keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

REIKÄ SOITTAA KRIISIPUHELIMEEN


9 kommenttia:

 1. Tere.
  Ehkä olisi kannattanut sanoa, että on musta perse, jolla on kädet ja jalat? Luultavasti olisi apuva löytynyt nopeammin kuin kerkiää sanoa sanoa olevansa perseestä. Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko ja Allaspalo ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Heh, joo. Kyllähän suojavärityksestä aina apua on, vaikka olisi millainen ihmisperse.

  Allaspalo: Kiitoksia, ja hauskaa että maistui. Minustakin tämä oli ihan hauska, mutta en oikein tiennyt mitä lukijat tuumaavat, tämä kun oli vähän erilainen sarjis kuin yleensä.

  VastaaPoista
 3. Olikos se Ben Affleck, joka oli yhdessä tv-sarjassa persenaamainen?

  VastaaPoista
 4. Terve Tom ja kiitos kommentistasi. Kyllä, kyseessä oli eräs South Park-jakso. Persenaamainen pariskunta oli kadottanut persenaamaisen lapsensa, joka sitten vuosia myöhemmin paljastui Ben Affleckiksi. Klassinen South Park-jakso, joka on toiminut innoittajana myös Ryppy & Reikä-blogille

  VastaaPoista
 5. Kyseiset perseet ovat lukijoille jo tuttuja ja rakkaita henkilö/persehahmoja, joten heidän edesottamuksiaan voi toki päivittää myös päivänpolitiikan ulkopuolelta.

  VastaaPoista
 6. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Juu, pitää välillä koittaa vähän erilaistakin. Blogi hakee vielä muotoaan. Omasta mielestäni parhaat sarjakuvani ovat tulleet Ryppy versus suvakit-asetelmasta, mutta jos pelkästään niitä tekee, niin saattaa helposti ammentaa itsensä tyhjiin. Mutta eteenpäin mennään sarjis kerrallaan.

  VastaaPoista
 7. Näin etukäteen kysyn, että annatko minulle luvan käyttää tuota kehittämääsi Tsuhnan Kosto-olutta eräässä tulevassa kirjoituksessani?

  VastaaPoista
 8. Terve Yrjö, ja kyllä. Saat toki käyttää. Odottelen kirjoitusta suurella mielenkiinnolla.

  VastaaPoista