perjantai 30. marraskuuta 2018

RYPPY LENSI YLI KÄENPESÄN OSA III

Tarinan aikaisemmat osat löytyvät täältä: OSA 1 ja OSA 2.


15 kommenttia:

 1. Hyvin kuvaava tuo viimeinen ruutu. Viimeksi oli hieman hahmotushäiriö nimien ja henkilöiden suhteen johtuen ehkä siitä, että en ole katsonut ko. elokuvaa enkä lentänyt yli tai ali käenpesän:)
  Jatkoa odotellessa Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Tuossa viimeisessä kuvassa sana muuttuu fyysiseksi vastineekseen. Jäämme seuraamaan mielenkiinnolla ja pienellä pelollakin kuinka Ryppy selviää aivopesusta. Tuo toinen kaveri taitaa olla menetetty tapaus. Tosin Rypyn käyttämä läsärimetodi näytti antavan hänellekin hieman toivoa.

  VastaaPoista
 3. Kuin wanhamedia psykiatrisina erikoissairaanhoitajina.

  VastaaPoista
 4. Okeii, odotamme jatkoa mielenkiinnolla. Ehkä pienet sarvet kasojen päälle niin varmasti tietäisimme että nyt puhutaan ehtaa ns. "Bullshittiä" Vai olisiko moinen kenties liian alleviivavaa?

  VastaaPoista
 5. Arvohoitajan viimeinen lause on minulle tuntematonta murretta. Löysin googlekääntimestä pari vaihtoehtoa. Ilmeisesti vieraille tarjolla kahvin kanssa pikku purtavaa? Jälkimmäistä napostellessa voi syljeksiä rasistiherjoja, vaikka onkin ihqua vegee.

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSG6QOHj0xp14ClsGwUKEfSbsmKWAJnyEkqJ2zDaaIHphBoToKN-g

  Vai

  https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi8_OODwf3eAhUBpIsKHZEBAZIQjRx6BAgBEAU&url=http%3A%2F%2Fvegaaniliitto.fi%2Fwww%2Ffi%2Fvegaia%2Fruoka%3Fpage%3D1&psig=AOvVaw1NKyqGZ8URChHtbRDxSlrh&ust=1543715012503595

  VastaaPoista
 6. Aijai, aijai.

  Taitaa sankarillemme olla luvassa. Kellopeliappelsiini tyyppistä uudelleen orientointia.

  VastaaPoista
 7. Terve Huru-ukko, Yrjö, Tom, Karhusetä, Veijo ja KKi, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Jep, idean pökäleitä sisältävästä Tavjan puhekuplasta sain jo aikaisemmin, mutta vasta nyt sain ujutettua sen sarjikseen. Mitä elokuvaan tulee, niin sitä voin kyllä lämpimästi suositella. On meinaan kova pläjäys.

  Yrjö: Ryppyyn kohdistettuja toimenpiteitä on ikävä kyllä luvassa. Hartikainen ei itse asiassa ole toivoton tapaus. Rypyn läsärin ja agitoinnin vaikutuksesta mies alkaa pikkuhiljaa huomata keisarin alastomuuden. Vaan mitä toivottomiin tapauksiin tulee, niin paljastettakoon, että seuraavassa osassa esitellään yksi sellainenkin.

  Tom: Tismalleen.

  Karhusetä: Sarvet jöötien päällä olisi kyllä ollut pikantti yksityiskohta, vaan enpä tullut hoksanneeksi.

  Veijo: Herkullisen näköisiähän nuo kiistatta ovat, mutta kun otetaan huomioon että nuo on vegaaniruokia, niin pelkäänpä että maistuvat samalle kun tuo mitä on Arvohoitajan puhekuplassa;)

  KKi: Juu, kyllähän se niin on, että Rypyn ottama asenne ei Osastolla voi jäädä ilman seurauksia. Toivotaan että kaveri on tarpeeksi paksunahkainen vastustamaan orientointia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä piti vielä tarkentaa, että Arvonhoitaja kertoo ihan itse nuo ihanat muffinssit juuri äsken pyörättäneensä.

   Poista
  2. Arvohoitaja kyllä ehti 12 vuoden aikana pyöräyttää melkoiset määrät tuollaisia muffinseja;)

   Poista
 8. Saat kyllä Reijo setä lainata ideaani ihan vapaasti jos koet että sellainen paikka tulee eteesi vielä luomistyösi ohessa.

  VastaaPoista
 9. Blogimaailman parasta sarjakuvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nöyrimmät kiitokseni. Itse koen että näiden taso heilahtelee aika lailla, mutta on siellä muutamia sellaisia pätkiä joista olen suorastaan ylpeä.

   Poista
 10. Idolini on viime vuosituhannelta Juho Juntunen. Siihen suuntaan toivoisin kriittisen sarjakuvataiteen palaavan. Jäljillä ollaan.
  T. tamperelainen, silloin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juntunen piirsi kyllä mainioita sarjakuvia. Soundi-lehdestä niitä tuli nuorena luettua. Erityisellä lämmöllä muistelen Taunoa, peräreikien keräilijää.

   Poista