tiistai 12. huhtikuuta 2016

RYPPY BAARIMIKKONA


Ja jos joku ei tiedä mitä moraalisäteily on, niin sille löytyy erinomainen määritelmä täältä.

8 kommenttia:

 1. Yksi parhaista pläjäyksistäsi. MInähän en ole kuppiloissa käynyt aikoihin, mutta tässä haluaisin kyllä pistäytyä. Voi olla, että nauttisin pari tuoppia tsuhnan kostoa.

  VastaaPoista
 2. Minä saattaisin nauttia Murjaanin sorto-olutta Siis huom. NAUTTIA!
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Mulle jokaisesta hanasta tuopillinen ja lisäksi vielä kyytipojaksi Äänisen aaltoja.

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö, Huru-ukko ja Korpisoturi ja kiitokset kommenteistanne.

  Yrjö: Kiitosta vaan. Itse olin pikkuisen epävarma tämän suhteen, koska pelkäsin että tämä olisi liian sekava. Yhdistelin tässä nimittäin muutamia eri ideoita ja piirtämisvaiheessa tuli vielä paljon muutoksia.

  Baareissa tulee itsekin käytyä harvemmin nykyään, mutta jos Oulussa Rypyn baari olisi, niin kyllähän sinne ainakin kerran kuukaudessa pitäisi mennä.

  Huru-ukko: Vai että Murjaanin sortoa:) Sehän se olisikin melkoista, jos tuollaista olutta olisi oikeasti. Siinä saattaisi eräskin tiedostava täti pyörtyä silkasta pöyristymisestä.

  Korpisoturi: Heh, tuo oli hyvä. Jos olisin tuon hoksannut, niin sarjakuvaan olisi päätynyt. Totta kai Rypyn baarista pitää löytyä myös pullotettuja Äänisen aaltoja:)

  VastaaPoista
 5. Menneinä vuosina olin turistina Petroskoissa, entinen Äänislinna. Toin paikallisen votkatehtaan tyhjentyneessä pullossa Äänisen aaltoja tuliaisina, jonnekin se pullo on monissa muutoissa matkasta kadonnut.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Terve Huru-ukko. Minäkin olen ollut Venäjällä turistina, mutta Petroskoissa en ole käynyt. Mutta jos joskus käyn, niin minäkin kyllä otan Äänisen aaltoja pulloon, että saan "mennessäni heilutella"

  VastaaPoista
 7. Sellainen kokemus matkalta, että illan pimentyessä paikallinen nuoriso kerääntyi Äänisen rannalle viettämään iltaa. Siellä juotiin ja syötiin, laulettiin ja musiikki soi ympäriinsä, mutta känniääliöitä ei näkynyt, ainakaan paikallisissa, ei kyllä ollut suomilaisiakaan muita kuin minä kaverin kanssa, eikä me ääliöilty:) Paikallinen, veteraani ikää oleva mies istui siinä rantamuurilla ja soitteli sirmakkaa, joten minä tietysti rohkeana pyytämään, että soita Äänisen aallot. Pappa esteli, en osaa, sitten että sen on kielletty. No kaveri osasi venättä ja minulla oli sitä paikallista voimajuomaa tarjota. Aikamme siinä jutusteltuamme pappa nosti sirmakan syliinsä ja niin sieltä kajahti aallot kuin muutkin sen ajan suosikit, rajan molemmin puolin. Siinä sitten valmistui minullekin se aaltojen säilytysastia samalla, eli vodkabutilka tyhjeni:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista