torstai 18. toukokuuta 2017

HÄTÄILLEN TEKEMÄLLÄ...


8 kommenttia:

 1. Ei ne vanhat sanonnat tyhjästä ole syntyneet eikä sattumalta.
  Huru-ukko
  PS. Kosto etenee....

  VastaaPoista
 2. Hahahah tuossahan olisi voinut käydä vielä hullummin ja maailmaan putkahtaa vaikka kolmoset SSS. Oletko harkinnut uraa "karisuomalaisena"? Tosin potkut oletkin jo hyysäristä saanut etukäteen á la Kari. :D Iines

  VastaaPoista
 3. Terve Huru-ukko ja Iines, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Juu, kyllä se vanha kansa tiesi yhtä sun toista. Vaan sehän on loistavaa jos Kosto-projekti etenee. Jäämme odottelemaan jatkoa.

  Iines: Ai perhana, tuohan olisi ollutkin hauskempi jos sieltä olisikin putkahtanut koko kolmikko. Olisi vaan pitänyt myös piirtää tuolle äijälle vieläkin masentuneempi ilme;)

  Kyllähän tätä mielellään työkseenkin tekisi, mutta voisi olla aika hankalaa löytää näille julkaisua tässä ilmapiirissä. Mitä Kari Suomalaiseen tulee, niin kyllä se mies paini ihan omassa sarjassaan. Se, miten Karin ura hesarissa päättyi, on kyllä melkoinen tahra sen pumaskan kilvessä.

  VastaaPoista
 4. Ovatko nuo tuossa todella tuon hirviön vanhemmat? Tarkoitan, että ovatko näköisiäkin.

  VastaaPoista
 5. Terve Tom ja kiitos kommentistasi. Eivät sentään. Stubbille vittuilen mielelläni, mutta ei minulla hänen vanhempiaan vastaan mitään ole. Nuo ovat sellaisia ns. täytehahmoja, joita käytän aina joskus kun en jaksa piirtää uusia. Esimerkiksi siinä sarjakuvassa, jossa Hassan hurjastelee rekalla, nämä molemmat juoksevat karkuun. Tuota naista olen muistaakseni käyttänyt aiemminkin.

  VastaaPoista
 6. Juu, en seikkaa ollut huomannut. Eräässä entisessä työpaikassani minua kutsuttiin kotkansilmäksi, koska en koskaan huomannut mitään.

  VastaaPoista
 7. Ties kuinka monetta kertaa kahvit näppikselle. Kiitos Reijo!

  VastaaPoista
 8. Terve Anonyymi ja kiitos kommentistasi. Kiitos itsellesi. Tämä ehkä jonkun verran poikkesi aiemmasta tuotannosta, joten mietin vähän että mahtaakohan tuo upota. Hauska kuulla, että toimi. Ja pahoitteluni näppiksen vuoksi.

  VastaaPoista