torstai 24. joulukuuta 2015

RYPPY JA YKSITYINEN ASEENOMISTUS


Ryppy ja Reikä-blogin toimitus toivottaa lukijoille rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta.

7 kommenttia:

 1. Rauhaisaa joulua Reijolle Satakunnan Huitsinnevadasta,
  pysyttele ensi vuonnakin ajan hermolla!
  anox

  VastaaPoista
 2. Terve anox ja kiitos kommentistasi. Rauhaisaa joulua myös sinne Satakunnan Huitsinnevadaan. Ja kiitoksia, parastansa tässä yritetään, vaikkei ehkä aina uskoisikaan:)

  VastaaPoista
 3. Tuomioja on kyllä melko hyvä normimittari. Jos ei ole varma asiasta, kannattaa kuunnella häiskän mielipidettä ja ajatella sitten juuri päinvastoin. Antoisia joulun jatkoja sinnepäin.

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Joo, Ryppy keksi hyvän kompassin. Minunhan piti jättää jo edistyksen Erkki rauhaan, mutta kun mies rupesi mutisemaan suojeluskunnista asedirektiivin yhteydessä, niin enhän minä malttanut. Hyvät joulun jatkot myös Huitsinnevadaan.

  VastaaPoista
 5. En malta Tuomiojan kohdalta olla vielä mainitsematta sitä, että kun hän aloitti sen aikaisemman hallituksen ulkoministerin pestinsä, niin häiskä totesi, että sivistyneissä valtioissa aseita on vain viranomaisilla ja unohti erään Yhdysvaltojen perustuslain toisen lisäyksen.

  No, jätkä jätkänä saa olla tietysti ihan mitä mieltä lystää, mutta jos ulkoministerinä toteaa, että Yhdysvallat ei ole sivistysvaltio, niin ei se ehkä ihan paras aloitus ulkoministerin hommiin ollut. Mutta Erkiltähän joku kelju kaveri pölli allakan vuonna 1972, eikä ole vieläkään antanut sitä takaisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama aika sitten oli rariossa joku Halla-ahon ja Erkin duelli, jossa Halla-aho pääsi näpäyttämään Erkkiä huonoista suhteista USA:han. Erkki meni jotenkin puihin ja pääsi lopulta itkupotkuraivarin partaalla sanomaan, että hän ei lähde tuohon peliin ollenkaan mukaan. Klassikko.

   Poista
 6. Joo, muistan tuon. Ja onhan näitä muitakin. Eikös Erkki saanut Israelinkin suututettua vertaamalla näitä natseihin, ei tosin muista oliko silloin ulkoministerinä. Kyllä se Erkki osaa.

  VastaaPoista