torstai 17. tammikuuta 2019

GRÖNMARXIN KERHO


16 kommenttia:

 1. Orwell oli lausunut 'Eläinten vallankumouksessaan': "Kaikki eläimet ovat tasa-arvoisia, mutta jotkut eläimet ovat tasa-arvoisempia kuin toiset."

  VastaaPoista
 2. Osui ja upotti taas kertaalleen. Valitettavasti. Feministit julistavat kyllä suomalaisen miehen hirveyttä mutta etnisesti edistyksellisten toiminta yksinkertaisesti vaietaan.

  VastaaPoista
 3. Hyvin kuvaavaa tälle ajalle,varsinkin kun uutisia seuraa. Liiankin kuvaavaa, mutta jos ei mene jakeluun niin ei mene jakeluun koska rasismai ja natsi ja ja ja..
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Terve Tom, Yrjö ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Orwell osuu tuossa naulan kantaan, niinkuin osuu monessa muussakin. Pitäisi varmaan lukea uudestaan tuo kirja.

  Yrjö: Kiitokset. Näinhän sen menee. Feministeiltä muuten alkaa homma lähteä totaalisesti lapasesta näiden Oulun ja Helsingin tapausten paljastuttua. Minja Koskela lausuu näin: Tällaisenaan keskustelu on irvokasta teatteria, jonka keskiössä on valkoisten suomalaismiesten omistusoikeus suhteessa valkoisiin suomalaisnaisiin. Ei Saatana...

  Huru-ukko: Niin, luulisi että viimeaikaisten tapahtumien jälkeen puusilmäisinkin suvakki alkaisi havahtua siihen mitä on tapahtumassa, mutta kun ei niin ei. VHM on edelleen kansanvihollinen nro 1.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minja parka ei edes tajua kun sille vittuillaan päin naamaa?

   "Kerran tapailin juoksua harrastavaa miestä. Kun kerroin hänelle WhatsAppissa juosseeni aamulenkillä oman ennätykseni, eli kymmenen kilsaa tasan tunnissa, vastasi mies: “Juoksetkohan sinä nainen vähän liian lujaa?” "

   Minä tein tuon jo noin 35 vuotta sitten peruskoulun ylä-asteella. :D

   Poista
  2. Minja taitaa olla täysin kuutamolla aika monenkin asian suhteen. Nyt Minjaa keljuttaa kun porukka riepottelee hänen Instagramiin päästämäänsä aivopierua. Minä muuten luulen että Minjassa meillä on Feministisen puolueen uusi nouseva tähti. Ulosanti on nimittäin ollut sellaista, että siinä jää Katju "30 sukupuolta" Arokin kakkoseksi:)

   Poista
  3. Reijo, onko kyseessä tämä sama nainen? Jos näin on niin siteeraan erästä hänen kommenttiansa:

   "Miestä vituttaa, jos nainen tekee häntä pätevämmän poliittisen analyysin. Miestä vituttaa, jos naisella on parempi palkka. Miestä vituttaa, jos nainen juoksee pidempiä lenkkejä. Miestä vituttaa, jos naisella on kaksi maisterintutkintoa ja hänellä ei. Miestä vituttaa, jos nainen omistautuu työnteolle. Miestä vituttaa, jos naisen ajatukset saavat mediatilaa ja hänen eivät."

   Niinno, tähän toteaisin ettei todellakaan v*tuta. Katsellaan sitten kun autoon pitäisi vaihtaa kesä-/talvirenkaat, moottori-/vaihdelaatikkoöljyt, vaihtaa vaikkapa vetoakselin suojakumi tai pitäisi muuten vain fiksata arvon daamin kulkupeliä (olettaen että hänellä on oma auto eikä hän käytä julkisia?). Allekirjoittanut ei ole käynyt sekuntiakaan ammattikoulun autolinjaa, mutta autoharrastuksen tiimoilta noikin hommat ovat tulleet tutuiksi eli en ole ammatiltani automekaanikko. Puhumattakaan jos daamin kämppää pitäisi remontoida tai kanniskella huonekaluja pisteestä A pisteeseen B.

   Toisaalta, sitten voisin mennä Minjan kanssa ns. klapihommiin, heiluttamaan kirvestä (halkomakonetta ei saa käyttää!) ja kantamaan halkoja pinoihin. Kumpikohan "hajoaisi" ensimmäisenä, jos siis oikein laitetaan hihat heilumaan ja aletaan kanniskelemaan niitä klapeja pinoon ja kunnon ojennukseen?

   Hmmm, 10 km:n juoksu tunnissa, ei ongelmia. On tullut juostua, pyöräiltyä ja hiihdeltyä pidempiäkin lenkkejä.

   Pikkuilkeästi ajateltuna, hän on vissiin deittaillut/seurustellut suht'koht ihmeellisten miesten kanssa, tulisivatko kyseeseen ne paljonmainostetut "feministiset soijapojat"? No, elämä on täynnä valintoja ja välillä on ihanaa lukaista tämäntyylisiä avautumisia parisuhteen kiemuroista. On näköjään sitten vakka valinnut todella hyvin kantensa! Näkökulma arvon daamin miessuhteista on ainakin mielenkiintoinen. Hänen bloggauksensa ei todellakaan nostanut verenpainekäyrää vaan aiheutti pikemminkin poskilihasten pienehköä venymistä kohti korvia, toi bloggaus on kuin suoraan jostain Pahkasian huumoripalstalta. LOL.

   En ole työelämässäni muuten tehnyt hevonv*ttuakaan millään maisterintutkinnolla ja silti olen pärjännyt ihan hyvin....


   - Soomepois Eestist -

   Poista
  4. Terve Soomepois ja kiitos kommentistasi. Juu, sama nainen on. Niinhän se taitaa olla, että ne tasa-arvoasiat unohtuvat hyvinkin nopeasti siinä vaiheessa kun pitäisi alkaa autonrenkaita vaihtamaan. Moista Minjan miessuhteista en sano mitään, mutta veronmaksajana minua hiukan vituttaa Minjan kaltaiset julkisen sektorin suojatyöläiset joiden toimenkuva on kertoa minulle miten paska jätkä minä olen.

   Poista
 5. Olisko sulla Reijo jonkunlaista linkkiä siihen Minja Koskelan loihelausumaan? Minä vähän keräilen niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisi löytyä tuolta:

   https://deskgram.net/p/1958056682852748552_699249940

   Poista
 6. Tämä sarjakuva palautti mieleeni armeijamuiston, jonka oli tyystin unohtanut:

  Ollessani armeijassa 2000-luvun puolivälissä joukkueessani oli irakilainen, joka halusi, että häntä kutsutaan Bageriksi.

  Kerran kuulin, kun Bager kertoili viikonloppuvapaistaan. Hän oli ollut jossain kaverin kämpillä, jossa kolme kaveria oli gängbängännyt yhden suomalaisen naisen. Hän sanoi, ettei itse osallistunut siihen, mutta oli samassa asunnossa, joten näki ja kuuli tilanteen.

  Vaikea kuvitella, että nainen olisi sitä halunnut. Ihmisiä on tietenkin moneen junaan.

  VastaaPoista
 7. Valkosella suomalaismiehellä on vastuu omista lapsistaan ja heidän hyvinvoinnistaan sekä turvallisuudestaan. Valkoisella suomalaismiehellä ei ole mitään mielenkiintoa omistaa valkoista suomalaista lahtivalas feministiä.

  VastaaPoista
 8. Taisi tuo viimeinen miitu lähteä syötiksi kuin se entinen anoppi, joka hukkui ja naarattiin muutaman viikon kuluttua järvestä. Oli raato täynnä nahkiaisia ja ankeriaita, joten eikun pyydys uudelleen järven pohjaan.
  Miitu laitettiin setämiesjahtiin, ja hänellä on hyvät mahdollisuudet tulla supermiituksi, koska on saanut houkuteltua pari ylemmän tason kulttuurinrikastuttajaa lankemaan loveensa. Ehkäpä seuraavat ovatkin rotusuomalaisia panomiehiä.

  VastaaPoista
 9. Terve Yrjö, Löylyniemi, Becker ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Ei valitettavasti ole. Poimin tuon Henry Laasasen twiitistä, Minja Koskela on kaiketi lausunut noin facebookissa.

  Löylyniemi: Tuossahan nuo kulttuurierot tulevat hienosti esiin. Meinaan, jos joku suomalaisjannu saisikin päähänsä tehdä vastaavaa, niin voisi olla aika hankala löytää siihen kavereita.

  Becker: Valkosella suomalaismiehellä on vastuu omista lapsistaan ja heidän hyvinvoinnistaan sekä turvallisuudestaan. Valkoisella suomalaismiehellä ei ole mitään mielenkiintoa omistaa valkoista suomalaista lahtivalas feministiä.

  Aamen. Minä muuten ajattelin kehitellä jonkinlaista pää perseessä-palkintoa, ja Minja Koskela on kyllä vahvoilla palkinnon saajaksi.

  Veijo: Joo, näinhän siinä kävi että viimeinen naikkonen heitettiin susille. Tämä kun ei selvästikään ymmärtänyt mistä feminismissä on kysymys.

  VastaaPoista
 10. Tarkoitin kyll'kin sit'

  Tarkoitin miitun ulospotkaisulla sitä, että ehkäpä hänet lähetettiin saalistamaan valkoisia uhreja raiskauspuuhiin, koska niistä saa femipisteitä aivan eri kertoimilla kuin pyllynipistelyista. Hänhän on saanut jo alapään auki treenattuaan raiskauksenrakastajilla haavaansa.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, niin tietysti. Eihän se ole raiskaus eikä mikään, jollei tekijänä ole VHM.

   Poista