torstai 8. syyskuuta 2016

RYPPY AUTIOSAARELLA


13 kommenttia:

 1. Kyllähän se niin on, että kun hätätilanne on, niin jokainen toimii ryhmän hyväksi sillä tavalla millä hänestä on eniten hyötyä. Asioita tarttee priorisoida.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Tismalleen noin. Meinasin muuten ensin käyttää tässä Tuomiojaa tai Stubbia, mutta sitten muistin Lin närkästyksen siitä, kun hänen työkokemustaan vähäteltiin. Niinpä se oli sitten Li, joka päätyi pataan.

  VastaaPoista
 3. Stubelo olisi liian sitkeä, pelkkää nahkaa ja jännettä. Tuomioja taasen liian kuiva ja vaatisi kohtuuttoman pitkän marinointiajan, tuskin sittenkään saisi kunnollista.
  Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Mää kanssa luulen ettei Tuomiojasta saisi kunnollista soppaa. Ja sopisihan se tavallaan kuvaan, että edistyksen Erkki tuottaisi pettymyksen vielä haudan takaakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luusoppaa. Mutta aijaijai! Ne ympäristömyrkyt ja raskasmetallit!

   Poista
  2. Heh, siitä sopasta voisi tosiaan kohota melko ärhäkät höyryt ilmakehään:)

   Poista
 5. Niin, onhan sitä olemassa yhteiskunnalle hyödyttömiä koulutuksia, taitoja ja ammatteja.

  VastaaPoista
 6. Politiikka sucks: Kun on oikeat leikkikaverit, voi päästä vaikka valtiovarainministeriksi opettajan koulutuksella ilman, että on tehnyt päivääkään sitä työtä. Ei ole kyse osaamisesta, vaan sopivista pelisuhteista. Ja sitä ei lasketa korruptioksi, vaikka mielestäni se on sitä puhtaimmillaan. Iines

  VastaaPoista
 7. Huomenta Tom ja Iines, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: Juu, onhan niitä. Tiukka rajanveto tarpeellisen ja tarpeettoman välillä voi tietysti joissakin tapauksissa olla hankalaa, mutta kyllä minua suoraan sanottuna vituttaa se, että julkisella sektorilla työskentelee kaikenlaista tasa-arvokoordinaattoria ja samaan aikaan poliiseja ja sairaanhoitajia vähennetään kovalla kädellä. Tämä sarjishan tosin oli vain pientä kuittailua siitä, kun Li alkoi kiukuttelemaan kun hänen CV:tään ei otettu vakavasti.

  Iines: Tervetuloa kommentoimaan. Noinhan se juuri menee. Jos näissä osaamista vaadittaisiin, niin ei kai jollain Jyrki Kataisella olisi mitään asiaa ministerinpallille. Ja näitähän voisi luetella paljon lisääkin. Vaan hyväveli/sisko-järjestelmä pitää huolen omistaan. Ja kyllä, täyttä korruptiotahan se on.

  VastaaPoista
 8. Paljon tarvitaan klapeja, että kypsyy. Tekis mieli lainata Tuntemattoman Hietasen keitto-ohjetta: "Kyl papusoppa enne on kypsyny ku vaan pistä klapui pessä". Vai onko tapaus jo valmiiksi pilalla, eikä kypsy?

  VastaaPoista
 9. Huomenta Korpisoturi ja kiitos kommentistasi. Taitaapa olla niin, ettei klavut auta "Siellä on joka herne, joka sinne kuuluu. Ja n'oon sen laatuusia hernehiä jotta ne ei kypsy".

  VastaaPoista
 10. Jonkin verran huono on kyllä myös tuo sytkärinomistustaito taitona. :)

  VastaaPoista
 11. No joo. Itse asiassa tuossa kävi niin, että kun tätä väsäilin, niin huomasin, että minulla oli materiaalia vain 8 ruutuun. Piti siis väkisin keksiä jotain vielä yhteen ruutuun. Yritin ensin keksiä Rypylle jonkun ihan oikean taidon, mutta päässä löi tyhjää, joten päätin sitten tehdä miehestä tulentekijän:)

  VastaaPoista