maanantai 26. helmikuuta 2018

GRÖNMARX TOIMITTAJANA OSA II


13 kommenttia:

 1. Ei helevata, kuinka sää keksitkin!!! Peukutan kympillä. Lisää vaan pyytää Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Kiitoksia peukutuksesta. Itse asiassa tämä raiskaus/geeniperimän rikastusidea on minulla ollut jo pidemmän aikaa, mutta nyt vasta keksin missä muodossa sen tehdä. Olin myös ollut siinä luulossa, ettei pahinkaan suvakki ole enää miesmuistiin käyttänyt tuota maahanmuuttajat-parantavat-suomalaisten-geeniperimää-argumenttia, mutta pikainen googletus paljasti, että ei siitä ole kuin reilu vuosi kun Jari Tervo, tuo yleisnero ja ajatusten Tonava töräytti sen ilmoille.

  VastaaPoista
 3. Jaahas, edellisessä viestissä ei näköjään linkki toiminut. Eli Tervon törähdys löytyy täältä: https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/jari-tervo/jari-tervo-suomalainen-geeniperima-kaipaa-rikastamista/

  VastaaPoista
 4. Tämäkin sarjakuva on vain ns. varttitunnin päässä todellisuudesta enkä ihmettele jos joku lehti julkaisisi kyseisen otsikon joskus tosissaan.

  VastaaPoista
 5. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Juu, en ihmettelisi minäkään. Kieli poskessahan minä näitä yritän vääntää, mutta sehän voi olla, että tulin vahingossa antaneeksi jollekin ihan helvetin hyvän idean.

  VastaaPoista
 6. Hienoa!
  Ensin pärskähdin nauruun. Kohta ilo hyytyi, kun oivalsin, että tämähän on synkkä totuus vaikkakin hauskasti karikatyyriksi muokattuna. Sitten taas nauroin, koska tämähän on sitä parasta huumoria, johon suurimmat koomikotkaan eivät eduskunnassa tai totuusvirastoissa itse kykene, vaikka siihen ideat tuottavatkin. Ajatelkaa nyt vaikka letkauttelijahillohippoa tökeröine aivopieruineen. No nyt tuli taas synkkä olo.

  VastaaPoista
 7. Huomenta Veijo ja kiitos kommentistasi. Juu, onhan tässä sen verran parodiaa, että vielä ei kai tärähtäneinkään suvakki ole lähtenyt tuolla argumentilla raiskauksia puolustamaan, mutta niinkuin Yrjö tuossa jo totesi, tiedä vaikka sekin päivä vielä koittaa. Käsittääkseni ainakin Hesari jättää usein tällaiset vain tylysti uutisoimatta.

  VastaaPoista
 8. Voisi kuvitella, että esim. Somaliassa porukka on keskimäärin selvästi sisäsiittoisempaa kuin Suomessa. Islamilaisessa kulttuurissa serkusavioliitot kun ovat yleisempiä kuin meillä. Pahin paikka siinä suhteessa on kuulemma Pakistan.

  VastaaPoista
 9. Terve Tom ja kiitos kommenteistasi. Kiitokset onnitteluista, eteenpäin mennään preussilaisessa hengessä. Tuo mitä sanoit islamilaisista maista pitää tietysti paikkansa. Olisi muuten hauska tietää, onko tuo rodunjalostuspuhe vain heitto jolla puolustaa monikulttuurisuutta, vai ovatko Tervo & Kumppanit ihan vilpittömästi sitä mieltä että suomalaiset ovat niin kelvotonta kansaa, että sitä pitää heti jalostamaan millä tahansa porukalla?

  VastaaPoista
 10. Aivan oivallista tulkintaa vihreän marxilaisen ajatusmaailmasta. Utopia elää ja voi hyvin.

  VastaaPoista
 11. Terve Krypta ja kiitos kommentistasi. Kiitoksia vaan. Kyllä, valitettavasti utopia elää ja voi hyvin. Kyllä se vielä jonain päivänä romahtaakin, mutta ei se taida ihan pikapuolin tapahtua.

  VastaaPoista
 12. Naurattaa ja itkettää yhtä aikaa, kiitos vaan. Ruotsin tilanteesta piirtelee hassusti Twitterissä Steget Efter, tässä toimittajista

  VastaaPoista
 13. Terve Ukkeli ja kiitos kommentistasi. Vähän samanlaisia tuntemuksia itsellänikin kun näitä piirtelen. Steget Efter laitettu seurantaan. Harmi vain kun on tuo ruotsin kielen taito päässyt aika pahasti ruostumaan, sitä kun ei täällä päin hirveästi tarvitse.

  VastaaPoista