sunnuntai 6. joulukuuta 2015

RYPPY HEITTÄYTYY NUIVAKSI


Tämän sarjakuvan myötä Ryppy & Reikä-blogin toimitus haluaa toivottaa lukijoille hyvää itsenäisyyspäivää.

5 kommenttia:

 1. Niin, onko sillä tosiaan väliä. Parempi tietysti olisi ollut, jos molemmat olisivat kupsahtaneet.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Heh, Ryppy heittäytyy nuivaksi, mutta kommenttiosiossa mennään vielä pykälää pidemmälle. No, ei siinä mitään, Ryppy ja Reikä-blogissa sana on vielä vapaa. Ja pysyy.

  VastaaPoista
 3. Tilastotieteilijät ne nykyisin pierevät verta, kun ne joutuvat jatkuvasti muokkaamaan yksittäistapauksen rajaa aina vain ylemmäksi ja media taas joutuu raapimaan päätään, kun se joutuu selittämään meille tavallisille ihmisille, että tämä on sekä hyväksyttävää että hyödyllistä.

  Maamme tilaa kuvannee se parhaiten, että kaksi puhuvaa persettä puhuu järkeä enemmän kuin koko valtamedia. Joka tapauksessa mukavaa joulun odotusta niin Rypylle, Reiälle kuin Reijollekin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos taas hervottomista nauruista! :D

  VastaaPoista
 5. Terve Yrjö ja Lone ja kiitokset kommenteistanne.

  Lone: Olepas hyvä vaan. Minua itseäni kovasti nauratti tätä tehdessä, mutta en taas tiennyt yhtään miten muille toimii. Hyvä että ainakin sinulle upposi. Tuorein kirjoituksesi oli muuten kovasti asiallinen.

  Yrjö: Juu, tottapa puhut. Ei taida helppoa olla toimittajillakaan, kun pitää yrittää pokkana selittää että on oikeasti hieno juttu kun maa on mittavan invaasion kohteena. Tulee ihan mieleen se Halla-ahon kirjoitus jossa muutama tyyppi oli keksinyt teorian jonka mukaan paska maistuu hyvälle. Kiitokset vaan, ja mukavaa joulunodotusta sinne hotellin respaankin.

  VastaaPoista