perjantai 24. helmikuuta 2017

RYPPY TOIMITTAJANA OSA II


Inspiraation tähän pätkään sain jälleen kerran Yrjöperskeleen mainiosta blogista. Alkuperäiset uutiset löytyvät täältä ja täältä.

12 kommenttia:

 1. Kiitokset taas postauksesta. Fiksummassa maailmassa tämän mieltäisi sketsinä, joka Kummelilta jäi keksimättä vaikka se Aziz the combat fighterin keksikin. Mutta tässä maailmassa tämäkin oli valitettavasti dokumentti.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Juu, eihän tässä pätkässä ole fiktiota juuri nimeksikään. Vaan saa nähdä, millaiseksi meininki menee kun ne 200 vihapuheentorjujaa pääsee sorvin ääreen.

  VastaaPoista
 3. Synkkä skenario tuohon Reijon mainitsemaan 200 vihantorjujan työnalkamiseen liittyen: Siinä menee Rypyltäkin reikä ryppyyn lopullisesti ja Yrjältä pääsee yrjö rinnuksille. Tämä on vain kauhukuva vielä, mutta saattaa kummitella jo nurkan takana. Mikä näin pelotteena jo puolivirallisesti esille tuodaan, kuten tuossa Rypynhaastattelema polliisi.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Aika synkän visionpa heitit. Itse en oikein osaa arvioida, miten nuo 200 "poliisia" sitä vihapuhetta tulevat käytännössä taklaamaan, mutta parhaassakin tapauksessa(jossa 200 vihapuheentorjujaa keskittyvät kahvinjuomiseen) tämä touhu on melkoista verorahojen haaskaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkäänpä pahoin, että näiden vihapuheentaklaajien kova ydin muodostetaan erilaisista hakkereista, krakkereista ja mitä heitä onkaan, mutta joilla on tietotaitoa murtaa vihapuhekirjoittajien ja vihapiirtäjien nimimerkin suoja. Kun väärinajattelijan todellinen henkilöllisyys on kaivettu esiin, hänet voidaan monessa tapauksessa pelotella hiljaiseksi vain uhkaamalla paljastaa hänen nimensä ja osoitteensa.

   Pelkäänpä myös, ettei poliisihallitus tyytyisi pelkkiin uhkailuihin, vaikka ne riittäisivätkin, vaan he tekisivät muutamista viha-ajattelijoista varoittavia esimerkkejä näytösoikeudenkäynneillä, joihin ympättäisiin suunnaton mediamyllytys.

   Pahimassa tapauksessa epähenkilöksi julistetun nimi ja kotiosoite saatettaisiin vuotaa anonyymisti Takku-foorumille vihjaillen, ettei poliisia oikeastaan kiinnosta jos tuolle natsirasistille joku opettaisi vähän suvaitsevaisuutta...40 anarkistin sitten pahoinpideltyä vihakirjoittajan sairaalan teho-osastolle, Seppo Kolehmainen, Jussi Huhtela ja kumppanit lausuisivat tv-uutisissa tekopyhä ilme kasvoillaan: "Voi voi, miten ikävää...Mutta pitäisi kuitenkin ymmärtää, että näin voi käydä, kun ihmisiä tarpeeksi kauan ärsyttää!"

   Viimeinen kappale saattaa vaikuttaa Pirun maalailulta seinälle, mutta Ruotsissa tämä on jo tapahtunut: silloinen pääministeri Fredrik Reinfeld todellakin kommentoi juuri noin tapausta, jossa Sverigedemokraternan jäsen oli houkuteltu kodistaan ulos 40-päisen anarkistilauman väijytykseen.

   Siksi odottelen kasvavalla huolella, milloin Suomessa nähdään ensimmäinen vastaava tapaus.

   Poista
 5. " Vihakysymys " xD

  Näitä uustermejä tulee sellaista tahtia, ettei mukana pysy.

  Mutta hei tämän kaiken takana on nerokas idea, jolla työttömyys painetaan nollaan ellei peräti miinusmerkkiseksi: tuo päätös kahdesta sadasta uudesta nettipoliisista kirvoitti lisää viha-puhetta, viha-sarkasmia ja viha-ajatuksia mm. tämän viha-sarjiksen, joten pitää palkata niiden 200 päälle vielä lisää vihapuheen valvoja, joka kirvoittaa lisää viha-huumoria, johon pitää palkata lisää viha-valvojia janiinedelleen janiinedelleen kunnes kaikki kynnelle kykenevät on rekrytoitu. Me tienataan tällä. Jee! Meidän nomenklatuur on sitten viisas :b

  VastaaPoista
 6. Terve Allaspalo ja QK, ja kiitokset kommenteistanne.

  Allaspalo: Jumalauta, taidat olla oikeassa. Ne on keksinyt ikiliikkujan! Ja taisihan Sipilä tosiaan luvata luoda työpaikkoja, tämä ilmeisesti juuri sitä;)

  QK: Tuohan se olisi se pahin mahdollinen skenaario. Mutta minä en oikein usko, että vielä oltaisiin niin pitkällä, että vihabloggaajien henkilöllisyyttä ruvettaisiin tonkimaan. Vaikka toisaalta, pirustako sitäkään tietää. Onhan tässä ihmeellisiä asioita tapahtunut viime vuosina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ymmärtääkseni muslimipenskojen partaraivon torjumiseen tarvitaan lisäksi uudet pelikonsolit sekä iloiset verhot.

   Sikäli toi poliisin resurssointi on iloinen asia. Eivätpähän ole tikkarisedät vahtaamassa meidän piirtureita. Ei mahda poliisileijona erottaa kottikärryä kuorma-autosta.

   Perkkule, ei ollut tällaista stasia meillä edes YYA:n pahimpina suomettumisvuosina. Pitää tämäkin nähdä kun pohjoismainen hyvinvointivaltio muuttuu nännistislellistiseksi punaviherdiktatuuriksi.

   -KKi-

   Poista
 7. Olisi näille oikeitakin polliisin töitä. Tutkisivat näiden asyylivonkaajien feiskuuppisivuja, että missä kaikkialla sitä onkaan seikkailtu ennen kuin rahat menivät vähiin ja tultiin taikaseinän luo, josta KelaGoldilla irtoaa hilloa loputtomasti. Vinkkinä ja vihapuheena polliisille. Sinne päättömien konttuuriin josta tämä haastatelvakin oli.
  Huru-ukko
  PS. Tai menisivät edes ratsaamaan sen matuleirin rautsikalle, niin löytisi niitä hukassa olevia matuja melkoinen määrä.

  VastaaPoista
 8. Terve KKi ja Huru-ukko, ja kiitokset kommenteistanne.

  KKi: Ai joo, unohdinkin tehokkaasti terrorismia torjuvat pelikonsolit:) Kyllähän tämä alkaa olla jo melko orwellilaista meininkiä. Eikä oikein vaikuta, että ainakaan lähiaikoina olisi mitään parannustakaan tulossa. Vaan vielä koittaa aika, jolloin veri punnitaan...

  Huru-ukko: Juu, olisihan niitä. Vaan taitaa vallanpitäjillä olla hiukan erilaiset prioriteetit. Vinkkisi on hyvä, mutta eihän poliisileijona vihavinkkeihin reagoi.

  VastaaPoista
 9. Kyllä on upeaa, että poliisi osaa laittaa asiat tärkeysjärjestykseen!!

  VastaaPoista
 10. Huomenta Tom, ja kiitos kommentistasi. Älä muuta sano. Nyt uskaltaa taas kulkea kaduilla turvallisin mielin, kun tietää että poliisi on käymässä arjen turvallisuutta uhkaavan vihapuheen kimppuun.

  VastaaPoista