jos matka
  neljä kilometriä. Jos ei tälläistä matkaa
  jaksa ilman sähköä. On jo sitten surkeasti.

  Kyllä minulle kelpaisi sähköpyörä, kun näin kesällä
  pyöräilen pitempia matkoja. Joku päivä 30 kilometriä.

  VastaaPoista
 13. Terve Anonyymi, ja kiitos kommentistasi. Itse asiassa Fatim ei ole kansanedustaja. Hän on vihreiden varapuheenjohtaja ja Helsingin kaupunginvaltuutettu. Mutta Fatim on kyllä saanut viime aikoina niin paljon näkyvyyttä, että eiköhän hän kansanedustajaksikin pääse kolmen vuoden päästä.

  Mutta ei ole kovin vihreää, ostaa uutta.
  Hyvin olisi asian ajanut käytettynä ostettu
  pyörä.


  Niinhän se olisi. Mutta sehän kuulostaa niin tylsältä. Joltain sellaiselta, jota persaukiset tavikset tekevät. Tottahan Fatimin täytyy sellaisista erottautua.

  VastaaPoista
 14. Apropoo, tämä F.Diarree näkyy tienaavan keskiverto paperimiehen liksat, joten milläpäs ostelet efillareita? Paperimiehet tosin tekevät liksansa eteen kolmessa vuorossa, eivät pelkästään ole jonkin värisiä iholtaan. Fatima se vain on...

  VastaaPoista
 15. Tähän pyörägate juttuun lisämausteena vahteran juttu, että kunniakansalaille opetetaan pyöräilyn saloja hintaan 900 e nuppi. Ajokortin hinta autokoulussa halvimmillaan 650 e. Tekisi mieli lisätä tähän rumaa tekstiä mutta jätän väliin. Sen sijaan hengitysharjoituksia.

  VastaaPoista
 16. Terve Kilttimies ja Unknown, ja kiitos kommenteistanne.

  Kilttimies: Kyllähän tuo ihan mukava palkka on. Käsittääkseni Fatim kuitenkin työskentelee yksityisellä sektorilla, joten jos hänen työnantajansa tahtoo maksaa hänelle tuollaista palkkaa, niin se on heidän asiansa. Yksityiset firmat saavat minun puolestani palkata kiintiöneekereitäkin niin paljon kuin huvittaa.

  Uknown: Joo, luin noista mamujen pyöräilykursseista itsekin Pauli Vahteran blogista. Silloin teki minullakin mieli suoltaa vähän rumaa tekstiä. Kuntien talouden ovat aivan kuralla mutta tuollaisiin perseilyihin riittää aina rahaa.

  VastaaPoista