sunnuntai 22. tammikuuta 2017

RYPPY JA KOPONEN KAPAKASSA OSA II


Laitetaanpa vielä linkkiä siltä varalta, että jollekin ei ihan auennut. Linkin takana olevan videopläjäyksen käsitteli oivallisesti omassa blogissaan Yrjöperskeles.

13 kommenttia:

 1. Perskeles, tuosta tule mieleen eräänlainen suvaitsevien märkä uni eli miesten ryyppyporukkaan pitää saada virallinen keskusteluvalvoja. Mielellään Tampereen Yliopistossa koulutettu. Ilman valvojaa ei esmes törpöttelevää mökkiviikonloppua saa pitää. Siellähän saatettaisiin puhua vaikka vihapuheita.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Niinhän se kyllä on että "vastuullinen sananvapaus" ei useinkaan toteudu äijien ryyppyporukoissa, eli viralliselle keskustelunvalvojalle olisi selkeä tarve. Toivotaan kuitenkin, että tuo märkä uni jää toteutumatta. Meinaan, keskustelua valvova Grönmarx saisi kyllä aika hyvin tapettua hauskuuden mökkiviikonlopusta.

  VastaaPoista
 3. Näinhän se lianderssonien ajattelu vaikuttaisi kulkevan: "Miksi jokaisella suomalaisella pitäisi olla kengät? Eihän Afrikassa useimmilla ole lainkaan kenkiä!" Ei siinä mitään, mutta kun lianderssonit saattavat istua seuraavassa hallituksessa tekemässä päätöksiä, jotka kulkevat jotenkin tähän tapaan:

  Suomessa kaikilla on kengät. Afrikassa useimmilla ei ole kenkiä. Suomessa useimmilla on useita kenkäpareja. Afrikassa useimmilla ei ole ensimmäistäkään. Siksipä suomalaisilta on Yleismaailmallisen Oikeudenmukaisuuden nimissä takavarikoitava kaikki heidän kenkänsä, joiden runsaus ei voi todistaa mistään muusta kuin suomalaisten harjoittamasta riistosta, ja lahjoitettava ne riistetyille pikku afrikkalaisrassukoille!!"

  Lopputuloksena me joudumme kävelemään pakkasessa paljain jaloin ja afrikkalaiset saavat viljalti kenkiä, joille heillä ei ole mitään käyttöä, mutta mitä siitä? Onhan Yleismaailmallinen Oikeudenmukaisuus toteutunut! - Kuriositeeettina mainittakoon, etteivät lianderssonit tietenkään itse kulje pakkasessa paljain jaloin...

  VastaaPoista
 4. Hehehe
  Isosisko se ihan vähän vaan valvoo

  VastaaPoista
 5. Terve QK ja kiitos kommentistasi. Kyllähän se vähän hirvittää, kun ajattelee, että Li Andersson on hyvin todennäköisesti ministeri seuraavassa hallituksessa. Toivottavasti eivät hänelle sentään kovin painavaa salkkua anna.

  Lianderssoneiden logiikka tuntuu tosiaan toimivan kuvaamallasi tavalla. Siinä ei lopputuloksella ole mitään väliä, kun Yleismaailmallista Oikeudenmukaisuutta lähdetään edistämään. Sama pätee hum. maahanmuuttoon sekä kehitysapuunkin.

  VastaaPoista
 6. Terve Allaspalo ja kiitos kommentistasi. Juu, siinä on Grönmarx ihan omassa elementissään. Onneksi tässä ei sentään noin pitkällä vielä olla. Voisi nimittäin pikkaisen vituttaa lähteä baarista putkaan vihapuheen takia;)

  VastaaPoista
 7. Kunnon sotamies Svejk istuskeli kapakassa ja huomasi, että keisarin kuvalle oli kärpäset käyneet paskantamassa. Huomautti siitä leikkisästi. Ei menny aikaakaan kun kunnon sotamies Svejk vietiin kuulusteluun poliisiasemalle ja vangittiin.

  Meitä "svejkkejä" löytyy paljon, mutta riittääkö vankilat? Kivapuhe ei kestä huumoria.

  VastaaPoista
 8. Terve Korpisoturi ja kiitos kommentistasi. Löytyyhän meitä, ja luulenpa, että vankilat loppuu kesken. Vaan ainahan voi laittaa gulaggeja pystyyn.

  VastaaPoista
 9. Aukeipa hyvinkin, olen lukenut Ykän jutun:) Se mikä huolestuttaa on tuo liand tai jotain ministeriys. Toivottavasti kuolen ennen sitä. Miski ei voisi olla v Niinistölle ja liianderssonille ym kaltaisilleen omaa eduskuntta jossa voisivat säädellä mieleisiään lakeja, jotka eivät koske muita kansalaisia ollenkaan?
  Nyt nukkumaan Huru-ukko ku rupeet hourimaan:))

  VastaaPoista
 10. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Juu, linkittelen noita varmuuden vuoksi, vaikka suurin osa lukijoista taitaa tulla tänne Yrjön blogin kautta.

  Sehän se olisi mainio ratkaisu, että rajattaisiin Suomessa joku alue, jonka sisällä Li Andersson & kumppanit voisivat kaikessa rauhassa toteuttaa utopiaansa. Tosin, perseelleenhän sekin projekti menisi, mutta saisi ainakin muu maa olla rauhassa.

  VastaaPoista
 11. Itse tulen nyt kovin myöhään kommentoimaan, koska olen vaihteeksi tietokonepeliriippuvainen.

  Tulipas taas jaettua arvokas puheenvuoro.

  VastaaPoista
 12. Terve Tom ja kiitos kommentistasi. Mikähän peli mahtaa olla kyseessä? Itselläni meinasi aikoinaan Civilization IV-sessiot venähtää vähän turhan pitkiksi.

  VastaaPoista
 13. Kyseessä on Windows-käyttöjärjestelmässä käytettävä vuoropohjainen sotastrategiapeli vuodelta 1998, nimeltään The Operational Art of War. Seuraavan linkin takaa löytyy muun ohella juttua suhteestani siihen:

  Siirryin takaisin Windows XP:hen

  En ole itse pelannut Civilizationia koskaan. Olen joskus yrittänyt aloittaa Freeciviä, mutta en ole päässyt sen kanssa aloitusta pitemmälle.

  VastaaPoista