lauantai 31. elokuuta 2019

HASSAN HAKEE TURVAPAIKKAA OSA II


24 kommenttia:

 1. Tuo viimeinen kuva räjäytti potin. Ei meinannut tulla naurusta loppua, ei millään. Huti-Maisaa parhaimmillaan.
  Tuskin se naisoletettu ymmärtäisi vaikka sille päin naamaa vittuilisi arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Hauskaa, että upposi. Minähän olin tässä vähän laiska kun päädyin käyttämään tuossa viimeisessä ruudussa valokuvaa. Olisi vaan ollut niin perkeleellinen homma piirtää tuollainen karavaani. Ja meinasin ensin käyttää tuossa Grönmarxin tilalla Ohisaloa, en vain jostain syystä saanut piirrettyä häntä itsensä näköiseksi. Vaan eipä tuo tarinan pointin kannalta niin olennaista ollut, niin käytin sitten Anni-Kristaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asterixin piirtämisessä vasta on välillä ollut hommaa. Kun on pitänyt piirtää satamäärin legioonalaisia kuvaan. Onneksi en ole itse piirtänyt sarjakuvia.

   Poista
 3. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi. Joo, onhan ne aikoinaan ollut melkoisia projekteja. Minähän väsäilen näitä Adobe Illustratorilla, joten kyllä tuollainen kulkue olisi copy-paste-menetelmällä ihan mahdollista tehdä. Mutta objektien asettelemisessa menisi kyllä aikaa. Saattaa muuten olla, että tulevien hahmojen piirrosjälki tulee hieman muuttumaan. Sain nimittäin emännältä syntymäpäivälahjaksi piirtopöydän, ja ajattelin ainakin hahmoja ruveta tekemään sen avulla sitä mukaa kun opin sitä käyttämään. Tähän mennessä olen tehnyt niitä hiirtä käyttäen. Toisin kuin Hikipedian jonnet väittävät, en kuitenkaan käytä mitään 'phototracing'-menetelmää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis just toi kuva tekee siitä sen makeen jutun.
   Huru-ukko

   Poista
  2. Joo, varmasti tuo kuva tässä pätkässä toimii paremmin, kuin jos olisin itse sen piirtänyt. Valmiin valokuvan käyttäminen vaan tuntuu vähän fuskaamiselta. Vaikka eipä sillä, tuon kuvan pölliminen lienee synneistäni pienimpiä;)

   Poista
 4. Hehee, näinhän se virheiden mielestä menee. Kaikilla oikeus siihen hyvinvointii jonka pohjoinen on luonut. Nooh, maailman merkit ovat siihen suuntaan, että laulu ja allahin kutsu loppuvat.

  Kohta laman iskiessä on kiitoisa nähdä mitä tapahtuu. Itse uskon, että edessä on sikäli raju sosaalinen sopeutumisprosessi, että jopa kunniakansalaiset ja pyhät turhat paikanhakijat jotutuvat luopumaan ainakin irakilaisista sohvista.

  Ihan noin lukjoille vinkkinä. Jos teillä on ryytimaa niin pitäkää kunnossa. Jos tuliaseita niin pitäkää ladattuina. Luulen, että myrsky on nousemassa, näin terminaattori ykkösen loppulauselmaa lainatakseni.

  VastaaPoista
 5. Sekä nykypäivä että tulevaisuus tiivistetty yhdeksään ruutuun. Kiitokset Reijolle. Ihan mielenkiinnosta muuten kysyn että mikä juttu tuo mainittu ”phototracing” on?

  VastaaPoista
 6. Nyt koputahan puuta ja joutuin, tuo viimeinen ruutu oli jo turhankin pelottava. Se kun voi muuttua fiktiosta todellisuudeksi nopeammin kuin ehtii kissaa sanoa... Haven't seen almost nothing yet, I'm afraid.

  -J.Edgar-

  VastaaPoista
 7. Brrr kävi kylmänväreet läpi koko rangan kun tätä luki. Tuoltahan tämä Suomen systeemi vaikuttaa. Toivottasti tämä nyt olisi vain dystooppinen näkemys, pahoin pelkään ettei ole, vaan on ennustus tulevaisuudesta. Ellei jopa kuvaus nykyisyydestä.

  VastaaPoista
 8. Osu ja uppois. Viimeinen ruutu oli mahtava ja kovin totuuden mukainen.

  VastaaPoista
 9. Terve KKi, Yrjö, J.Edgar, Karhusetä ja Krypta, ja kiitos kommenteistanne.

  KKi: Minä luulen myös, että jossain vaiheessa paska tulee osumaan tuulettimeen. Ja kunnolla. Aikataulua on tosin hankala arvioida. Aika paljon riippuu siitä, kuinka paha tulevasta lamasta tulee. Se nyt on joka tapauksessa selvää, että nykyisen hallituksen lääke vaivaan kun vaivaan tulee olemaan lisää sosialismia. Tuo tuleva lama hirvittää jo ihan henkilökohtaisista syistäkin, tässä kun pitäisi pyllyhuumorintuottamisen ohessa elättää perhettäkin. Joten jos duuni lähtee alta, niin eipä kyllä paljon naurata.

  Yrjö: Kiitoksia. Eihän tämä tosiaan vallitsevasta tilanteesta juurikaan poikkea. Itse asiassa, ellen väärin muista, niin kymmenisen vuotta sitten silloinen surullisenkuuluisa maahanmuuttoministeri Astrid Thors väläytti sitä mahdollisuutta, että muslimimamujen kohdalla tuota perinteistä ydinperhekäsitettä tulisi laajentaa. Ei siihen silloin onneksi lähdetty, mutta piruko sen tietää jos joku neropatti päättää herättää henkiin vanhan vision.

  Mitä tuohon phototracing-toimintoon tulee, niin en ole varma. Se saattaisi olla samankaltainen kuin Illustratorista löytyvä image trace, jolla voi muuttaa bittikarttagrafiikkaa vektorigrafiikaksi. Ei siitä kyllä hahmojen piirtämisessä ole mitään apua, mutta joihinkin muihin tarkoituksiin se on varsin sopiva työkalu. Käytin sitä itse ainakin kerran, kun minun piti saada Suomen vaakuna Rypyn vaalimainokseen. Muistaakseni sitä piti silloinkin vähän säädellä, mutta paljon enemmän olisi mennyt aikaa, jos olisin vaakunan itse piirtänyt.

  J.Edgar: Kop kop. Eipä tässä auta muuta kuin toivoa, ettei vuoden 2015 katastrofi tapahdu uudestaan. Se nimittäin on täysin varmaa, että nykyisen komennon aikana ei ensimmäistäkään hassania käännytetä pois. Vaikka eipä kyllä käännytetty edellisenkään komennon aikana.

  Karhusetä: Aika tietysti näyttää kuinka käy, mutta en usko, että ainakaan tämän hallituksen aikana olisi tulossa minkäänlaisia tiukennuksia mamupolitiikkaan. Pikemminkin päinvastoin.

  Krypta: Kiitoksia. Viimeisestä ruudusta en tosin voi ottaa kunniaa, kun nappasin vain netistä tuon kuvan.

  VastaaPoista
 10. Meitsin rusinoita on viime aikoina rasautellut kristittyjen naiivius ja hölmöys turvapaikkapolitiikassa: niin kristillisdemokraatit kuin evankelis-luterilaisen valtionkirkon johto arkkipiispa Tapio Luomaa myöten on sanonut, ettei ketään kristityksi ilmoittautuvaa turvapaikanhakijaa saa lähettää "varmaan kuolemaan". Tarvitsee sanoa rajalla vain taikasanat "olen kristitty" ja turvapaikka tulee automaattisesti. On myös olemassa joku viranomainen pakolaisten uskonvakaumusten "aitoutta" todentamassa (näin Ylen artikkeli on meille kertonut). Mitenhän tämä mahtaa käytännössä toimia? Otetaan joku verikoe ja labrassa katsotaan, kuinka paljon Jeesus-partikkelia näkyy veressä?

  Kaikkien niiden, jotka vielä valtionkirkkoon kuuluvat pitäisi erota siitä viimeistään nyt.

  VastaaPoista
 11. Nykyinen läntistä Eurooppaa ja sen myötä Pohjoismaita riivaava psykoosinomainen tarve alistua barbaarien kansainvaellukseen kertoo kansakunnista,
  että ne on menettäneet voimansa puolustautua maahantunkeutujaa vastaan.
  Yhteiskunnista se kertoo tylyä kertomaa niiden naisistumisesta:
  vaaralliset maahantunkeutujat halutaan nähdä hoivalapsina, joiden hoivamisen varjolla päästään toteuttamaan toisenlaisia naisellisia mielihaluja.

  Mihin tämä päättyy?

  Tarjolla olisi unkarilainen vaihtoehto:
  kansakunnan järkevimmän osan järkiintyminen äänestämään kansallismieliselle puolueelle sellainen ylivoima parlamenttiin, että se voi sanella tilanteen vaatimat lait ja panna ne täytäntöön välittämättä kanatyttöjen itkupotkuraivareista.

  Toinen on kanatyttövaihtoehto:
  rajat pidetään apposen auki maahantunkeutuvalle kansainvaellukselle, joka päättyy islamistien vallanottoon ja Islamilaiseen Kalifaattiin.
  Asiantilaa nykyään toivovista kanatytöistä huolestuttavan suuri osa epäilemättä hihkuisikin silloin riemuaan päästä Tosi Toiseus-Alfauroksen alistamaksi naaraaksi.
  Useimmille se tulisi kuitenkin hirvittävänä järkytyksenä.

  Ikävä kyllä se on tiettävästi yhdenlaista naistyyppistä käyttäytymistä:
  nainen valitsee kumppanikseen miehen, jonka tietää olevan arvaamattoman väkivaltainen nyrkkipukari - ja sitten järkyttyy suunniltaan, kun mies onkin arvaamattoman väkivaltainen nyrkkipukari! - Tämä ei siis koske suurinta osaa naisista, vaan kanatyttöjä.

  Kolmas vaihtoehto on, että kansallismieliset kansalaisvoimat ryhtyvät sotilas- ja poliisijohdon organisoimiin kansannousuihin ja vallankaappauksiin. Niiden jälki olisi rumaa.
  Rumempaa olisi kakkosvaihtoehdon toteutuminen.

  Ennen kaikkea naiset olisivat kakkos- ja kolmosvaihtoehdon suurimmat häviäjät:
  kalifaatissa heistä tehtäisiin säkitettyjä lastentekokoneita, kolmosvaihtoehdossa he menettäisivät äänioikeutensa, kuyten suurin osa miehistäkin.
  Lukuisat miehet saisivat sen takaisin; suurin osa naisista ei.
  Voipi olla, ettei kolmosvaihtoehdon jälkeen enää vaaleja pidettäisikään.

  Niinpä siis, veli Reijo ja kaikki muut veljet ja sisaret:
  jospa äänestäisimme porukalla oikein tässä vaiheessa, kun vielä saamme äänestää?

  VastaaPoista
 12. Terve Helekutti, ja kiitos kommentistasi. Joo, minä en tiedä mitä taviskristitty näistä asioista tuumii, mutta se on selvää, että evlut-kirkon johto on läpeensä mokutus- sekä sateenkaaripropagandan mädättämä. Varsinkin piispat Mäkinen ja Askola ovat kyllä kunnostautuneet sillä saralla. Jos tuo vaatimus kaikkien kristityiksi 'kääntyneiden' päästämiseksi maahan menee läpi, niin johan niitä alkaakin ilmottautua kuin sieniä sateella.

  On myös olemassa joku viranomainen pakolaisten uskonvakaumusten "aitoutta" todentamassa (näin Ylen artikkeli on meille kertonut). Mitenhän tämä mahtaa käytännössä toimia? Otetaan joku verikoe ja labrassa katsotaan, kuinka paljon Jeesus-partikkelia näkyy veressä?

  Ei saatana...Olisko sulla linkkiä tuohon Ylen artikkeliin? Jos tuollainen virkakyösti on ihan oikeasti olemassa, niin tässä on kyllä taas otettu melkoinen harppaus kohti täydellisen absurdia yhteiskuntaa.

  VastaaPoista
 13. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. Mitä tulee tuohon mainitsemaasi Länttä riivaavaan sairauteen, niin sen luonnetta on kyllä tullut tuumailtua. En sinänsä ihmettele 'vasemmistointelligentsijan' intoa suorittaa tällaisia yhteiskuntakokeiluja, käsittääkseni samankaltainen ihmisaines(joissain tapauksissa jopa samat ihmiset) hääräsi 70-luvulla taistolaisina. En ihmettele sitäkään, että kansainvälinen pääoma tukee touhua. Mutta miten helvetissä tavalliset ihmisetkin on saatu aivopestyä tähän hulluuteen? Tiedän paljon sinänsä ihan täyspäisiä ihmisiä, joilla tulee jonkin sortin oikosulku päälle, kun näistä asioista tulee puhe. Tiedän kyllä sellaisiakin tyyppejä, jotka ovat onnistuneet parantumaan tuosta hulluudesta, mutta heitä on valitettavan vähän. Itse toivon tietysti unkarilaista vaihtoehtoa. Tällä hetkellä se vaikuttaa kaukaiselta, mutta neljässä vuodessa voi tapahtua paljonkin. Paljon riippuu siitä, mitä muualla Euroopassa tapahtuu. Tuota kolmatta vaihtoehtoa en sinänsä toivo, mutta jos on valittava sen ja kakkosvaihtoehdon välillä, niin se valinta ei ole vaikea. Ja joo, äänestetään toki niin maan perkeleesti. Tämä peli ei ole vielä pelattu.

  VastaaPoista
 14. Toki ev-lut kirkon johdon kohdalla on kyse juuri mainitsemastasi multikulti- ja sateenkaarimädätyksestä, mutta tätä kannattavat myös kristillisdemokraatit ja Patmos-lähetyssäätiön konservatiivikristityt, joiden tapauksessa on kyse siitä että omassa sinisilmäisyydessään ei tulla ottaneeksi huomioon sitä että muille uskonasiat eivät välttämättä ole niin tärkeitä kuin heille itselleen ja siksi väärinkäytösten riski on aina olemassa:

  https://www.kd.fi/2019/08/21/kristityiksi-kaantyneita-ei-saa-lahettaa-vainottaviksi-tai-hengenvaaraan/

  https://www.patmos.fi/blogit/kirjoitukset/1347/oikeus_on_tehnyt_paatoksia_vaarin_perustein#.XUuz-fi4y2o.twitter

  Viime kommenttia kirjoittaessani minulla oli mielessäni lähinnä tämä Ylen artikkeli:
  https://yle.fi/uutiset/3-10932959

  Siinä ei itse uskonvakaumuksen aitouden tutkimusprosessia sen enempää käsitellä, vaikka aihetta sivutaankin. Lisätietoa löytyy mm. tästä Turun Sanomien mielipidekirjoituksesta:

  https://www.ts.fi/mielipiteet/lukijoilta/4683648/Lukijalta+Turvapaikanhakijoiden+uskonnonvapautta+suojeltava

  "Yhä useampi turvapaikanhakija on kiinnostunut kristinuskosta ja kääntynyt kristityksi. Kääntymykset voivat olla haasteellisia, mikäli kääntymyksellä on rooli henkilön turvapaikkaprosessissa. Siksi hänen vakaumuksensa aitoutta arvioidaan Maahanmuuttovirastossa osana turvapaikkapuhuttelua."

  Eli mitä erillistä virkakyöstiä juuri tätä tointa varten ei ole olemassa, mutta joku kuitenkin osana turvapaikanhakijan kuulustelua sen homman tekee. Tarkoittaa siis käytännössä sitä, että kuulustelija kysyy: "Oletko kristitty?" ja siihen vastataan myöntävästi ja sen jälkeen hiukan lukukinkeritapaisesti ehkä selvitellään Raamatuntuntemusta.

  "Maahanmuuttoviraston turvapaikkapäätöksiä analysoidessamme havaitsimme, että seurakuntien edustajien antamat lausunnot ovat toisarvoisia, siitä huolimatta, että he ovat olleet turvapaikanhakijoiden elämässä läsnä toisin kuin puhuttelijat."

  Vinkki turvapaikkashoppailijoille: käy ensin ilmoittamassa kristillisyytesi seurakunnan työntekijälle, niin hän voi sitten toimia ilmaisena asianajajanasi turvapaikanhakuprosessissa.

  "Päätöksissä kuvataan usein turvapaikanhakijan kertomusta kristittynä elämisestä pintapuoliseksi, mikä on johtanut kielteiseen päätökseen. Toisaalta vastaavia pintapuolisia kuvauksia on dokumentoitu päätöksissä, jotka ovat myönteisiä. Tämä viestii siitä, että kysymys on päätöksentekijän tulkinnasta."

  Oho. Olipa yllättävää, ettei näissä uskonvakaumuksen arviointitapauksissa ole kyse matemaattis-fysikaalisesta eksaktista luonnontieteestä.

  "Päätöksistä löytyy myös viitteitä hakijan saamista uhkauksista. Ne otetaan vain osin todesta ja osin ohitetaan pelkkinä oletuksina tai todentamisongelmaisina."

  Niin kuin tämä Husun itse itselleen lähettämä uhkauskirje js "hirttoköysi".

  "Sosiaalisen median kautta leviävä tieto henkilön kääntymisestä saavuttaa kuitenkin helposti sekä sukulaiset että viranomaiset."

  Ammattilaiskärki turvapaikkashoppailijoille: päivitä Facebookin tai Twitterin statukseesi yhdellä klikkauksella olevasi kristitty, niin turvapaikan saa helpommin.

  "Maahanmuuttoviraston päätökset perustuvat sen omaan maatietoon. Maatietoa päivitetään jatkuvasti. Kielteiset päätökset ja kääntyneiden palauttaminen esimerkiksi Afganistaniin, jonka on raportoitu olevan yksi maailman kristittyvastaisimmista maista, viittaavat siihen, ettei lähtömaan suhtautumista kristityksi kääntymiseen ole otettu tarpeeksi vakavasti huomioon."

  Afganistanissa elää tälläkin hetkellä yli 30 miljoonaa ihmistä joka ikinen päivä, eikä kenenkään tarvitse heittäytyä marttyyriksi olemalla niin idiootti, että mölyää kristillisestä vakaumuksestaan pitkin katuja sellaisessa paikassa, jossa siitä voi olla seurauksena kuolemantuomio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia linkeistä. Tuohon Räsäsen kommenttiin törmäsinkin aiemmin muistaakseni twitterissä. Nämähän ovat sikäli vähän hankalia, että monissa muslimimaissa ihan oikeasti nuivitaan kristittyjä aika kovallakin kädellä. Mutta turvapaikanhakijalla on niin selkeä intressi valehdella kääntymisestään, ettei heidän sanaansa voi noissa tilanteissa luottaa. Eikä tuollaista kääntymistä voi mitenkään todistaa sen enempää vääräksi kuin oikeaksikaan. Siihen ei pysty maahanmuuttoviraston kyösti eikä kukaan muukaan. Vähän sama juttu kuin niiden turvisten kanssa jotka vaativat turvapaikkaa seksuaalisen suuntautumisensa perusteella. Milläpä näytät toteen? Näitä asioita jonkin verran pohtineena olenkin tullut siihen tulokseen, että ainoa toimiva keino tähän ongelmaan on yksinkertaisesti olla päästämättä heitä maahan. Sillä jos hassan saa keploteltua itsensä maahan, ei hänestä oikein päästä mitenkään eroon. Ensin haetaan turvapaikkaa, ja jos tulee hylsy, niin ruvetaankin homoiksi tai kristityiksi ja pistetään valitusrumba pyörimään.

   Poista
 15. Tuosta homoksi kääntymisestä. Jos ja kun joku turvis ilmoittaa olevansa homo, eihän siinä mitään, virheiden ex-pj aallonloiske toteamaan onko vai ei. Kunmatu paukuttaa takaviistoon vaikka viikon voi sanoa, että hyvä yritys.
  Tuosta sarjakuvasta: Jos tuo näytettäisiin hhuti-maisalle per päin näköö, ei hän sitä ymmärtäisi.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 16. Hieno on suku Hassanilla. Tosin kuvaan mahtuivat vasta isä ja enot. Loppusuku tulee perässä, kunhan kiireiltään kerkiävät.

  Homokortilla bluffaavat helppo käräyttää: tutkimushuoneeseen pareittain ilman vaatteita, halutessaan saavat seurakseen vuoden homon.

  Kristityiksi viirahtaneille kunnon läskistä kinkkua pöytään ja siliteltäväksi muutama koira. Ja aikansa kuluksi voivat piirustella kuvia profeetasta.

  Ja herrasmiesmäisesti käsipäivää setan naiskaartille.

  VastaaPoista
 17. Terve Huru-ukko ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne. Teillä on molemmilla hyviä keinoja, mutta ne ovat tietysti toteuttamiskelvottomia, koska niistähän saattaisi tulla turvikselle(ja Grönmarxille) paha mieli. Minäkään en usko, että Hutisalo ymmärtäisi tätä pätkää. Tuolle ihmistyypille vaikuttaisi olevan ominaista täydellinen huumorintajuttomuus. Mutta nauramisen sijaan Ohisalo saattaisi saada tästä toisenlaisia ideoita.

  VastaaPoista
 18. Antaa tulla lunta tupaan vaan. Eniten siinä häviää suvakkihuorat, homot ja kirkonpellet. Mä alan näytellä taqqiaa ja kääntyä islamiin. Islamissa on takaovi pujahtaa esim viskipaukulle ja muulle kielletylle, jota tekoa allah ei näe verhontakaa. Äijänä pärjäilee.

  VastaaPoista
 19. Terve Korpisoturi, ja kiitos kommentistasi. Noinhan se tietysti on. Minä en tietysti toivo Suomen muuttuvan Suomistaniksi, mutta jos niin kävisi, niin enpä minäkään niihin suurimpiin kärsijöihin kuuluisi. Paitsi tietenkin siinä tapauksessa, että mullahit saisivat tietää näistä sarjakuvistani. Silloin heilahtaisi fatwa välittömästi:)

  VastaaPoista
 20. Kolmas ruutu iskee hyvin — aivan kuten ensimmäisen Hassan-sarjakuvan vimppa ruutu.

  VastaaPoista