sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

PIKKU-PERTTI SAA KOTIOPETUSTA OSA II


Tällä kertaa sain inspiraation luettuani tämän jutun, joka käsittelee Setan tuoretta puheenjohtajaa(kiitos siskolle vinkistä). Ja jos lukijoissa on sellaisia, jotka haluavat, toisin kuin Ryppy, ottaa tämän vakavasti, niin tässäpä olisi ihan oikeaoppinen lista sukupuolista:16 kommenttia:

 1. No juu. Myönnetävähän se on, että joskus sitä pääsee ihan naurun pyrskähdys näiden LBGTTurbojen edesottamuksia seuratessa. Hauskaa viihdettähän joku SETA tarjoilee. Ei siinä muuta vikaa oikeastaan kuin se, homo-, sun mu hypettäminen maksetaan verovaroista. Sekä se, että erityisesti hinttihehkutus, alkaa olemaan rasittavaa.

  -KKi-

  VastaaPoista
 2. Terve KKi ja kiitos kommentistasi. Joo, kyllähän tämä porukka pistelee välillä sellaista performanssia, että sen rinnalla Pahkasika kalpenee ja komeasti. Tämäkin Setan uusi puheenjohtaja tuossa linkittämässäni uutisessa on vakaasti sitä mieltä sukupuoli määräytyy täysin sen mukaan mitä on korvien välissä. Ja koska hän kokee olevansa sukupuoleton, niin siitä myös seuraa, että hän myös on sukupuoleton. Eikä siinä mitään, olkoot minun puolestani vaikka panssarivaunu, mutta tuo vaatimus siitä, että minunkin pitäisi alkaa olla varpaillaan kaikkien edessä, etten vain sortuisi "vallankäyttöön ja normittamiseen" on kyllä lievästi sanoen ärsyttävä.

  VastaaPoista
 3. Niin, minäpä käytän valtaa ja normitan tämän Viiman (kas kun ei puhuri) perverssiksi.

  -KKi-

  VastaaPoista
 4. Lisäys. Lukasin ton jutun loppuun ja kuinka ollakaan, pikku Viima "opiskelee" yhteisöpedago­giksi.

  Elikkä olemme saaneet yhden turhanaikaisen veroelätin lisää. Loisen joka vieläpä katsoo asiakseen vittuilla elättäjilleen.

  -KKi-

  VastaaPoista
 5. Kiitokset jälleen ryppyilystä. Itse asiassa muuten tuo "sukupuolitaulukko" on juuri sellainen, jota olisi voinut kuvitella löytyvän Pahkasiasta. Jätkät olis väsäilly nimikkeitä ja noita tunnuksia pienessä pierussa ja nauraa kätkättäneet. Ja lukijat olisivat tuumineet että tää on aivan hervotonta viihdettä. Mutta piru vie, kun tää on tehty tosissaan. Pitäisköhän alkaa ittekin kieli poskessa väsäillä jotain tämmöistä? Vaan riittääkö mielikuvitus?

  VastaaPoista
 6. Terve KKi ja Yrjö, ja kiitokset kommenteistanne.

  KKi: Jep, yhteisöpedagogi. Näitähän tämä persaukinen maamme tarvitsee lisää. En minäkään Viimaa ihan täysipäiseksi normita, ja kyllähän se tuosta Setastakin jotain kertoo, että sinne valitaan tällainen tapaus puheenjohtajaksi. Vaan katsotaan mitä Seta-Viima saa puheenjohtajakaudellaan aikaiseksi. Anna palaa, Viima!

  Yrjö: Kyllähän tuo taulukko on jo itsessään niin koominen, että siitä on melkeinpä mahdoton heittää mitään parodiaa. Vaan sehän tässä karuinta on, että tuo lista ei ole mikään muutaman höyrypään tekele, vaan ihan valtavirtaa. Tuo sama lista pikkuisen vajaana löytyi myös ainakin täältä: http://transtukipiste.fi/muunsukupuolisuus/

  VastaaPoista
 7. Terve Allaspalo ja kiitos kommentistasi. Heh, no joo. Tumblrin porukalla on tainnut pikkaisen karata mopo käsistä tuon homman kanssa. Astralgender, ei saatana...

  VastaaPoista
 8. Lienen sen verran vanhan liiton miehiä, että uskoisin sukupuolen määrittyvän parhaiten ihan vaan katsomalla sinne pöksyihin ja siellä jalkoväliin. Jos siellä roikkuu jotain niin olet mies, jos ei roiku, on vaan hukkaviiva olet nainen. Sitten on tapauksia, että sieltä löytyy molemmat niin kallonkutistajalle tai kirurgille asiaa. Tai molemmille.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 9. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Juu, näin minäkin olen sen aina ymmärtänyt. Jotkut hermafrodiitit nyt ovat tietysti asia erikseen, mutta eivät nämä Viimat taida niitä tarkoittaa puhuessaan "sukupuolten kirjosta".

  VastaaPoista
 10. Noita voi nakertaa itse noita taulukkoja ja laittaa sitten interwebiin. Ja sitten tarkastella sitä, että kuinka monet uskovat tai alkavat uskoa niihin, jos eivät ole ennen uskoneet.

  Itse olin aikoinaan ajatellut, että jospa rupeaisin joskus tekemään aitoja väärennettyjä UFO-kuvia. Sitten voisin tarkastella, että millä sivustoilla ne pongahtavat esiin aitoina UFO-kuvina.

  VastaaPoista
 11. Huomenta Tom, ja kiitos kommentistasi. Törmäsin itsekin sellaisiin taulukoihin, jotka oli selkeästi tehty kieli poskessa. Niissä oli "sukupuolten" seassa mm. automerkkejä. Vaan olin kyllä siinä luulossa, että tuo käyttämäni taulukko olisi ns. "virallinen".

  VastaaPoista
 12. Suosittelen luomaan instagram-tilin kuvien näkyvyyden lisäämiseksi. Varsinkin nuoren yleisön huomio ja kiinnostus kasvaisi sarjakuvaa ja yleisesti politiikkaa kohtaan.

  VastaaPoista
 13. Terve Aaro, ja kiitos kommentistasi. Otetaan neuvo harkintaan. Olet varmasti oikeassa siinä, että siten saisi helpommin nuoria lukijoita.

  VastaaPoista
 14. Hukkaviivahan on pimpmsaa molemminpuolin lähestyvä turhake, jolla ei kusta eikä naida.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt piti ihan netistä selvittää, mutta niinhän se taitaa tosiaan olla.

   Poista