lauantai 15. joulukuuta 2018

RYPPY, KOPONEN JA OPEL CORSA


17 kommenttia:

 1. Rekisterikilpi on ainakin pähee! Heh sehän sopisi paikalliselle kirkkoherralle tai kanttorille oikeinkin hyvin, the number of the beast. Jos oikein haluaisi ärsyttää naapureitansa niin rekkariksi GAY-69, SEX-69, NAI-69 tai IME-69, mutta nuo yhdistelmät lienevät ns. kiellettyjen listalla?

  Ja noita ympäristönäkökohtia kun ajattelee perinpohjaisesti niin ns. itäsaksanseisoja eli Wartburg olisi myös varteenotettava vaihtoehto. Tuon auton perässä kun ajeli vaarana oli tukehtua siniseen savupilveen. Mutta kyllä toi Corsacin on hyvä valinta, noilla kilometreillä se kuluttaa satasella yhtä paljon bensaa kuin öljyäkin eli tavallaan tuplakulutus.

  Viimeisen kuvan oireyhtymästä en ole ennen kuullutkaan tai siis en ainakaan tuollaista hassua kiertoilmausta...

  - Soomepois Eestist -

  VastaaPoista
 2. Terve Soomepois ja kiitos kommentistasi. Jep, sehän on selvää että VHM on kaiken inhimillisen pahuuden ruumiillistuma, joten rekkari on sen mukainen. Nuo sinun ehdottamasi kilvet eivät tietenkään käy koska jollekin muulle kuin VHM:lle voisi tulla niistä paha mieli.

  Olet varmaankin oikeassa tuon Wartburgin suhteen. En oikein tarkalleen tiedä miksi päädyin juuri Opel Corsaan. En ole kyseistä autoa koskaan omistanut enkä tiedä siitä paljoakaan. Mutta kun ajattelin minkälaisen auton Ryppy voisi omistaa, mieleeni tuli ensimmäisenä 1989 vuoden Corsa. Batmanillä on Batmobile, Ritari Ässällä KITT ja Rypyllä toksista maskuliinisuutta ja transfobista slurria puskeva Corsa:)

  Peräpositiivinen oireyhtymähän on fyysinen sairaus, joka saa ihmisen näyttämään pyllyltä jolla on kädet ja jalat. Taudin nimi on sarjakuvassa mainittu muistaakseni vain kerran:
  https://ryppyjareika.blogspot.com/2016/04/reika-soittaa-kriisipuhelimeen.html

  VastaaPoista
 3. Ryppyhän onkin ottanut käyttöön ns. sovelletut naapurisuhteet. Ja miksei ottaisi sillä piiperöitten tyyli on tunkea kärsänsä asioihin jotka eivät heille kuulu joten Ryppy voi todeta savolaisittain että ”osattaan sitä tiälläkkiin”. Yksi auto joka olisi käynyt myös vaihtoehdoksi olisi vanha armeijan UAZ.

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Sovelletut naapurisuhteet tosiaan. Itse tuossa tilanteessa varmaan antaisin naapurin säteillä rauhassa, mutta Ryppy onkin sellainen jätkä joka pistää kovan kovaa vastaan:)

  Yksi auto joka olisi käynyt myös vaihtoehdoksi olisi vanha armeijan UAZ.

  No voihan perhana kun en tuota tullut ajatelleeksi. UAZ olisi tosiaan täydellinen hateropatriarkaatin vihamobiili. Vaikka miksei Ryppy voisi sellaista vieläkin hankkia. Saattaahan naapuriin muuttaa vaikka joku ärsyttävä pasifisti:)

  VastaaPoista
 5. Uaz on kuitenkin valmistettu Rauhanvaltiossa, joten pasifisti voi vaikka ryhtyä sympatiseeraamaan naapuriaan ?

  Tuon SEX-69 rekisterikilven muistelen nähneeni 80-luvulla 240-sarjalaisessa vaaleansinisessä Volvossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen nähnyt SEX-alkuisen rekisterin joskus välillä 2000-2003, ja sekin oli Volvo. :D

   Poista
 6. Joskus menneinä vuosina työkaveri kertoi pojan kommentin, kun hänmeni poikaa hakemaan hoidosta anoppinsa Corsalla: Onko meidän AUTO rikki kun tulit tämmöisellä koppimopolla?
  Huru-ukko
  PS. vuosimalli suunnillen sama kuin Rypyllä

  VastaaPoista
 7. Jos joku valmistaja keksisi antaa valmistamalleen autolle nimen Valkoisen kristinuskotaustaisen punaista lihaa syövän heteromiehen mobiili. Niin ostaisin, jos ei kävisi liikaa budjetille.

  VastaaPoista
 8. Kyllähän Corsalle käyttöä löytyy. Ryppy voi hyvinkin kantaa taakkansa ilmastonmuutoksen estämisprojektissa. Ryppylandiahan on maksumiehenä ilmastonvaihtelussa, mutta ei kykene täyttämään päästokiintiöitä käypäisen kansainvälisen hiilidioksidihinnan mukaan. Eli pikku tsuhnassa ei voi lähteä ajelulle, mutta heti aamusta Corsa tyhjäkäynnille ja illalla myöhään sitten sammuttaa auton ja itsensä. Näin naapuri saisi sisältöä myös ns. elämäänsä.
  Naapuri on siis ituhippi. Onkohan hänen pirtelönsä valmistettu nyhtöohrasta?

  VastaaPoista
 9. Terve Anonyymi, Huru-ukko, Tom ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  Ano: Ok, no tuo rauhanvaltio vähän tökkii, mutta kyllä UAZ:ssa silti asennetta on.

  Huru-ukko: Aika pahan poika pisti. Vaan mitä noita 80-luvun Corsia netistä kattelin, niin koppimopo lienee ihan osuva termi.

  Tom: Niin minäkin. Luulen tosin, että tämän päivän Euroopassa sille valmistajalle voisi tulla sanomista.

  Veijo: Joo, minä ajattelin sen vähän siihen suuntaan, että aamulla Ryppy laittaa Corsan tyhjäkäynnille, istuu autossa nauttien Tsuhnan Kostoa ja pekonia ja luoden synkkiä katseita naapuriinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No auton nimi voitaisiin lyhentää yksinkertaisesti Triggeröiväksi. Niin se ei olisi niin poissulkeva.

   Poista
 10. Jaa, että Corsaa ja UAZ:ia...
  Minä kun olen viha-autoilussa päätynyt Okeiden Amerikkalaisten kannalle. Chevrolet Blazer K5 350cid bensiini V8 aiheutti milestäni pipertäjissä mukavaa alaleuan väpätystä jo 17l/100km kulutuksella. Parkkipaikalla vekkuli näky söpön pienen Micran vieressä.
  Toki myöskin Cevy Silverado -05 ja 6,5 litrainen turbodiesel kahdeksikko on tarpeettomassa öyhötyksessään mitä mainioin laite.

  VastaaPoista
 11. Tuo Huru-ukon tapaus oli vähän samankaltainen kuin sillä isällä, joka oli käynyt poikansa kanssa noutamassa autoliikkeestä upouuden audibemarinsa. Kotiin sompaillessaan isän oli luonnollisesti välttämätöntä päivittää älykännykällään jatkuvasti tuikitärkeitä Vaspuuki-päivityksiään, joten Stop-merkkiä lähestyessään hän kysyi vain pojaltaan:
  "Tuleeko kummastakaan suunnasta autoja?"
  "Ei tule."
  "No hyvä! Sitten mentiin."
  "Mutta vasemmalta tulee just nyt kohdalle Corsa..."

  Rypyn Corsan päästöihin lukeutuvasta transfobisesta slurrista tuli mieleeni ajatus:
  jos alkaisin kokea olevani väärässä kehonpituudessa ja tulisin vakuuttuneeksi sitä, että minun kuuluisi olla 207 cm pitkä, eikö minulla tulisi olla oikeus korjata pituuteni vastaamaan sitä, mitä itse itsestäni koen ja vaatia kanssaihmisiä hyväksymään uusi, ilmoitusasiana korjattu kehonpituuteni?

  Mikäli kanssaihmiset eivät hyväksyisikään ilmoittamalla korjaamaani kehonpituutta vaan väittäisivät minua lyhyemmäksi, eikö se olisi silloin transpituusfobista slurria?
  Ja jos ei, niin miksi? Onhan sukupuolikin (joita on vähintään 36 tai jotain sinnepäin) vain sosiaalinen konstruktio?

  VastaaPoista
 12. GAY-69 rekkarilla oli joku aika sitten chervolet corvette myynnissä nettiautossa. Nyt on näemmä poistunut myynnistä.

  VastaaPoista
 13. Terve KKi, QK, Tom ja Anonyymi, ja kiitos kommenteistanne.

  KKi: Joo, kyllähän siellä Ameriikassakin osataan viha-autoja tehdä. Näen sieluni silmillä Chevrolet Blazerin aiheuttaman alaleuan väpätyksen:)

  QK: Transpituusfobia:) Ei perhana, tuostahan saisi jo ihan oman sarjakuvan. Vaan tuota kun miettii, niin eihän tuo oikeastaan mitenkään eroa tuosta sukupuolilarppaamisesta.

  Tom: Ford Trigger? Audi WHM?

  VastaaPoista
 14. Vaan tässähän sitä olisi Rypylle oikea viha-autojen viha-auto. Vanha venäläinen ZIL-tykinvetäjä jonka lavalle on rakennettu sauna. Polttaa järkyttävän määrän dieseliä ja saunan pesässä vielä sotkee ilmaan pienhiukkasia ja tuhoaa maailman ilmaston niin kertakaikkiaan:

  http://www.korpikorsu.fi/korpikorsu/kessun-liikkuvat-loylyt

  Jos tällä ei naapurin piipertäjältä katkee verisuoni päästä niin jo on ihme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jumalauta. Kyllähän Rypyn Corsa tuon rinnalla kalpenee. Siinä menisi naapurin ituhipiltä leuat sijoiltaan väpätyksen vuoksi.

   Poista