tiistai 1. joulukuuta 2015

RYPPY JA SANANVAPAUS


Ja jos jollekin ei ihan auennut, niin tässä viitataan Julkisen sanan neuvoston tulevaan puheenjohtajaan Elina Grundströmiin. Kyseisen sananvapaussoturin ajatuksiin voi tutustua ainakin täällä. Idean tähän strippiin sain Yrjöperskeleen kirjoituksesta. Kiitokset Yrjölle.

5 kommenttia:

 1. Nyt ollaan ns. jännän äärellä siinä, että kuinka pahaksi "sananvapauden" rajoittaminen menee, kun sitä aletaan parsia vihreällä langalla. Uimosen voi melkeinpä laskea suvakiksi tämän seuraajansa rinnalla.
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Piti kylläkin kirjoittaa, että Uimonen voidaan laskea nuivaksi seuraajaansa verraten. Sori, kuten stubelo sanoisi tuosta ajatusharhasta. Niitä sattuu näkemä mullekkin, vaan olenhan hyvässä seurassa siinäkin:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 3. Terve Huru-ukko ja kiitos kommenteistasi. Jännän äärellä nimenomaan. Nähtäväksi jää, mikä tällä on käytännön merkitys. Vaan on se jotenkin kuvaavaa että nyt kun paska on kunnolla osumassa tuulettimeen, niin tuohon tehtävään valitaan tyyppi jolla on tuollainen käsitys sananvapaudesta.

  VastaaPoista
 4. Ehkä kiitämme porukalla myös vapaata internettiä. Ilman sitä ei Ryppykään pystyisi puhumaan persposkiaan puhtaaksi ja kyseinen Grundström voisi todeta, että pelut on pojat pieniä...

  VastaaPoista
 5. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Tehkäämme näin. Kyllähän tässä olisi melkoisessa pimennossa itse kukin ilman nettiä.

  VastaaPoista