tiistai 24. maaliskuuta 2020

RYPPY JA KORONAVIRUS OSA II


19 kommenttia:

 1. Oon tässä tuuminut tuota Huti-Maisaa. Kovasti puhuu näistä ns. kansainvälisistä sopimuksista, vaan aina unohtaa ne kun pitäisi toimia. Eikä näitä tulijoita tarvitse mihinkään kabuliin tai bagdadiin tai muuhunkaan kuoleman paikkaan palauttaa, takaisin ruåttiin riittää. Eikös se Dublin-sopimus ole niitä kv-sopimuksia, ja sen mukaan turvallisesta maasta tulevat voi laittaa takaisin.
  Eli miten on Huti-Maisa, ne kv-sopimukset ja niiden noudattaminen???
  Kyseleepi Huru-ukko. Eikä odota vastausta.

  VastaaPoista
 2. Turvapaikanhakijoiden korona on parempi korona. Siksi. Haltijoidensa aateluus tuo siihen aivan uuden myönteisen sävyn.

  VastaaPoista
 3. Onhan tossa joo oma huumorinsa. Ruotsskin taitaa jättää kanslaisensa pätjäämään miten pärjää, mutta palleroita kyllä lennätetäänturvaan sodalta ja vainolta.

  No onneksi palleroilla on yhteisöllinen kulttuuri, niin eiköhän niissä piireissä Korona pelistä tule suosittua.

  Nythän palleroista ei juuri ole tietoa, vaan johtunee siitä, että pallerot ei juuri testeihin, eikä eristyksiin vaivaudu.

  VastaaPoista
 4. Sanoisin, että erinomaisen hyvä piirros. Tuon ruudun särkeneen kaljapullon minä haluaisin heittää livenä erääseen päähän. Eikä se heitto olisi huti.

  VastaaPoista
 5. Osuva aihe. Kuten rypyllä, tämän kirjoittaneellakin kamalasalon tiedotustilaisuutta seuratessa, alkoi ns rystyset vaaleta nautintoainetta sisältävän tuopin ympärillä.

  VastaaPoista
 6. Terve MikkoK, Huru-ukko, Tom, KKi, Korpisoturi ja Unknown, ja kiitos kommenteistanne.

  MikkoK: Juu, reflektit toimii. Eihän tuo oman television rikkominen tietysti kovin järkevää ole, mutta tuossa tilanteessa täysin ymmärrettävä reaktio.

  Huru-ukko: Joo, ei kannata pidättää hengitystä vastausta odotellessa. Noihin kv-sopimuksiin vedotaan lähinnä silloin kun ne tukevat omaa agendaa. Ja Ohisalon & Kumppaneiden agenda on saada tänne mahdollisimman paljon 20-30-vuotiaita irakilaismiehiä. Ja se agenda ajaa kaiken edelle, eikä sitä saa häiritä mitkään pandemian kaltaiset pikkuseikat.

  Tom: Noinhan se taitaa mennä. Ja jos turvikset sattuvat levittämäänkin vähän koronaa, niin rikastuupa ainakin suomalainen viruskulttuuri.

  KKi: En minä oikeastaan tällä kertaa yrittänyt olla hauska, halusin vain jotenkin kommentoida tuota Ohisalon heittoa. Siinä nimittäin kansalaisille vittuilu nousi taas aivan uudelle tasolle.

  Taisivat uutisissa tänään puhua, että Ruotsin koronatartunnoissa on somaleilla melkoinen yliedustus. Enpä kauheasti yllättyisi jos meidän mamujen kohdalla ilmenisi samaa, johtuen juuri noista syistä jotka mainitsit.

  Korpisoturi: Kiitokset. Taidankin arvata mitä päätä tarkoitat. Se heitto ei kyllä väärään osoitteeseen menisi.

  Unknown: Kyllähän tässä rystyset vaalenivat itse kullakin. Jotenkin nämä Ohisalot onnistuvat vieläkin yllättämään, joskaan ei mitenkään positiivisesti. Minä kun naiivina olisin olettanut, että tämä pandemia olisi sen verran iso juttu, että se saisi kiivaimmatkin mokuttajat pistämään projektinsa jäihin ainakin joksikin aikaa.

  VastaaPoista
 7. Antiikin Kreikan kaupunkivaltioissa saatettiin huonojen uutisten tuoja lynkata porukalla, ikään kuin ne huonot uutiset olisivat olleet kuriirin syy.
  Ryppy haki siis ilmeisestikin voimaa eurooppalaisen kulttuurin wanhan tradition piiristä.

  VastaaPoista
 8. Kaikkiaan Ohisalon asenne pestinsä aikana on ollut sellainen että hänhän se todellisuudessa johtaa hallitusta ja tekee mitä lystää. Koronasta puheenollen tuolla Konnunsuolla kullanmurut ovat nälkälakossa kun eivät tykkää olla karanteenissa. Ehdotan, että porukalla tuemme heidän nälkälakkoaan ryhtymällä tukitoimena syömätalkoisiin ja kannatamme täten nälkälakon mahdollisimman pitkää jatkumista. Täytyyhän sitä olla kansainväliselle veljelle sentään olla solidaarinen.

  https://yle.fi/uutiset/3-11273212

  VastaaPoista
 9. Hämähäkki? Mistäs osasit noin näköisen rustata?

  VastaaPoista
 10. Terve QK, Yrjö ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  QK: Joo, eihän se television syy ole jos sisäministeri vittuilee alamaisilleen, mutta joskus Ryppykin polttaa päreensä. Kaverin kannattaa varmaan suojata telkkarinsa panssarilasilla ainakin siksi aikaa kun Hutisalo on ministerinä.

  Yrjö: Joo, tuo Ohisalon asenne tuli kyllä varsin varhain selväksi. Sitä en sitten tiedä, mitä mieltä muut hallituspuolueet ovat asiasta. Noista Konnunsuon kullanmuruista luin itsekin, ja kannatan kyllä ehdotustasi lämpimästi. Itse asiassa taidanpa kohta syödä oikein tukevan aamiaisen kansainvälisen solidaarisuuden nimissä.

  Veijo: Eihän se mikään hämähäkki vaan televisio jota Ryppy heitti tyhjällä kaljapullolla. Enhän minä nyt sentään viitsisi Ohisaloa hämähäkkiin rinnastaa. Se ei olisi reilua hämähäkkejä kohtaan.

  VastaaPoista
 11. Osu ja upposi. Ohisalo on kyllä ihan omaa luokkaansa kansanvälisten sopimusten ja kotoisen lain tulkinnasta.

  VastaaPoista
 12. Terve Krypta ja kiitos kommentistasi. Jep, Ohisalo kuuluu siihen ihmistyyppiin jolle lait ja kv-sopimukset ovat kivoja juttuja silloin kun se sopivat omaan agendaan.

  VastaaPoista
 13. Juu saas ny sitten nähdä että kumpi sysyteemi se loppujen lopuksi on tehokkaampi, tuo suomalainen jossa kansa pistetään kotiarestiin vai tämä svennujen jossa saa painella menemään minne haluaa ikään ja näköön katsomatta.
  Yhteistä on kummallekkin maalle se että parasiitit saavat painella estoitta mennen tullen kun on tämä asyyli. Nyt on helppo kuskata näitä maahan kun maksajat istuvat arestissa näkemättä maahantuontia. Milloinkahan porukka hermostuu oikein todella tuohon Hutisaloon.

  VastaaPoista
 14. Terve Becker, ja kiitos kommentistasi. Niin, sehän selviää vasta myöhemmin millä maalla on tehokkain strategia koronan suhteen. Eivätpä nuo asiantuntijatkaan vaikuta olevan yksimielisiä. Mitä Hutisaloon tulee, niin aika monet ovat kyllä jo nyt varsin kyrpiintyneitä. Ja syystä. Sitä en sitten osaa sanoa mitä vihreiden äänestäjät ovat tädistä mieltä.

  VastaaPoista
 15. Ai se ollutkaan hämähäkki väärinpäin...
  No, ehkä se vain näytti hämähäkiltä minun näkemässäni sarjakuvaruudussa.
  Se, että se oli kaljapullolla taiteiltu ruutu ei vähennä kuvan arvoa millään lailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin itse asiassa käyttää tuossa ensin vanhanaikaista kuvaputkitelevisiota. Olisi nimittäin ollut helpompi piirtää sellainen rikkinäisenä. Harvalla kai sellaisia on enää oikeasti käytössä, mutta eipä se sarjakuvassa niin haittaa.

   Poista
 16. Noista rajoista ja turvapaikanhakoijoista joita Kreikan rajalla on paljon, tuli mieleen, että saa nähän millon siellä Kreikan armeija käyttää aseita, tuntien Kreikan ja Turkin suhteet ovat olleet monesti hilkulla aseelliseen kahinointiin ja nyt erdogani lähetti tuhansittain noita porukkaa rajalle, Kreikassa katotaan se jo sotatoimeksi, ja nyt varsinki tämän koronan takia ku Kreikkalle on tursimi täeka tulonlähde voi nykynen tilanne saada tilanne kiritymään räjähdyspisteeseen ..

  -jpt-

  VastaaPoista
 17. Terve Jpt, ja kiitos kommentistasi. Joo, saa tosiaan nähdä mitä tuosta vielä tulee. Vaikuttaisi siltä, että tällä kertaa helleenit ovat tosissaan tuon asian suhteen. Ja hyvä niin. Tässa alkaa olla Euroopan asiat muutenkin perseellään eikä tänne todellakaan tarvittaisi uutta kansainvaellusta.

  VastaaPoista