maanantai 6. maaliskuuta 2017

PERTINLAAKSON KULTTUURI RIKASTUU OSA II


10 kommenttia:

 1. Nonni, Ahmedhan teki juuri kuten Anni-Krista käski. :D

  On muuten kohtalaisen huvittavaa miten naivisti nämä Kristat luulevat, että partaraivoa potevasta lapsukaisesta sukeutuu nännistislellistinen sosiaalifemokraatti heti kun länsimaan tuulet pääsevät geeliä kuivattamaan.

  Eihän se niin mene. Kuten eräs aikamme huomattava ajattelija on todennut, yhteiskunnat nyt vain perkkule koostuvat ihmisistä. Sille asialle ei edes sosiaalifemokraattinen selitteläätiö mahda mitään.

  Kun maahan tuodaan partaraivoa maa muuttuu partaraivo kakkastaniksi.

  -KKi-

  VastaaPoista
 2. Kolme kuvaa ja enemmän analyysiä kuin yliopistoissa yhteensä!

  VastaaPoista
 3. Keitä me olemem tuomitsemaan toisten ihmisten kulttuureja!!

  VastaaPoista
 4. Terve KKi, ano ja Tom, ja kiitokset kommenteistanne.

  KKi: Tismalleen. Tämän tarinan opetushan onkin siinä, että jos Hassaneita päästetään yhteiskuntaan(eikä vaadita heiltä edes sopeutumista), niin siitähän on tuloksena uusi Hassanistan. Ja siellä ei ole kenelläkään kivaa, paitsi ehkä niillä Hassaneilla.

  Sekin on ihmeellistä, että nämä Anni-Kristat uskovat vielä tässäkin vaiheessa tuohon fantasiaansa. Vaikka kehitys kaikkialla Länsimaissa todistaa ihan päinvastaista.

  Ano: Paljon kiitoksia. Näissä kolmen ruudun sarjakuvissa joutuu tiivistämään melko lailla.

  Tom: No niinpä! Oikeastihan kaikki kulttuurit ovat yhtä arvokkaita, paitsi tietysti suomalainen kulttuuri, joka oikeastaan onkin vain topeliaaninen fiktio, ja joka on historiassaan keskittynyt lähinnä tuottamaan tervaa orjalaivoihin. Nyt jyrkkä ei rasismille ja halaamaan diversiteettiä!!1!

  VastaaPoista
 5. Lieneekö niillä Hassaneillakaan Hassastanissa kivaa. Kovasti ovat pois pyrkimässä. Se vain on jännää, että ensin lähtevät karkuun Hassastanista ja sitten alkavat heti muuttaa länsimaita Hassastaneiksi.

  Taitaa olla niin, että Hassasnit haluaisivat Hassastanin mutta länsimaisella varustuksella, eli taikaseinällä.

  Hassanit vain ei ymmärrä, että hyvinvointi eli taikaseinä ja Hassastanialaisuus ovat toisensa poisulkevia.


  -KKi-

  VastaaPoista
 6. Huomenta KKi ja Jukka, ja kiitos kommenteistanne.

  Jukka: Paljon kiitoksia linkittämisestä. Yritin julkaista kommenttisi, mutta se ei jostain syystä onnistunut. Hallintapaneelin mukaan se on julkaistu, mutta ei sitä täällä missään näy.

  KKi: Jep, kaavakin on aina sama. Ensin Hassanit saapuvat lähiöön. Sitten Hassanien määrän kasvaessa nämä alkavat pistää paikkoja remonttiin. Ja sitten alkaa kitinä siitä, että heitä asutetaan ongelmalähiöihin.

  VastaaPoista
 7. KKi:
  "Se vain on jännää, että ensin lähtevät karkuun Hassastanista ja sitten alkavat heti muuttaa länsimaita Hassastaneiksi."

  Ei jännää, vaan rasismia!

  Katsokaa nyt: Hassan oli tossa sarjakuvassa ekaruudussa niin valmis kotiutumaan Perinlaaksoon tapoihin ja kulttuuriin, mutta sitten tuli paha kantaväestön äänenkäyttäjä tokaruudussa uudelleen määrittelemään piilosyyllistävällä kieronormilla "Olkaa kuin kotonanne" ylivertaisesta valtapositiostaan käsin, Hassanin paradigmaksi reloadata taakse jätetyt sisäiset mallinsa.(Edellinen lause oli sitten liian pissmodernia ollakseen vihapuhetta) Hassan parka siis oikein pakotettiin riehumaan.

  VastaaPoista
 8. Terve Allaspalo, ja kiitos kommentistasi. Näin me siis olemme kuin olemmekin syyllisiä Hassanin ahdinkoon. Täytynee suorittaa tarvittavat katumusharjoitukset. On tosin olemassa myös kilpaileva teoria, jonka mukaan Hassan pistää lähiöt palamaan joka tapauksessa, sanoi Grönmarx mitä hyvänsä.

  VastaaPoista
 9. Komppaan tuota anonyymin kommenttia:

  "Kolme kuvaa ja enemmän analyysiä kuin yliopistoissa yhteensä!"

  VastaaPoista
 10. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Paljon kiitoksia. Tämä pätkähän on sinänsä aika yksinkertainen, mutta siinä tiivistyy aika paljon oleellista.

  VastaaPoista