lauantai 14. joulukuuta 2019

RYPPY JA ISÄ OSA II


13 kommenttia:

 1. Hidasta kehitystä papalla. Tasaisen vauhdin taulukolla hän päätyy ainoaan oikeaan vaihtoehtoon noin 250-vuotiaana. Tosin ehkä siinä vaiheessa on vain sharia-vaihtoehto, jolloin äänestystä ei tarvita.

  VastaaPoista
 2. Ykkösosa suorastaan vaati jatkokseen tämän kakkososan. On meinaan tuo keskustelu käyty Suomessa varsin monessa huushollissa. Suomessa kun on vieläkin paljon ihmisiä jotka ajattelevat kuuliaisina hallintoalamaisina että vain tiettyjä sertifikoituja puolueita saa äänestää.

  VastaaPoista
 3. Karmivaa mustaa huumoria! Kiitos siitä.

  Isä saatava heti holhoukseen! No ei sekään auta, koska äänioikeus sällyy. Eipä silläkään väliä, papan ääni ei prosenttipuoluetta mihinkään heilauta.

  Mikähän puteli iskukilla on kädessään? Auttaisikohan Rypyn suosikkijuoma selkeyttämään papparaisen aivotoimintaa vielä entisestään, kun nyt jo ollaan oikeaan suuntaan menossa? Tunnen monia, joita se on auttanut.

  VastaaPoista
 4. Terve Tom, MikkoK, Yrjö ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Kepu, tuo nuorekas ja energinen, suorastaan dynaaminen uudistuspuolue:) Vaan ihan vakavasti puhuen, kepun kohdalla on tainnut mennä parasta ennen-päivä umpeen jo 30-40 vuotta sitten.

  MikkoK: Jep, papan soisi vähän nopeuttavan ajatustyöskentelyään. Tässä kun alkaa jo olla vähän kiire. Osmo Soininvaara tuolla kertoili sellaisia, että Suomen pitäisi alkaa varautumaan miljooniin maahantulijoihin. Ovat kuulemma ilmastopakolaisia ja meiltä ei siinä vaiheessa enää edes kysytä.

  Yrjö: Joo, minä sain idean tähän pätkään jo ykkösosaa piirtäessäni.

  Suomessa kun on vieläkin paljon ihmisiä jotka ajattelevat kuuliaisina hallintoalamaisina että vain tiettyjä sertifikoituja puolueita saa äänestää.

  Jep, tätä oli jonkun verran havaittavissa viime eduskuntavaaleissakin. Porukka oli kyrpiintynyt Sipilän(kieltämättä aika paskaan)hallitukseen, ja sitten he protestoivat äänestämällä demareita. Ojasta allikkoon...

  Veijo: Toivokaamme, että Rypyn harjoittama agitaatio saa isukin vielä liittymään Voiman pimeälle puolelle.

  Mikähän puteli iskukilla on kädessään?

  Kyllähän hänellä on ihan vihanationalistinen Tsuhnan Kosto-lagertölkki kädessään, mutta ei sekään sentään mitään taikajuomaa ole.

  VastaaPoista
 5. 1990-luvulla Kepu ainakin yritti olla Sinipunan ja Vihervasemmiston vastapuolue EU:n suuntaan kertoen, että liittyminen vie meiltä poliittisen itsemääräämisoikeutemme ja oman valuuttamme.
  Paavo Lipposen vastaus oli:
  "Tämä on pimeää pelottelua...Pimeää pelottelua!"

  Oliko se käännekohta Esko Ahon kyllästymisessä yrittää pysäyttää päällepuskevaa Euroopan Neuvostoliittoa ja jättämisessä puolue Anneli Jäätteenmäelle, joka yritti puhua niin totta kuin osaa?
  Vai oliko kyse vain koko puolueen antautumisesta väistämättömältä näyttävän edessä, ja keskittyminen yrittämään saada edes jotain pöydistä tippuvia paloja itselleen alkamalla kosiskella cityliberaaleja?

  Oli mitä oli, kaikki se on punnittu ja köykäiseksi havaittu. Kepu nykyjohto Kauniin Katrin ja Kanki-Kaikkosen kera ei ole asiaa näköjään vieläkään ymmärtänyt, ja miten voisikaan?
  Ja miksi pitäisikään:
  onhan koko Spice Girls -viisikon todellinen koti Vihreät.

  VastaaPoista
 6. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. Tuo mitä sanoit 1990-luvun Kepusta pitää toki paikkansa. Taisivat ollakin viimeisiä aikoja, jolloin siitä puljusta saattoi jotain positiivistakin sanoa. Tuo cityliberaalien kosiskelu taas oli alusta alkaen tuhoon tuomittu ajatus. Nykyisessä hallituksessa oleminen vihreiden aisankannattajana ei sekään tuntuisi olevan äänestäjille mieleen. Aika kusinen tilanne kepuleille kieltämättä. Jotenkin vaikuttaisi siltä, että kepujohto hallituskiimassaan ei oikein tullut loppuun asti ajatelleeksi että minkäslaiseen hallitukseen sitä tulikaan mentyä. Noh, seuraavissa vaaleissa tulee turpaan ja komeasti, enkä voi väittää etten tuntisi siitä ilkikurista vahingoniloa.

  VastaaPoista
 7. Äänestäminen on oikein mukavaa touhua. Vittuilua tiettyyn suuntaan ja kun sen voi salassa lapulla tehdä. Sitten parit oluet, niin mieli leijailee kuin poutapilvi.

  VastaaPoista
 8. Terve Korpisoturi, ja kiitos kommentistasi. Niinhän tuo on. Onneksi meillä ei ole samanlaista vaalisysteemiä kuin länsinaapurissamme. Siellä sen salassa äänestämisen kanssa on vähän niin ja näin.

  VastaaPoista
 9. Tere Reijo.
  Tässä meni jokunen aika, että sai mielensä tyynnyteltyä näiden parin stripin jälkikaiuista siihen, että voi jotain sanoa. Enkä sittenkään muuta osaa kuin: Tutkimattomia ovat herran tiet. (tai "herrojen")
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 10. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Jep, niitä syitä jotka ovat Rypyn isän äänestyskäyttäytymisen takana voimme vain arvailla. Huomasin muuten että olit pistänyt blogin pystyyn. Tervetuloa joukkoon synkkään. Laitoin linkin tuonne lukulistalle.

  VastaaPoista
 11. Kiitos vaan linkistä. Yritän sinne aina jotain horista, kun sen verran järki toimii ja ajatus kulkee:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän sinne aina jotain horista, kun sen verran järki toimii ja ajatus kulkee:)
   Huru-ukko


   Jep, niinhän tässä itsekukin;)

   Poista