sunnuntai 16. lokakuuta 2016

GRÖNMARX OSOITTAA MIELTÄÄN


Tällä kertaa sain inspiraation Paavo Tajukankaan blogista, jossa ansiokkaasti raportoidaan länsinaapurimme hulluuksista. Niin kuin tälläkin kertaa. Kiitokset Paavolle.

16 kommenttia:

 1. Grönmarx on tyypillinen suvakkimielenosoittaja. Tapahtui mitä tahansa niin aina on esillä kyltti Ei rasismille.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Tämä Grönmarx ei tarvi viinaa eikä huimausaineita, se on jatkuvasti sekaisin muutenkin. Vai olisko selityksenä, että se on umpitollo suvakki-vajakki. Tais osua? Harmi vaan, ettei ole yksittäistapaus.

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Reijolle myös.

  VastaaPoista
 4. Osuvasti piirusteltu taas kertaalleen. Tärkeintähän ei ole se asia, mistä osoitetaan mieltä vaan mielenosoitus itsessään ja sen aikaansaama hyvä ja oikeamielinen tunne samanmielisessä seurassa.

  VastaaPoista
 5. Iltaa Huru-ukko, Korpisoturi, Sga ja Yrjö, ja kiitokset kommenteistanne.

  Huru-ukko: Juuri näin. Grönmarx on tietysti fiktiivinen henkilö, mutta näkisin ettei hän juurikaan poikkea reaalimaailman esikuvistaan.

  Korpisoturi: Grönmarx on tuota kaikkea, ja vielä enemmän, hän on myös virkasuvakki pahinta laatua. Ja kyllä, Grönmarxeja valitettavasti riittää.

  Sga: Ollos hyvä vaan.

  Yrjö: Tismalleen noin. Näissä mielenosoituksissa ei ole kysymys suomalaisista tai mamuista, eikä edes rasismista, niissä on kyse Grönmarxista.

  VastaaPoista
 6. Kun kristinuskosta on laajalti luovuttu, niin tilalle tulee sitten tällainen. Ei hyvä.

  VastaaPoista
 7. ...Pidän muuten enemmän Rähmispossun uutisannista, koska hän kirjoittaa paremmin suomea.

  VastaaPoista
 8. Huomenta Tom, ja kiitos kommentistasi. Ei hyvä niin. Itse en ole varsinaisesti uskonnollinen ihminen, mutta kyllä minä mielummin laulaisin hoosiannaa, kun liittyisin Grönmarx-kulttiin.

  Rähmispossun sikolätti on kyllä mainio sivusto myös. Pidän myös Rähmiksen tavasta ujuttaa omaa nuivaa huumoriaan käännösten sekaan.

  VastaaPoista
 9. Juu. Rähmispossun huumori on hyvää plussaa hänen uutisartikkeleilleen. Ja hänen mainiot kiertoilmauksensa kenties myöskin on luettava huumorin puolelle, sellaiset kuten "lapsukainen" ja "keppostelu".

  VastaaPoista
 10. Totta. Ja samaan kategoriaan menee myös termi "tukijuksaus".

  VastaaPoista
 11. En olisi yllättynyt, jos Grönmarx olisi siellä autiomaassakin laittanut janon ja kuumuuden rasismin piikkiin.

  VastaaPoista
 12. Terve Allaspalo ja kiitos kommentistasi. Juu, kyllä Grönmarx rasismia löytää ihan mistä vaan, jos vain tahtoo. Ja Grönmarxhan kyllä tahtoo.

  VastaaPoista
 13. "Rasismia löytää ihan mistä vaan, jos vain tahtoo. Ja Grönmarxhan kyllä tahtoo."

  Jos Rypystä ja Reiästä tehdään Happe Meal -lelusarja, niin tämän pitää lukea Grönmarxin tuotepakkauksessa!

  VastaaPoista
 14. Ai jumalauta että nauroin makeasti, kun kuvittelin mielessäni tuota tuotepakkausta:) Grönmarx action figure, priceless!!1! Nyt vain odottelemaan yhteydenottoa McDonald'silta;)

  VastaaPoista
 15. OFF-TOPIC,tämä ei ole varsinaisesti mikään linkkivinkki sarjakuvaan, mutta mieltä herra Koiras on: jos yksi uutinen pitää paikkansa niin eikö tämä mene jo liian sairaaksi länsi naapurissa.

  VastaaPoista
 16. Ei jumalauta, tuo on kyllä jo aivan käsittämätöntä jopa Ruotsin kohdalla. Varsinaista "oikeutta"...

  VastaaPoista