torstai 20. huhtikuuta 2017

PASTORIN JÄÄHYVÄISET


Uutinen, johon tässä viitataan löytyy täältä. Me täällä R&R-blogin toimituksessa toivotamme Marjaanalle onnea ja menestystä hänen uudessa kotimaassaan, jossa rasismi tunnetusti loistaa poissaolollaan.

15 kommenttia:

 1. Hei persereiät hyppikää nyt on riemun raikkahin aika...

  Pitäskö pistää kolehti pystyyn, että pappi pääsee varmasti matkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HAHAHA kun Marjaana-tyttönen on 50-vuotias, mahtaako sitten vähän hävettää? No ei hävetä, suvakkius on synnynnäistä, niin tarttuvaa, ettei se irtoa poppamiesten padassakaan.

   Tuskin hän on mihinkään lähdössä, samaa höpöä kuin videolla kuultu "mä olen heidän lakimiehensä, tämä on perustuslaki".

   Luultavasti kirkko on puuttunut jo tuohon hillumiseen (ei kirkossakaan kaikki ole karimäkisiä tai irjaaskoloita) ja koettavat saada tyttösen vaikenemaan ja peräytymään.

   Poista
 2. Terve Allaspalo ja kiitos kommentistasi. Kyllä minä koen, että tässä on sen verran tärkeä reissu kyseessä että kolehti olisi hyvinkin paikallaan. Vaan katsotaan nyt vielä onko tuo oikeasti mihinkään lähdössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin uskon tämän vasta kun pieni Marjaana on oikeasti lähtenyt eikä ole palannut takaisin seuraavalla viikolla.

   Mutta jos hän pitää lupauksensa, olen melkeinpä hiukan huolestunut hänen tulevaisuutensa puolesta: hän kun kärsii ilmiselvästi lievää vaikeammista mielenterveysongelmista, eikä niihin suhtauduttane Tansaniassa yhtä suopeasti kuin Suomessa.

   Poista
 3. Rohkenen eppäillä sitä lähtöä. Kohta alkaa suvisporukoissa ja LAITTOMIEN matujen leirissä niin iso älämölö ettei tosikaan. Ja varmaan arkkihiippakin kantaa kortensa kekoon ja polvillaan pyytä, että älä marjaana lähe mihinkään. Vaan jos se kumminkin lähtee niin Tsuhnan Kostoa pitäisi evääksi saada. Vaikka semmoinen Suomi 100 paksi.
  t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Terve QK ja Huru-ukko, ja kiitokset kommenteistanne. Juu, minäkin olen hieman skeptinen Marjaanan lähdön suhteen. Mutta jos hän tosiaan lähtee, niin siitähän voisi tehdä vaikka tosi-tv-shown. Kuvitelkaa Marjaana uhoamassa paikalliselle poliisille samaan tapaan kuin täällä. Eihän sille naurunremakalle tulisi edes loppua.

  VastaaPoista
 5. Marjaana voi joutua Tansaniassa oikeasti noitakalujen metsästäjän uhriksi. Jos tämä luulee häntä albiinoksi.

  VastaaPoista
 6. Minä tykkään ihan valtavasti Marjaanan logiikasta. Artikkelista lainattua:

  Yksi Toiviaisen ystävistä muistuttaa, että ihmisoikeudet mukaan lukien vähemmistöjen oikeudet ja sanavapaus ovat Tansaniassa "valitettavasti tällä hetkellä vähän niin ja näin" ja toteaa, että Suomessa "ongelma kuitenkin paljon syvempi kuin vain tämä hallitus".

  "Tiedän. Mutta Tansanialta en ole odottanut tällä vuosikymmenellä vielä homojen oikeuksia tai ihmisoikeuksia. Suomelta odotin", Toiviainen vastaa hänelle.


  Eli siis:

  1) Marjaanan mielestä Tansanian alkeellisilta villi-ihmisiltä ei voi odottaa eikä vaatia samaa tasoa kuin valkonaamoilta. Silti Marjaana raivoaa siitä, että muut ovat rasistisia.

  2) Maan asuinkelpoisuus ei riipu niinkään siitä, millaiset olot siellä on absoluuttisilla mittareilla tarkasteltuna, vaan vain siitä, mitä pitää kohtuullisena vaatia. Maa, jossa vääränlaisia ihmisiä murhataan, on siis itse asiassa parempi paikka asua kuin maa, jossa vääränlaisille ei anneta automaattista elatusta pyydettäessä, jos ensinmainitussa ollaan totuttu pitämään vääränlaisten murhaamista normimeininkinä, ja jälkimmäisessä joku kovaääninen porukka on keksinyt kyseenalaistaa sen normimeiningin, että elatusta ei anneta joka ikiselle automaattisesti.

  Kaunista. Ei voi muuta sanoa.

  Siitä kuitenkin kaikki kunnia Marjaanalle, että hän noudattaa periaatetta "jos Afrikka ei voi tulla minun luokseni, on minun mentävä Afrikan luokse". Yleensähän tällaisille ei tule mieleenkään muuttaa mihinkään monikulttuurin vientimaahan, vaan johonkin Ruotsiin tai Kanadaan, jossa voi ihailla monikulttuurista onnelaa joltain mukavan valkoiselta asuinalueelta etäältä kiikaroiden.

  VastaaPoista
 7. Huomenta Tom ja Pekka, ja kiitokset kommenteistanne.

  Tom: Joo, siellähän nuivitaan albiinoja aika kovalla kädellä. Ja Marjaanallahan on hyvinkin vaalea hipiä...

  Pekka: Joo, tuossa on suvakkilogiikkaa puhtaimmillaan. Tuo Marjaanan ensimmäinen vastaus sisältää melko rasistisen käsityksen keskimääräisestä tansanialaisesta. Yhtä hyvin hän voisi sanoa :"Mutta hehän ovatkin neekereitä".

  Tuo Tansaniaan muuttaminen(jos se nyt oikeasti tapahtuu) on vähän sama kuin jos minä kyllästyisin siihen, että Suomeen tuodaan kasvamassa määrin porukkaa Afrikasta ja Lähi-idästä, ja protestoisin muuttamalla Rosengårdiin.

  VastaaPoista
 8. Hahaaaaa!!!! On kyllä Marjaanalla aukoton logiikka. Tansanialaisilta ei siis voida odottaa tasa-arvoa ja suvaitsevaisuutta, koska he ovat sivistymättömämpiä kuin suomalaiset? Tervemenoa, Marjaana. Lähdepä sivistämään porukkaa. Toivottavasti päädyt pataan.
  White (wo)man's burden..

  VastaaPoista
 9. Terve Anonyymi, ja kiitos kommentistasi. Tuohon Marjaanan esittämään logiikkaan törmää aika usein muuallakin. Aika usein siihen yhdistyy myös melkoinen suhteellisuudentajun puute. Vaatii varmaan melkoista aivoakrobatiaa saada tuollainen maailmankuva pysymään pystyssä.

  VastaaPoista
 10. On Marjaana tarjonnut ainakin viihdettä kokorahalla kirkollisveron maksaneille, me muut olemme saaneet nauttia maksuttomasta vaan ei toki ilmaisesta komediaperformanssista.

  Marjaanan Tansanian valloitukseen en oikein usko, ellei sitten joku taho ole jo olemassa rahoittajana. Olisko pimu lähdössä lähetystyöhön, mistäs sen tietää.

  Vastoin yleistä käsitystä lulen, että Marjaana ei ole hullu, vaan tietää tasan tarkkaan mitä tekee. Hän luo itselleen brändiä hardcore suvaitsevaisena tiedostajana. Veikkaan, että punaisen tukan alla työskentelee opportunistinen äly jonka tavoitteena on korkea virka jossain ihmisoikeusverorahatörsäämössä. Virka jonka piikkiin pääsee matkaamaan maailmalla ja nauttimaan eksoottisia makkaroita.

  VastaaPoista
 11. Terve KKi ja kiitos kommentistasi. Saatat hyvinkin olla oikeassa. Halla-aho taisi jossain vaiheessa kirjoittaa siitä, kuinka "suvaitsevaisten" välillä on jatkuva kilpailu siitä kuka osaa suvaita kovimmin. Ja Marjaanan viimeaikaiset performanssit ovat kyllä olleet sellaista tykitystä, että siinä jää moni suvakki kakkoseksi. Minä kanssa luulen, että ilman jonkin sortin turvaverkkoja Marjaana ei lähde yhtään mihinkään.

  VastaaPoista
 12. Tämä on eka kerta kun kommentoin tänne. Olen kuitenkin ehtinyt seurata blogiasi kun sitä mainostettiin Yrjöperskeles-blogissa.

  Tässä on jonkin toisen piirtäjän arvio siitä mitä tansanialaiset meinaavat menetellä mikäli Marjaana saapuu sinne:

  https://scontent.fhel1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p240x240/18056733_1288707401207613_6804955717744190093_n.jpg?oh=f0c9e35d6a6e0a70f4a7d4694e5fffe1&oe=59834B8C

  Muuten tästä alla olevasta kuvasta jossa talon portailla ja kuistilla ovat tämän blogin isäntä, Ryppy, Reikä, Ykä, Antero, Hösse ja Pertta. Ykä näytti aika pieleltä siinä kuvassa vaikka hän on melkein kaksimetrinen. Vai, onko kyse siitä että Ykä vaan on alempana kuin muut?

  https://2.bp.blogspot.com/-x3RjTXEfwZE/WGQ5YwUlTLI/AAAAAAAADgU/68RxeqFEPow3vUCKYtXpiO81MdtI6TVLgCLcB/s1600/Yhteispotretti.jpg

  Muistan sen kun olit liikenteessä Pyrrhos-nimimerkilä ja huomasin sen Ykän blogissa. Siellä myös kerroit ottaneesi nykyisen nimimerkin. Oliko syynä se että päätit pyörittää tätä blogia ja julkaista täällä piirroksia? Oliko Pyrrhoksella tavallaan erilainen "identiteetti" kuin Reijo Koiraalla? Pyrrhoksen olemus ei taida olla ihan pyllyhuumori-taiteilijan kaltainen?

  Ai niin, perustuuko Anni-Krista Grönmarxin hahmo Ritva Viljaseen?

  VastaaPoista
 13. Huomenta Vieras ja kiitos kommentistasi. Törmäsinkin tuohon Tansania-piirrustukseen Naurunappulassa. Tuo on kyllä aika osuva.

  Tuossa yhteispotretissa Ykän hahmo seisoo vähän alempana. Mutta on siinä kuvassa mittasuhteetkin vähän miten sattuu, kun tein tuon piirroksen aika kovassa kiireessä.

  Pyrrhos-nimimerkkiä käytin vain blogien kommentoimiseen, mutta kun aloin pitämään omaa blogia, niin ajattelin valita vähän niinkuin taiteilijanimen. Reijo Koiraalle minun pitäisi vielä kehittää profiilikuva, koska nythän siinä on Koposen kuva, ja se aiheuttaa joissakin joskus sekaannusta.

  Ritva Viljanen mulla tulee ensimmäisenä mieleen kun Grönmarxia mietin, mutta perustuu se vähän muihinkin, esim. Mervi Virtanen ja myös Yrjön Blogin Lenni-Pirkitta Löröttät-Sixteen olivat myös esikuvia. Muistaakseni käytin Viljasta mallina, kun piirsin Grönmarxia. Jouduin kuitenkin muuttelemaan ja karrikoimaan aika paljon, että Grönmarx sai nykyisen ilmeensä.

  VastaaPoista