torstai 29. maaliskuuta 2018

RYPPY SOITTAA HÄTÄNUMEROON


Lukijat suokoot minulle anteeksi, kun lasken näin leikkiä vakavien asioiden kustannuksella. Kaikkihan me toki tiedämme, että rasismiin voi syyllistyä ainoastaan valkoihoiset länsimaalaiset. Ja siltä varalta, että jotkut lukijoista eivät tiedä kuinka pitää toimia rasistisessa tilanteessa, laitamme tähän oikeaoppiset ohjeet:

16 kommenttia:

 1. Totean keskenäni että eipähän tarvihe pyydellä anteeksi. Meinaan, vain pahantekijöitten tartteisi pyydellä anteeksi ja nehän juuttaat sitä eivät tee. Huumori on totalitarismin vihollinen ja järjestelmä vihaa eniten sitä huumoria joka pohjaa totuuteen. Eikä tämä Rypyn puhelu ole kuin kukonaskeleen päässä todellisuudesta.

  Täytyy muuten todeta, että jos ajatellaan ns. taiteellisesti niin tämä Helsingin Poliisin tuorein rasismin vastainen pläjäys on niin mauton, että se on jo taidetta. Vähän samaan tyyliin kuin jotkut leffat ovat niin paskoja että ne ovat jo hyviä. Kulttikamaa. Jos maailma muuttuu joskus järkevämmälle tolalle, niin nuo Helsingin Poliisin iskulauseilla myydyt t-paidat ovat silloin camp-huumorin suurinta muotia.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Totta turiset, Helsingin Poliisi onnistui kyllä tässä tekemään suorastaan tietynlaisen mestariteoksen. Varsinkin tuo 'lyö faktat pöytään' on jo senlaatuinen heitto, ettei sellaista keksisi Keijo Kaarisadekaan. Jos se järkevämpi aika koittaa minun elinaikanani, niin tuollaisen t-paidan hommaan kyllä ehdottomasti.

  Mitähän muuten hälytyskeskuslaitoksen työntekijät tuumaavat tuosta Helsingin Poliisin ohjeistuksesta? Sinne kun kaiketi soitetaan ihan oikeista hätätilanteistakin. Tässä sarjakuvassahan he ovat ns. juonessa mukana, mutta voi olla etteivät todellisuudessa ole kovin riemastuneita.

  VastaaPoista
 3. Tuskin siellä häkessä hurraahuutoja kaikuu helpolpon ajatuksista. Kas kun sinne tulee niin maan saatanasti muitakin ns. häirikkösoittoja, ja sitten kun nää saatanana idiootit kehoittaa kaikkia "järjen jättiläisiä/jättämiä" soitteemaan. Yksi paraista viime päivien uutisista: Mies tarjosi soppatykkiä miekkariin, kuulusteluihin, kun tykkiä tarjosi?? Ei hyvää päivää, mihin tää maa on menossa? Annas ku mä arvaan ekaluokassa helvettiin arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Olet varmaankin oikeassa. Mutta eihän tällaisilla pikkuseikoilla ole paskankaan väliä silloin kun Suurta Hyvää edistetään. Vaan olisiko sinulla linkkiä tuohon soppatykkiuutiseen? Kuulostaa jotenkin niin aikaamme kuvaavalta.

  VastaaPoista
 5. Ei sen kummempaa linkkiä kuin MV-media. No niihin suhtaudun kyllä tietyllä varauksella, mutta kuitenkin. Usein asiat ovat niin, vaikka siltä ei näytä. Eli jos lehmällä olisi pyörät se olisikin maitoauto....t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. En tiennytkään, että oli ollut rasisminvastainen viikko. Tai sitten en vain muistanut. Mutta periaatteessa kyseessä on kuitenkin oikeamielinen asia. Sen patologinen muoto taas ei tähän kuulu.

  VastaaPoista
 7. Terve Huru-ukko ja Tom, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Joo, löytyihän se sieltä. On kyllä aika helvetin karua, jos tuo uutinen pitää paikkansa. Murenee rivipoliisinkin uskottavuus melkoista kyytiä.

  Tom: Joo, onhan sitä ihan oikeaakin rasismia olemassa. Tuntuu vain nykyään, että kaikki rasisminvastaisuudella profiloituvat tahot kuuluvat tuohon patologiseen osastoon.

  VastaaPoista
 8. Tässä Irakin valiojoukot matkalla ilmiantamaan rasistinen hyökkäys vääräuskoisten taholta joskus vuosituhannen alkupuolella. Että näitä saa pelätä Pertinpuistoa myöten tulevaisuudessa. Siis yksinäiset naiset saavat pelätä.
  https://www.google.fi/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fhistory.sandiego.edu%2Fgen%2Fmedia%2Fimages2%2F32.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Fhistory.sandiego.edu%2Fgen%2Fmedia%2Firaq2003c.html&docid=PZWgN337phhHQM&tbnid=wn9i9x4qV6XoBM%3A&vet=12ahUKEwiEvNPg0pPaAhXJC5oKHQtbB7E42AQQMygOMA56BAgAEA8..i&w=409&h=289&bih=356&biw=768&q=iraq%20war%202003%20images&ved=2ahUKEwiEvNPg0pPaAhXJC5oKHQtbB7E42AQQMygOMA56BAgAEA8&iact=mrc&uact=8

  VastaaPoista
 9. Terve Veijo ja kiitos kommentistasi. Jep, kun katsoo minkä verran diskorahanhavittelijoita on saapunut Eurooppaan tuon hyökkäyksen jälkeen, tulee väkisinkin mieleen, että olisikohan se Saddamin komento ollut sittenkin pienempi kahdesta pahasta.

  VastaaPoista
 10. Älä nyt tuomitse kaikkia paikallispolliiseja, tuo koskeen vain hel polpon häiskiä. Eli maakunnissa on vielä suoraselkäisiä polliiseja, ymmärtääkseni. Ainakin mitä on pääteltävissä siitä, että suljetusta polliisien naamakirjasta tehtiin kantelu rassistisesta mielipiteestä. Ja siinä mielestäni jäljet johtavat suoraan virheään nettipolliisiin hokkaseen. Se on vain mun oma mielipide. Ja jos siitä kuulusteluun joudun, niin sanon, että lyökää faktat pöytään ettei mokoma ole asian takana.
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan niitä toki asiallisia poliisejakin. Ja heillä ei taida nykyisessä ilmapiirissä olla kovinkaan helppoa. Esimerkiksi tuo Helpolpon twiittaus naurattaa minua melkoisesti, mutta jos olisin poliisi, se saattaisi oikeasti pistää vituttamaan.

   Poista
  2. Itse jaan pääblogini Linkit-osiossa kahden pilapuhepoliisin Twitter-jakelun. Mutta vaikea sanoa heistä kumpi on kumpi. He ovat kuin kaksi marjaa:

   Keijo Kaarisade, täydestä menevä valepoliisi Twitterissä

   Pilapuhepoliisin Twitter-tili

   Poista
 11. Niin, täytyy pitää mielessä, että jokainen poliisi on yksittäistapaus...

  VastaaPoista
 12. Terve Tom ja Veijo ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Eihän noita tosiaan meinaa erottaa. Nuo oikeat vihapuhepoliisit eivät taida hirveästi tykätä Keijon irvailuista.

  Veijo: Totta. Ja suvaitsevaiset tahot ovat meille opettaneet, ettei sellaisia saa missään nimessä yleistää.

  VastaaPoista
 13. En tiedä mistä "soppatykki" on tullut suomen sotilasslangiin, mutta koska se on saksan vastaavassa "Gulaschkanone", ei liene epärelevanttia langettaa epäilyjä jääkärien suuntaan?
  Sangen epäilyttäviä tässä asiassa ovat myös ne Helsingin poliisilaitoksen päällystön edustajat, jotka komensivat kenttäpoliisit hakemaan kuulusteluihin Vaarallisen Henkilön, jonka on syytä epäillä aiheuttavan lievää suuremman vaaran yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle raskaalla sotilasaseella; hänhän uhkaili tuovansa julkiselle paikalle tykin!

  Voisin kyllä uskoa asialle komennetun järjestyspoliisin partion tai rikospoliisin työparin, kumpi lie ollutkaan kyseessä, pysähtyneen matkan varrella johonkin yksinäiseen paikkaan. Siellä on ollut pakko vähän aikaa potkia seinää ja huutaa turhautunutta raivoa siitä, että poliisipäällystöön on päästetty pesiytymään tällainen määrä porukkaa, jotka ovat joko tyhmiä tai kusipäitä tai molempia yhtäaikaa.
  Armeija on ainakin jäänyt käymättä ainakin meneillään olevasta tehtävästä päätellen...

  VastaaPoista
 14. Terve QK ja kiitos kommenteistasi. Joo, rivipoliisienkin keskuudessa saattaa toki olla jokunen Oikeamielinen, mutta poliisijohto vaikuttaisi olevan läpikotaisin mätää. Jokuhan tuonkin käskyn on mennyt antamaan. Sitä voikin sitten arvuutella, että mitä moisen henkilön päässä liikkuu. Olisikohan 'tehessä lirahtanut kusta sekaan' niinkuin Väinö Linna sanoi.

  VastaaPoista