tiistai 5. toukokuuta 2020

HASSAN HAKEE TURVAPAIKKAA OSA III

Tämänkertainen sarjakuva on jatkoa viime kesänä julkaisemalleni HASSAN HAKEE TURVAPAIKKAA-pätkälle. Tällaisenaankin tämä kyllä toimii jos on toimiakseen, mutta kannattaa vilkaista tuokin jos on vielä lukematta.


16 kommenttia:

 1. Asianajaja mulqvist laskuttaa per laski tuhansia. On ihmeellistä miten tästäkin paskasta ei puhuta enemmän. Nämä stnan yhteiskunnan syövät matuineen kusettavat sekä käyttävät törkeästi systeemiä hyväkseen. Kun kustannukset ovat miljardeja näiden raketti insinöörien jne ylläpidosta, niin vituttaa niin perkeleesti. Tänään tein sellaisen tempun, jotta kun osoitteeseen muutti afrikkalainen perhe, joilla oli auto jonka listahinta on 25 000 euroa, niin menin kielitaitoisia kysymään suoraan mistä ostit. Hassan siinä lässytti. Tarkempaa tutkimusta tehdessäni, tuli selväksi että sinä minä maksoimme hassanille auton. Stina että vituttaa. Anteeksi ruma kiroilu jne.

  VastaaPoista
 2. Tuo voi toteutua vielä jonain päivänä, että aaveena esiintyvälle myönnetään turvapaikka. Me elämme sen verran jännässä maailmassa nykyään.

  VastaaPoista
 3. Kyllähän Rypyn kaltaisia rehellisiä perseitä tarvittaisiin noihin hommiin virastokalkkunoiden tilalle. Mutta jos mietitään tuota tarinan esikuvana ollutta ”ylösnoussutta” irakilaishäiskää niin veikkaan seuraavaa:

  1. Häiskä köijätään Suomeen kuulusteltavaksi.

  2. Häiskä saa sakot tai hieman ehdollista.

  3. Häiskä saa turvapaikan ja pysyvän oleskeluluvan.

  4. Valtamedia kirjoittaa häiskästä montakytviis hyllymetriä kyynelehtivää human interest-tarinaa.

  5. Häiskästä tulee taas uusi monikultturismin sankari.

  6. Demarit keksivät tutun kaavansa mukaan että kas, tässähän meillä on mainio kunnallisvaaliehdokas.

  VastaaPoista
 4. YLE:n päivystävä ylin lakimies Sceininhän totesi, että Irakissa leikisti tapetun miehen väärennetty kuolintodistus ei ole EIT:n tuomitsevan päätöksen kannalta olennainan asia. Tyhmähän Hassan olisi, jos ei yrittäisi kikkaa, josta on jo ennakkotapaus ja jota kansainvälisesti arvostettu lakimies on puoltanut.

  Väärennetty kuolintodistus on uusi innovaatio. Hassanien kannattaa nyt koeponnistaa yhä hullumpia ideoita. Ehkä Suomen turvapaikkasysteemi on kuin musta aukko, joka nielee kaikki selitykset, eikä edes röyhtäise perään.

  VastaaPoista
 5. Terve Unknown, Tom, Yrjö ja MikkoK, ja kiitos kommenteistanne.

  Unknown: Niinpä, näiden Pakolaisneuvonnan ym. Mulqvist-juristien touhu on kyllä sellaista perseilyä, että siinä olisi rutkasti aihetta tutkivalle journalismille, mutta enpä jaksa uskoa, että sellaista oltaisiin ihan lähiaikoina tekemässä. Mitä tuohon mainitsemaasi afrikkalaisperheeseen tulee, niin onhan tuo aika hurjaa, jos asia todella on noin. Moni suomalainen tienaa tuon verran vuodessa.

  Anteeksi ruma kiroilu jne.

  Eipä tuo haittaa. Sanahan meillä on vapaa. Ja kyllä tässä on viime aikoina tainnut päästä ärräpäitä vähän itse kullakin.

  Tom: Tuo voi toteutua vielä jonain päivänä, että aaveena esiintyvälle myönnetään turvapaikka. Me elämme sen verran jännässä maailmassa nykyään.

  Tuo on kyllä totta. Pitääkin toivoa, että en tullut antaneeksi jollekulle hyvää ideaa. Tästä tulee vähän mieleen Nikolai Gogolin Kuolleet sielut.

  Yrjö: Aika näyttää meneekö veikkauksesi oikein, mutta ainakin noista vaiheista kaikki ovat täysin mahdollisia, osa suorastaan todennäköisiä. Itse toivon ettei tuota häiskää köijätä tänne kuulusteltavaksi, koska siinä tapauksessa hän hyvin todennäköisesti jäisi tänne notkumaan, tuli sakkoja tai ei.

  MikkoK: Niin, ihmisoikeusprofessori Scheinin tietysti tietää yhtä sun toista, mutta minun mielestäni sillä pitäisi olla aika helvetin paljonkin merkitystä onko kyseinen irakilaisäijä kuollut vai elossa. Mutta ehkäpä tässäkin riittää se, että vaikkei kaveri nyt varsinaisesti kuollutkaan, niin hän olisi kuitenkin voinut kuolla.

  Väärennetty kuolintodistus on uusi innovaatio. Hassanien kannattaa nyt koeponnistaa yhä hullumpia ideoita.

  Jep, mitähän kaikkea me tulemme vielä näkemäänkään. Kenties hassanille voitaisiin myöntää useampi turvapaikka(ja tietysti useammat diskorahat)? Think outside the box.  VastaaPoista
 6. Harmi ettei mulla ole ns.tuttua lääkäriä, sellaista joka tuon todistuksen kirjoittaisi, eikä sen puoleen ole ketään jolle sen esittäisi. Pitäs nahka ekaksi värjätä. Ja kyllä, tää osu ja uppos ennen kuin uistutit siitä edellisestä. Ja sehän piti tietysti Huru-ukon muistin virkistukseksi katsoa. Vaan ei sillä eikä sen puoleen, piruuttaan tässä vaan päiväkerrallaan kitkutellaan. Hyvien ihmisten kauhuksi ja kiusaksi. Ja yritettän levittää näiden pimeiden maiden blogien ilosanomaa.
  Eli se pitkän iän salaisuus, sehän se monia kiehtoo. Mulla on siihen oma teoria: Jos eo tauti tapa, luoja ei omaansa halua ja piru tieää omansa saavan, niin väkisin siinä ihminen elää vanhaksi. Näihin kuviin ja tunnelmiin kuten eräs urheiluselostaja sanoi...
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 7. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Niinhän se taitaa mennä, että ei tuollaiset temput oikein mene läpi jos ei ole nahassa suojaväriä. Tietysti jos tässä meiningissä joku tolkku olisi, niin ei se onnistuisi suojavärinkään kanssa. Mutta kun ei niin ei. Levitellään me vaan Voiman pimeän puolen synkkää sanomaa, eipä tässä hirveästi muutakaan voi.

  VastaaPoista
 8. Olen tässä ihmetellyt, miksei kuolleistaherännyt ole jo tullut valtamediaan itkemään äänekkäästi käsiään väännellen pyytämään anteeksi Suomen rehdiltä kansalta, että oli pakotettu tällaiseen huijaukseen.
  Hänen oli pakko lavastaa kuolemansa, ettei hänestä olisi tehty Bagdadin kaduille oikeaa ruumista!

  Hilpeä Huti-Maisa itkaisisi julkisesti ja toivottaisi Alin välittömästi Suomeen, jossa häntä hyviteltäisiin ikuisella oleskeluluvalla ja nopeutetulla kansalaisuusmenettelyllä.
  Tämä olisi humanitarisesti vähintä, mitä Suomi voisi tehdä hyvittääkseen kaiken sen, mihin Suomen kylmyys oli Ali-paran pakottanut.

  Valtamedia ja naistenlehdet haastattelisivat Alia kilpaa kertoen yhä uudelleen hänen kärsimystarinaansa, johon Suomi oli hänet pakottanut. Jokainen artikkeli sisältäisi luonnollisesti estrogeenisen raivokohtauksen rasistista Suomea kohtaan, joka oli Alin tällaiseen pakottanut.

  Kun tätä kaikkea on toistettu niin kauan, että toimittelijoiden ja varmaan Alinkin päitä on pakottanut jo turhan kovaa, on sitten aika kunnallisvaaliehdokkuudelle.
  Miksi ihmeessä hyvä tyttöhallituksemme ja Maailman Vapain Totuusmediamme eivät ole vielä tätä keksineet:
  "Alihan tässä on uhri eikä kukaan muu!"

  VastaaPoista
 9. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. No niin, sieltäpä tulikin suvaitsevaista ajattelua:) Alihan se tässä uhri on. Mies joutuu pakenemaan henkensä edestä maanmiestensä sortoa vain törmätäkseen suomalaiseen rakenteelliseen rasismiin, joka tällä kertaa ilmenee kielteisen turvapaikkapäätöksen muodossa. Mikä olisikaan luonnollisempaa, kuin tästä rampautuneena lavastaa oma kuolemansa? Jos minulta kysytään, niin Ali on ehdottomasti vuoden -20 pakolainen.

  VastaaPoista
 10. Repisin totaalisesti tälle. Tämänkertainen oli loistava.

  Kannattaa muistaa, että löökärin todistus on sosiaalinenkonstruktio, joka on syväluotautunut rasististen standpointtien kautta suosimaan Sortajaa. Hassanin kuolintodistuksen epäileminen olisi siis rasistinen oman-rasistisuutensa kieltävä väistöliike Rypyltä.

  VastaaPoista
 11. Terve Allaspalo, ja kiitos kommentistasi.

  Repisin totaalisesti tälle. Tämänkertainen oli loistava.

  Kiitoksia, erinomaista. Olin vähän epävarma tämän suhteen, koska tämä tuntui vähän kömpelöltä ja väkisintehdyltä, mutta ajatus Hassanin "kuolintodistuksesta" huvitti minua sen verran paljon, että annoin sitten mennä.

  Kannattaa muistaa, että löökärin todistus on sosiaalinenkonstruktio, joka on syväluotautunut rasististen standpointtien kautta suosimaan Sortajaa. Hassanin kuolintodistuksen epäileminen olisi siis rasistinen oman-rasistisuutensa kieltävä väistöliike Rypyltä.

  Hehee, jätkä vetelee taas sujuvaa postmodernia:) Näkisin, että olet päässyt penetroitumaan postmodernin ajattelun kovimpaan ytimeen. Tuota sulatellessani minulta meinasi aivot nyrjähtää, ja kasvojen lihakset alkoivat nykiä hallitsemattomasti:)

  VastaaPoista
 12. Terve. Kyllä. Tuohon unkknouwin kommenttiin lisäsin että tasan tarkkaan pitää paikkansa. Itselläni on tuttuja töissä paikoissa, joissa on esitetty maksusitoumus, jotta tuhansien eurojen kalusteet järjestyvät. Ja sama homma elektroniikka puolella. Ja sama homma esim kiinteistö huollon puolella, kun jätkät ovat menneet tyhjentämään kämppää. Mitäpä sieltä on löytynyt? Uusinta uutta ties mitä. Kämpän ns vuokraavat ( valtio ) , tai avustusjärjestöt ei ota vastuuta. Kaikki laskutetaan valtiolta. Eli meiltä. Että sellaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Autot, niiden kulut ja ajokortitkin maksetaan. Nämä kuuluvat myös siihen eliittiporukkaan, joille Kela maksaa vuokran kokonaisuudessaan (100 %).

   Poista
 13. Terve Unknown, ja kiitos kommentistasi. Joo, minä olen myös kuullut samanlaisista tapauksista. Harkinnanvaraisella toimeentulotuella saa näköjään kaikenlaista kunhan vain suojaväri löytyy. Tuota tapahtuu myös sen verran paljon ettei sitä voi laittaa yksittäisten hassahtaneiden sosiaalivirkailijoiden piikkiin, vaan linja on varmastikin määritelty jossakin korkeammalla.

  VastaaPoista
 14. Toinen ruutu iskee parhaiten tässä kolmannessa Hassan-sarjakuvassa. Pelkkä paperilappu olisi riittänyt viimeisessä ruudussa — mielestäni puhekuplan teksti on tarpeeton tämän tarinan päätösruudussa, kun taas ensimmäisen Hassan-tarinan lopussa se oli ehdottomasti paikallaan.

  VastaaPoista
 15. Terve Burt M. Eriksson, ja kiitos kommenteistasi. Saatat olla oikeassa. Muistaakseni tätä piirtäessäni olinkin vähän kahden vaiheilla tuon viimeisen ruudun puhekuplan kanssa.

  VastaaPoista