tiistai 8. marraskuuta 2022

KOPONEN TILAA SEURALAISEN

 


7 kommenttia:

 1. Telakuorma-auton seksitavat saattavat olla varsin erikoisia.

  VastaaPoista
 2. Jos nimi on Sirpa niin ikää todennäköisesti yli 50. Tällä vuosituhannella on yhteensä syntynyt muutama sata Sirpaa, Pirjoa, Pirkkoa. Laitoin tämän "off topicin" kun siinä on huvittavatkin puolensa. Nimimerkki Myrskykukka af Forssell. -jussi n

  VastaaPoista
 3. Sisu-telakuorma-auto tunnetaan tuttavallisesti nimellä Nasu, joten Koposen iltaan saattaa tulla Syvän Joen meininkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei kumminkaan amerikan setä-joen meininkiä?

   Poista
 4. Terve Tom, Jussi N, QK ja Anonyymi, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Totta, mutta Koponen ei ole turhan nirso mitä näihin hommiin tulee.

  Jussi N: Nyt kun tuota mietin, niin enpä taida tuntea yhtään Sirpaa joka olisi omanikäiseni tai nuorempi. En kyllä Pirkkojakaan, ja vain yhden Pirjon.

  QK: Hehe, tuotapa en tullut hoksanneeksikaan. Silloin kun minä olin armeijassa vuosituhannen alussa, me käytimme noista Sisu-telakuorma-autoista vain termiä teka.

  Anonyymi: Heh, ei kai sentään.

  VastaaPoista
 5. Sisu NA-110 eli NAuha-siSU = Nasu.
  Näitä oli muutama Millogin huutokaupassa myytävänä nyt syksyllä. https://en.wikipedia.org/wiki/Sisu_Nasu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nasu olisi kyllä hienoa omistaa. Intissä tuollaisen kyydissä tuli istuttua kerran jos toisenkin. Aina oli aivan helvetin ahdasta, mutta jotenkin silti mahduttiin. Paitsi yhden kerran ei mahduttu, jonka seurauksena komppanian tyhmin jamppa laitettiin matkustamaan Nasun katolla, mikä tuskin oli kovin turvallista. Nasua en ajamaan koskaan päässyt, mikä jälkikäteen vähän harmittaa.

   Poista