perjantai 23. maaliskuuta 2018

RYPPY BAARIMIKKONA OSA IV


11 kommenttia:

 1. Justiinsa. Aina löytyy kaikille sopiva ovi.
  Minullekin:) t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Minustakin tuo on oikea ovi Viimalle. Viima kokee olevansa muunsukupuolinen, eikä siinä mitään, kokekoon pois. Se mikä minua hänessä ärsyttää, on jatkuva ruikutus ja kaikenlaisten älyttömien vaatimusten esittäminen. Sekä tietysti se, että Viima laittoi minut Twitterissä estolistalleen. Se oli tietysti törkeää, minähän vain seurasin häntä pysyäkseni ajan hermolla enkä suinkaan siksi, että Viiman ulosanti Twitterissä on suorastaan kultakaivos pyllyhumoristille;)

  VastaaPoista
 3. Ryppy näytti kyseiselle henkilöoletetulle juuri oikeaa ovea. Kuvaavaa nykyajalle tosiaankin on, että fiilispohjalta kuviteltua kromosomihäiriötä pyritään pakkosyöttämään ihmisille uutena normaalina. Mikä taas pistää miettimään että kun minä olen ns. normaali niin nykymittakaavassa olen jotenkin sairas joten enkö minä voisi hakea sairaseläkettä? Ai juu niin, mutta kun meitä normaaleja tarvitaan pitämään yllä infrastruktuuria että fiilistelijät voivat fiilistellä.

  VastaaPoista
 4. Jos sukupuolia olisi yhtä monta kuin on olemassa erilaisia sormenjälkiä, niin mikään ei estäisi silloin määrittelemästä itseään vaikka kolmineuvoiseksi yksisarviseksi Marsista. Mutta onneksi sellaisia ajatuksia elättelevien määrä on vielä melko pieni.

  VastaaPoista
 5. Ei kai näiden titityy ihmisten ulosanti ole kultakaivos kenellekään. Vähänkin järjissään olevalle.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitin kultakaivos siinä mielessä, että noista idioottimaisuuksista on aika helppo repiä huumoria.

   Poista
 6. Terve Yrjö ja Tom, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Niinhän se nykyään menee, että sairas on tervettä ja päinvastoin. Välillä kun tätä touhua katselee, niin tuntuu että jonkinlainen sairaseläke saattaisi olla jopa kohdallaan. Terveessä yhteiskunnassa tuollaiset sukupuoli-sormejälkiheitot röhönaurettaisiin suohon alta aikayksikön. Suomessa 2018 harva uskaltaa julkisesti niitä edes hienovaraisesti kritisoida.

  Tom: Noinhan se menee. Olisi muuten hauska tietää, kuinka moni ihminen tässä maassa ihan oikeasti uskoo tuohon sukupuolten moninaisuus-bullshittiin. Luulisin, että aika paljon on ainakin niitä, jotka eivät usko, mutta nyökkäilevät hyväksyvästi munasillaan koikkelehtivalle keisarille.

  VastaaPoista
 7. Sitä vaan, että onko Suomen vankeinhoitolaitoksissa nuo huussiasiat jo hoidettu sukupuolineutraalisti? Ettei vaan liukastu väärän saniteettitilan lattialla olevaan saippuaan?

  VastaaPoista
 8. Terve Veijo ja kiitos kommentistasi. Jaa-a, mitenkähän on? Saatoitpa löytää melkoisen yhteiskunnallisen epäkohdan. Ja jos sukupuolenvaihdos hoituu pelkällä ilmoituksella, niin pääseekö miesvanki naisten puolelle jos ilmoittaa olevansa nainen? Näitä olisi hyvä miettiä valmiiksi, että osataan reagoida sitten kun edistyksen tuulet alkavat oikein kunnolla puhaltamaan täällä Pohjolan perukoillakin.

  VastaaPoista
 9. Näihin asioihin törmätessään sitä aina pohtii, miksi tietynlaisiin harhoihin suhtaudutaan eri tavalla kuin toisiin?

  Jos minä alkaisin kokea olevani Suomen marsalkka Mannerheim, ei minua ylennettäisi reservissä sotilasarvoon joka ei muuten nykyään ole enää edes käytössä, saati että minut nimitettäisiin puolustusvoimien ylipäälliköksi. Ei, vaikka minusta kuinka kovasti tuntuisi siltä!

  Sen sijaan minulle kirjoitettaisiin M1-lähete tahdonvastaiseen mielenterveyshoitoon. Siellä minulle räätälöitäisiin antipsykoottinen lääkitys, joka saattaisi aivojeni horjahtaneen elektrokemiallisen tilan tasapainoon. Jos kieltäytyisin ottamasta sitä, se piikitettäisiin neljän painiapulaisen istuessa päälläni: se kun olisi välttämätöntä, että harhat saadaan katoamaan.
  Sen jälkeen alkaisi vaikein vaihe, eli psykoterapia, jossa minut yritettäisiin saada ymmärtämään, ettei vielä vähän aikaa sitten kokemani ollut totta, vaikka se tuntui niin kovin todelliselta. Kokiessani itseni Marskiksi kyse oli aivojeni häiriytyneestä elektrokemiasta, joka nyt korjattu; huomaisinhan itsekin marsalkka-ajatusten loistavan poissaolollaan?

  Mutta jos alan kokea olevani nainen, ei puhettakaan mistään yllämanitusta! Ei, vaan minulle aletaan touhuta sukupuolenvaihdosta, jossa heppini ja pallini leikattaisiin irti, koska minusta tuntuisi siltä ja haluaisin sitä.
  Sitten kehoni myrkytettäisiin estrogeenillä niin, että parta lakkaisi kasvamasta mutta tissit kasvaisivat senkin edestä, koska minusta tuntuisi ja minä haluaisin että niin on tehtävä, ja niiden halujen, tunteiden ja tuoksujen mukaan olisi lääkäreiden toimittava!
  Näin siitä huolimatta, että tuossa tilanteessa kärsisin vain aivan samanlaisista harhoista, kuin jos luulisin olevani Marski. Silti nihin suhtauduttaisiin näin jyrkän eri tavalla.

  On tämä epäreilua, on! Kyllä minulle kelpaisi marsalkaksi ylennys ja siitä sekä puolustusvoimain ylipäällikkyydestä lohkeava palkka ja eläke! Miksi en siis voi saada niitä, vaikka minusta tuntuukin siltä niin kovasti ja sitäpaitsi mä haluun! Onko minussa jotain perustavaa laatua olevaa vikaa?

  VastaaPoista
 10. Terve QK ja kiitos kommenteistasi. Eihän tämä tosiaan reilua ole. Minäkin koen vahvasti olevani -89 vuosimallin Opel Corsa, mutta kun pyydän lääkäreiltä lajinkorjausoperaatiota, niin eiväthän he koskaan suostu. Tuputtavat vaan mielenterveyspalveluita ihan niinkuin minä olisin jotenkin hullu. Mutta ei heittäydytä epätoivoon, ehkä tulevaisuudessa meillekin on apua luvassa, sillä edistys kulkee. Siitä todistuksena tämä Vihreiden Nuorten puheenjohtaja Sameli Sivosen kommentti Twitterissä:

  Jep ja siksi meidän tulisi ottaa esimerkkiä Norjasta, jossa vanhemman suostumuksella myös 6-15 vuotiaat voivat korjata sukupuoltaan. Suomen 18 vuoden ikäraja täysin kohtuuton monelle nuorelle. #translaki nyt!

  VastaaPoista