keskiviikko 10. lokakuuta 2018

PERTINLAAKSON KULTTUURI RIKASTUU OSA V


19 kommenttia:

 1. Niinhän ne muutkin kutsutut ovat kuin kotonaan Ruåtsissa ja nyt Suomessakin. Autogrillille annettu uusi merkitys.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Jep, näinhän se menee. Se taisi olla Astrid Thors, joka kymmenisen vuotta totesi että 'Suomi ei ole kuten USA, jossa sanotaan että tulkaa tänne ja sopeutukaa' No eipä olla niin, ja se näkyy kanssa.

  VastaaPoista
 3. On muuten merkille pantavaa että nämä ”cuntsténit” metelöivät kyllä #metoosta mutta tämän etnisen ullatusseksin olemassalon ne ignoroivat täydellisesti.

  VastaaPoista
 4. Terve Veijo ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Veijo: Pahoitteluni, poistin vahingossa kommenttisi. Näin siinä käy kun yrittää älypuhelimella tarkastella kommentteja. Kysyit kumpi ajaa takaa kumpaa. Tietysti Cuntstén jahtaamassa turvista olisi myös realistinen skenaario, mutta ei oikein istu tähän pätkään. EHkä siinä voisi olla aihe ihan omalle sarjakuvalle.

  Yrjö: Totta, ei ole kuulunut kommentteja siltä suunnalta ullatusseksiin liittyen. Eikä taida kuulua jatkossakaan. Cuntsténit taitavat harjoittaa melkoista ajatusakrobatiaa sen asian tiimoilta.

  VastaaPoista
 5. Ajatusakrobatia? Mitenkäs olis sellainen urheilulaji kuin suvaitsevais-tiedostava ajatusakrobatia? Ehkä jopa olympialaji?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, niistä tulisikin kovat kisat kun maailman kovimmat tiedostajat ottaisivat toisistaan mittaa. Länsi-Eurooppa ja USA olisivat ilman muuta vahvoilla, ja Suomessakin saattaisi olla tiukat karsinnat. Tuomarit haukkoisivat henkeään hämmästyksestä Katju Aron kertoessa 30 biologisesta sukupuolesta. Joko tällä kertaa tulisi Suomelle se kaikkein kirkkain?

   Poista
 6. Kysyin, että kukahan ajaa takaa ja kumpaa? Vastaus lienee: persu ja luultavasti itse Laura Huhtasaari ajaa takaa molempia. Persuthan ne kaiken pahan tekevät, ainakin US:n puheenvuoron mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, persujen demonisointi nousi kyllä ihan uudelle tasolle sen jälkeen kun Halla-aho valittiin puheenjohtajaksi, ja taitaa kiihtyä vaan kun vaalit lähenee.

   Poista
 7. Eikös vastaavasta afrikkalainen juuri saanut tuomion Hämeenlinnassa, kun vehjettään potilaille esitteli. Täten sarjakuvasi on osuva.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Reijolle inspiraatiosta uusimpaan raapustukseeni.

  VastaaPoista
 9. Terve Krypta ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Krypta: Tuo (yksittäis)tapaus menikin minulta ohi, vaan riittäähän näitä. Perusafrikkalainen käsitys seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta kun on mitä on.

  Yrjö: Kiitos itsellesi mainiosta kirjoituksesta. Itsekin ajattelin käsitellä tapaus Kontulan, mutta vielä en ole keksinyt mitään.

  VastaaPoista
 10. Hehee, jos oikein tulkitsen tuon androgyynin naisoletetun suvakin sukunimen "Cuntstén" noin yhdistetyllä enkulla ja pakko-ruåtsilla höystettynä, niin sehän tarkoittanee suomeksi "v*ttukivi".

  Ja kun mennään sen seksuaalisen ahdistelun syvimmille juurille niin sen #metoo-liikkeen eräs puuhanaisista on aikaisemmin syyllistynyt samaan settiin, kuin mistä hän syyttää meitä valkoisia lihaa syöviä hetero-miehiä teini-ikäisten neitien kanssa pelehtimisestä. Sehän on meidän salainen huvi, eiköstä vain?

  Asia Argenton kujanjuoksu, kas tuossa on kiteytettynä näiden huseeraajien kaksinaismoraali ja -standardit.

  Tästä eräs kommentoija toisella keskustelupalstalla suositteli hashtagia "shetoo"! Kas siinä sitä tekopyhyyttä & jeesustelua kerrakseen näiltä ammattiloukkaantujilta, "Gutmenscheneiltä" ja suorastaan sanottuna huuhaan suoltajilta.

  - Soomepois Eestist -

  P.S. kun teini-ikäisenä sain "tietynlaista" koulutusta eräältä vanhemmalta naiselta, niin pidin siitä suuni supussa enkä kokenut itseäni hyväksikäytetyksi (siis allekirjoittanut oli tuolloin 16-kesäinen ja daami vanhempi kuin äitini). Pikemminkin, senjälkeiset naisystäväni ovat olleet ihmeissään kun päästään "itse asiaan". Ei oppi ojaan kaada....:-)

  VastaaPoista
 11. Terve Soomepois ja kiitos kommentistasi. Jep, oikein tulkittu. Tuo hahmo muuten syntyi kun piirsin jotain sarjakuvaa varten Tiina Rosenbergin. Se sarjakuva jäi tekemättä, mutta onneksi löytyi piirrokselle muuta käyttöä.

  Tuo #metoo on kyllä yksi aikamme vastenmielisimpiä ilmiöitä. Minulla on ollut tarkoituksena käsitellä sitä enemmänkin tässä blogissa. Tuo on vaan sellainen ilmiö, joka pistää enemmänkin vituttamaan kuin naurattamaan.

  Itse en vastaavaa oppia aikoinaan saanut, mutta jos olisin, niin en kyllä takuulla olisi siitä viranomaiselle mennyt itkemään. Luultavammin olisi kerskunut kavereille niin maan perkeleesti pistäen vähän lapinlisääkin tarinan sekaan;)

  VastaaPoista
 12. On se kyllä niin, että joidenkin on vaikea tajuta sitä, että kun kulttuurinen ja/tai etninen monimuotoisuus menee tietyn rajan yli, niin siitä on haittaa yhteiskunnalle. Jos ihmiset ovat omissa salaattikulhoissaan, joissa he viihtyvät, niin eipä ole enää yhteisyyttä muuten kuin erisisältöisten salaattikulhojen sisällä. Ja jos yritetään olla välillä ulkona omasta salaattikulhosta, niin on vaikea ymmärtää toisen salaattikulhon asukkien ajatusmaailmaa. Ja tämä synnyttää joka tapauksessa epäluottamusta.

  VastaaPoista
 13. Terve Tom ja kiitos kommentistasi. Noinhan se juuri menee. Mikä antaakin jälleen miljoonannen kerran aiheen kysyä, että mitä helvetin järkeä tässä on? Miksi tällaista viritelmää tieten tahtoen pistetään pystyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tulee mieleen, mitä sosialismin klassikko Friedrich Engels oli sanonut. Hän sanoi jossain kirjoituksessaan, että kristinusko on tavallaan sosialismia. Mutta että se eroaa marxilaisuudesta siinä, että se sijoittaa ihanneyhteiskunnan tuonpuoleiseen, kun taas marxilaisuus sijoittaa sen tämänpuoleiseen.

   Ennen nykyaikaa hyvinvointivaltio olisikin ollut mahdoton toteuttaa.

   Ihanneyhteiskunnan sijoittaminen tuonpuoleiseen voi olla vaarallista. Mutta nykyisestä meiningistä näkee, että sen sijoittaminen tämänpuoleiseen voi olla sitä myös.

   Poista
  2. Vaikka en varsinaisesti uskovainen olekaan, niin tuo kristinuskon vertaaminen sosialismiin on kyllä jossain määrin rienaavaa. Engels ja Marx eivät tosin(luullakseni) ehtinyt päästä näkemään heidän teorioidensa käytännön sovelluksia ja vaikka en näiden herrojen ajatusmaailmaa jaakaan, on rehellisyyden nimissä mainittava että he luultavasti tarkottivat sosialistisella yhteiskunnalla jotain muuta kuin esim. Neuvostoliitto. Noh, se systeemi romahti lopulta omaan mahdottomuuteensa. Koskahan tälle nykyiselle meiningille käy samoin?

   Mitä uskontoihin tuleen, niin minusta tämä perinteinen luterilaisuus(ei siis se mitä se on Suomessa tänä päivänä) on ihan kelvollinen. Pyritään elämään hyvin jotta päästään taivaaseen, mutta koetetaan silti jo maan päällä toimia järkevästi ja hyveellisesti.

   Poista
 14. Tais lähtee lapasesta. Kommenttiosuus lienee tarkoitettu huomioihin kohdistettuna blogistin sanomaan. Mitä H-Nevadan tekemistä tällä on FEM-bultsareiden ja uskontojen kanssa. Ainoa assosiaationi on: Freud Marx Enels and Jung: Valon Mä Näin
  Pekka oli sentään vilpittömmästi sitä mitä oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se vähän lähti, mutta eipä tuo niin haittaa. Meillä Pertinlaaksossa nimittäin sana on vapaa. Ja liittyyhän tämä sikäli, että niin (nyky)feminismi kuin monikultturismikin ovat kommunismin äpärälapsia. Noin yleensä olen sitä mieltä, että tämä maailma olisi parempi paikka jos se yksi karvanaama olisi jättänyt teoriansa kehittämättä.

   Poista