keskiviikko 25. joulukuuta 2019

RYPPY JOULUPUKKINA

Minun piti saada tämä pätkä valmiiksi jo ennen Jouluaattoa, mutta en sitten joulukiireiltäni ehtinyt. Julkaisen sen kuitenkin nyt, kun en jaksaisi seuraavaan Jouluun asti odottaa.


Jos joltakulta sattui menemään ohi, niin artikkeli huutavasta feministipukkien pulasta löytyy täältä.

28 kommenttia:

 1. Entäs jos joku pyytäisi sovinistipukkia?

  PS. Hetken ajan ehdin pelätä, että bloginpitäjä on sulkenut kommentoinnin, mutta arvasin oikein, että syyllinen vaikutelmaan oli se, että olin jättänyt päälle skriptien eston Firefoxin lisäosista. Luen skriptien eston avulla Historianetin artikkeleita maksamatta niistä.

  VastaaPoista
 2. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi. Viinalta tuoksuva ja naisia kähmivä sovinistipukki saattaisi olla ensi Joulun hittituote. Minulle kyllä kelpaa se ihan perinteinen peruspukkikin. Sitä en osaa sanoa kuinka paljon noita fem-pukkia kaipaavia löytyy, mutta en usko että tässä kovin laajasta ilmiöstä puhutaan. Luultavasti kyseessä on kourallinen hipstereitä Kallion kuplasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja omassa kuplassa kun elää, jossa kaikki kannattavat feminististä pukkia, niin kuvittelee, että feministiselle pukille olisi paljonkin tilausta.

   Poista
 3. Kun joulupukin rooliin kuuluu, että tullaan taloon keppi suorana ja pussit täynnä tavaraa niin on se aika mahdoton tehtävä feministille ;-)

  VastaaPoista
 4. Joo, pisti mullakin mietityttämään tuo Hesarin määritelmä ”osassa suomalaisperheitä”. Jos sen porukan laskemiseen riittää sahatyömiehen sormet niin onhan kyseessä silloinkin ”osa suomalaisperheitä”. Niin että teknisesti ottaen Hesari ei valehdellut. Sanoisin, että malliesimerkki propagandasta. Sitähän Hesari ei lähde laskemaan että kuinka suuressa osassa suomalaisperheitä ei millään muotoa kaivata mitään feministipukkeja. Mutta antoisaa joulun jatkoa sinne Pertinlaaksoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkumatti muistuttaa Joulupukkia siinä suhteessa, että kummallakin on pussit.

   Poista
  2. No niin, pitihän se arvata. Nukkumattikin on siis katalan patriarkatin asialla toksisine miespusseineen. Lienee aika ruveta vaatimaan feminististä Nukkumattia(Nukkumaijaa?)

   Poista
 5. Terve Anonyymi ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Anonyymi: Hehee, enpä olisi edes hoksannut asiaa tuolta kannalta. Vaan näin sitä vain dekonstruoidaan joulupukkia pala kerrallaan.

  Yrjö: Antoisaa joulun jatkoa myös Huitsinnevadaan. Tuo feministipukkijuttuhan oli Hesarin Nyt-liitteestä, jonka jutut tuppaavat olemaan vielä räikeämpää propagandaa kuin perus-Pravdassa. Perstuntumalta heittäisin, että 99,8% suomalaisperheistä ei tahdo minkään sortin feministipukkeja koteihinsa.

  VastaaPoista
 6. No sieltähän se tuli kuin kuusen takaa. Siis vuoden toistaiseksi paras rypistys!
  Siitä kiitos ja hymy pyllyssä kohti tulevia oivalluksia.

  VastaaPoista
 7. Terve Veijo, ja kiitos kommentistasi. Kiitoksia vaan. Itse pidän kyllä tämän vuoden parhaana rypistyksenä Hassan hakee turvapaikkaa-klassikkoa viime kesäkuulta, mutta nämähän ovat tietysti makuasioita. Vaan koetetaan tuottaa pyllyhuumoria ensi vuonnakin. Hallituksemme ainakin suorastaan kerjää preussilaista vittuilua kaistapäisellä toiminnallaan, ja kyllä muutenkin aiheita pitäisi riittää.

  VastaaPoista
 8. Olipa hilpeä esitys. Tuskin feministipukkia kovinkaan monessa kodissa odotetaan. Taitaa koskea lähinnä Helsingin kuplassa eläviä.

  VastaaPoista
 9. Terve Krypta, ja kiitos kommentistasi. Minä luulen kanssa, että feministipukkia kaipaillaan ainoastaan Kallion punavihreässä kuplassa. Ja sielläkin taitavat olla vain vanhemmat asialla, lapsille luultavasti kelpaisi ihan perinteinen pukki.

  VastaaPoista
 10. Ei kalliossa mitään pukkia odotella vaan pullerothan siellä palleroiden täysiä pussukoita odottelevat...

  Sinänsä kyllä huvittaa tämä aikamme henki. Kaiken pitää olla niin lipilaaria ja vaahtokarkkia ettei lumihiutaleisille vain tule henkinen pipi.

  Samaan aikaan nämä oletetut femakot ja emakot palvovat touhutipat valuen väkivaltaisinta uskontoa joka löytyy. Noh, logiikka ei taida olla feminismin eikä vasemmiston vahvuus.

  VastaaPoista
 11. Terve KKi, ja kiitos kommentistasi. Tuo femakoiden ja islamin epäpyhä allianssi on kyllä yksi aikamme irvokkaimpia ilmiöitä. Mitään logiikkaa tuosta on tosiaan mahdotonta löytää. Joskus aikaisemmin ajattelin, että kun mamujen perseily saavuttaa tietyn pisteen, niin feministikin alkaisi miettimään asioita uudelleen, mutta Ruotsin esimerkki osoittaa, ettei mitään sellaista ole luvassa.

  VastaaPoista
 12. Tämän sarjakuvan tapaista meille tarjottiin aatonaattona (D-Day minus one) pilapiirroksenakin:

  https://www.iltalehti.fi/villeranta/a/4f24d00c-912d-4dec-a91e-c0d3b47e58f5

  Asialla oli siis täälläkin pariin kertaan mainittu Ville Ranta, joskaan emme voi tietää oliko puheenaolevasta kuvasta vastuussa Ville yksin vai oliko vaikuttajana myös hänen ehtoisa emäntänsä Rebekka Nalkutus; korjaan: Naatus!

  No, ittekukanenkin voi ny ihan ittesä kanssa, omassa rauhassa katella tuata Ville-Rebekan kuvaa ja koittaa ottaa siittä juur niin maan perusteellisesti irki kaiken mitä ny tosta voi.

  Persu-persvako-setämiehellehän siinä vittuiltiin asiaa yrittämättäkään peitellä.
  Niinpä siis en lainkaan pahastu, kun (lähitulevaisuudessa?) saan täällä nähtäväkseni VilleBekkaan suunnatun, nautinnollisen mehevästi kaikkien suojausten läpi syvälle uppoavan vastaiskun.

  VastaaPoista
 13. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. Jaahas, tuo Ville-Rebekan tekele olikin mennyt minulta ohi. Vaan samanlaista settiähän tuo oli kuin Rannan aikaisemmatkin tekeleet. Jos Ranta haluaa vittuilla persuille/konservatiiveille niin siihen hänellä on tietysti oikeus, mutta kun ei hän vaikuta oikein osaavan tehdä sitäkään. Olisi ihan mielenkiintoista tietää onko vastaleirissä paljonkin sellaisia, jotka ihan vilpittömästi ovat sitä mieltä, että Rannan tuotokset ovat oikeasti hauskoja tai osuvia?

  Mitä VilleBekkaan suunnattuun vastaiskuun tulee, niin en uskalla luvata mitään. Kaikki riippuu siitä keksinkö hyvän idean vai en. Jos keksin, niin annan kyllä palaa ilman mitään pidäkkeitä. Seuraavaksi on kuitenkin tulossa sarjakuva, jossa seikkailee tuttu ystävämme Koponen.

  VastaaPoista
 14. Voi noita Villen viisi vee tuherruksia. Ellei pikku-Villen piirustukset olisin poliittisesti korrekteja, eihän noita esikoululaisen kuvia kukaan julkaisisi.

  Ville-tytön raapustuksille on tyypillistä, että siellä on tekstejä selittämässä. Pätevä ja osaavan piirustuksissa ei tarita tekstejä selittämään.

  Pikkupoika Ville on jotenkin tyypillinen suvakismin oire. Väkisin väänetty mukamas hauska. Hulluuden helpotettua aikanaan, tavalla tai toisella Ville pikkuinen lasketaan tuhertajana samaan humoristiseen lokeroon kuin Florence Foster Jenkins laulajana.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Florence_Foster_Jenkins

  VastaaPoista
 15. Terve KKi, ja kiitos kommentistasi.

  Voi noita Villen viisi vee tuherruksia. Ellei pikku-Villen piirustukset olisin poliittisesti korrekteja, eihän noita esikoululaisen kuvia kukaan julkaisisi.

  Juuri näin. Onhan se tietysti niinkin, että pilapiirtäminen on varsin vapaa taidemuoto, mutta jotenkin sitä työkseen tekevältä odottaisi edes alkeellisia piirtämistaitoja. Surkean piirtojäljenkin voisi kuitenkin antaa anteeksi, jos sisältö olisi jollain tavoin hauskaa tai osuvaa, mutta kun ei niin ei. Minulla tulee Villestä mieleen ne lukuisat Neuvostoliiton keskinkertaiset, mutta puhdasoppiset ja oikeita ihmisiä tuntevat kirjailijat joiden tuotoksia ei tänä päivänä lue enää yksikään sielu. Se, että valtamedia katsoo asiakseen maksaa Rannan tuherroksista, puhuu kyllä selvää kieltä valtamedian alennustilasta. Kari Suomalaisesta Ville Rantaan on aika helvetin pitkä matka.

  Pikkupoika Ville on jotenkin tyypillinen suvakismin oire. Väkisin väänetty mukamas hauska. Hulluuden helpotettua aikanaan, tavalla tai toisella Ville pikkuinen lasketaan tuhertajana samaan humoristiseen lokeroon kuin Florence Foster Jenkins laulajana.

  Tismalleen noin.

  VastaaPoista
 16. Tuohon Pertinkatu kolmosen pukille olisit voinut laittaa puhekuplan ja tekstin: "Finns här snälla sossar?" Meinaan on niin kovasti ruotsalaisen näköinen jultomte.
  Muuten kyllä ehdottomasti joulun paras sarjis.

  VastaaPoista
 17. Tere. Yleensä ohitan ilman tutkimista/katsomista nou rebevillen teokset, vaan nyt piti ihan asiakseen katsoa. Ja joo, täyttä svakki-idiootti paskaahan se oli.
  Kari oli ihan omaa luokkaansa poliittisen ja muun satiirin tekijänä, vaan kyllä minä rinnalle nostan tämän meidän "ryppyreiän":) Aivan yhtä oivaltavaa ja iskevää, ja mikä parasta svakki-idiootteja veetuttavaa kamaa.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 18. Terve Becker ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  Becker: Kiitoksia. Nyt kun asiasta mainitsit, niin kyllä, jouluhenkilö tosiaan vaikuttaa ruotsalaiselta. Joko muuten Ruotsissa on ruvettu kokemaan julgubben konservatiivisuus ongelmaksi, vai kerkesikö meirän nilkit tällä kertaa ensin?

  Huru-ukko: No kiitoksia vaan kovasti, mutta tuskinpa nämä sentään Suomalaisen tekeleille vetävät vertoja. Kyllä se mies paini ihan omassa sarjassaan. Karin eroaminen hesarista olikin sitten vähän niinkuin alkusoittona sen lehden alamäelle.

  VastaaPoista
 19. ReKo
  Laitoimme (Joku Toinen ja mää) nimemme ja maineemme vaaroille alttiiksi (ehkä Rypyt ja Reikät tahrittiin kans) linkkaamalla sivuillesi kokolailla konservatooriiselle alustalle. Sori siitä.
  http://professorinajatuksia.blogspot.com/2019/12/pelastaako-tietamattomyys-kulmunin.html#comment-form

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään, saahan näitä linkkailla. Se vain täytyy tehdä omalla vastuulla, en nimittäin voi mennä vastaamaan reaktioista;) Professorilla on erinomainen blogi jota itsekin luen päivittäin, pitäisi oikeastaan laittaa se tuonne sivupalkin lukulistalle.

   Poista
 20. Kyllä Ruotsissa kaikki konservatiivinen on pikkuhiljaa no-no. Kaikki mahdollinen käännetään ylösalaisin. Mikä ennen oli moraalista, niin nykyjään se on epämoraalista ja toistepäin. Kulttuurimarksistinen feminismi on vallanut jalansijaa ja kaiken huipuksi missään ei muslimien perseitä nuolla niinkuin Ruotsissa. Naivi ja puolustuskyvytön kansa on tekemässä hidasta itsemurhaa. "Beirutin tie on meidän tiemme" on Absurdistanilaisten slogani. En usko että edes Ruotsindemokraattien vaalivoitto pelastaisi kansaa tuholta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia päivityksestä. Aika lailla tuollainen käsitys on ollut itsellänikin. Minäkään en oikein usko, että Ruotsin tilanne on enää demokraattisesti korjattavissa. Se Ruotsidemokraattien veret seisauttava vaalivoitto olisi pitänyt tulla jo vuosia sitten.

   Poista