lauantai 29. elokuuta 2020

TRIGGERSTRÖMIN METAMORFOOSI


7 kommenttia:

 1. Tuossa viimeisessä kuvassa hänen olisi jo pitänyt muuttaa nimensäkin kehityksen mukaiseksi. Tulva = Vulva
  arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Ei yhtään hassumpi idea. Itse asiassa twitterissä eräs tyyppi ehti tuota jo ehdottaakin.

  VastaaPoista
 3. Minimalismin suuntaan ollaan menty. Mikähän lie vuoden 2025 versio;
  päälaki on poissa ja Älykkään Nuoren Naisen aivot loistavat koko maailmalle? Huuletkin ovat tiessään paljastaen voimaantuneen virnistys-irvistyksen pysyvänä sodanjulistukselle patriarkaatille?

  Ja miten siihen ollaan tultu?
  Kas, tuohon mennessä Joe Biden on istunut vuoden toista presidenttikauttaan ja loputkin USAn itärannikon suurkaupungeista on poltettu maan tasalle. Suomessa puolestaan Ohisalon hallitus on toisena hallitusvuotenaan päätänyt ajan olevan kypsä Helsingin polttamiselle sovitukseksi Orjalaivojen Tervasta.

  Triggerström läksi riemumielin toimitukseen mukaan, mutta hänen viimeisiksi sanoikseen jäivät:
  "Ei?! Mitä te nyt!? Älkää!! Mehän rakastamme teitä!!"
  Sitten hän ei sanonut enää mitään, ja metamorfoosi alkoi.

  Triggerströmin viimeinen ajatus oli:
  "Vittusaatanan persufasistimiehet!"

  VastaaPoista
 4. Milloin me saamme nähdä naisia roskakuskeina, mitä?!

  VastaaPoista
 5. Luonnollinen kehityskulku. Jos stripissä olisi ollut neljä kuvaa niin neljännessä Tulva olisi ollut BLM-porukalla hakkaamassa jotain valkoista tyttöä joka sanoi ”all lives matter”.

  VastaaPoista
 6. Terve QK, Tom ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Niin, metamorfoosi toki jatkuu vielä tämänkin vuoden jälkeen. Minäkin luulen, että vuoden 2025 versio on jotain sellaista, jonka rinnalla intersektionaalinen feminismikin kalpenee. Mutta sen me näemme vasta sitten.

  Mitä Amerikkaan tulee, niin minä en usko Bidenin pääsevän presidentiksi. Tosin, eipä näistä voi koskaan olla varma. En minä uskonut Trumpinkaan voittavan 2016, mutta niin siinä vaan kävi.

  Tom: Niin, eipä ole tullut vielä sellaisia vastaan. Enkä ole kuullut femakkojen leiristä sellaisiakaan vaatimuksia, että yleinen asepalvelus pitäisi saada koskemaan myös naisia.

  Yrjö: Tuohan se olisi selkeästi seuraava vaihe. Ja kyllähän Tulvan täytyy jossain vaiheessa Antifaankin liittyä. Eikä islamiin kääntyminenkään poissuljettua ole.

  VastaaPoista