lauantai 6. elokuuta 2016

RYPPY BAARIMIKKONA OSA II

17 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että tällainen selkeän asenteellinen ja häpeämätön sekä suorastaan preussilaista gewittungia sisältävä sarjakuva saa tällaisen asennevammaisen keski-ikäisen miehen niin kovin hyvälle tuulelle. En ole vuosiin käynyt missään kuppilassa, mutta jos Pertinlaaksossa joskus pyörähdän, niin Rypyn kuppilassa pistäydyn ilman muuta.

  Tulee muuten muistuttaa, että tuo jalat pystyssä oleva vegaanikoirahan ei ole mikään sarjakuvatekninen vitsi vaan on todellakin olemassa vegaani-idiootteja, jotka kuvittelevat lemmikkinsä elävän sillä samalla ruualla kuin he itse.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Jos asenteellinen ja häpeämätön sarjakuvani sai sinut hyvälle tuulelle, niin sehän on erinomaista. Siihenhän näillä pyritään. Jos siinä sivussa tulee suvakille vittuiltua, niin se on vaan bonusta;)

  Tuo mitä sanoit vegaanikoirista pitää ikävä kyllä paikkansa. Ja siinä on taas yksi esimerkki siitä, kuinka parodiahorisontti on ylitetty. Meinaan, jos tuo ei todellisuudessa olisi totta ja minä tällaisen sarjakuvan piirtäisin, niin eihän sitä kukaan pitäisi edes hauskana pilana.

  Rypyn kuppilassa tavataan. Minä tarjoan tuopit Tsuhnan kostoa.

  VastaaPoista
 3. Ei vegaaniudessa ole mitään pahaa. Mutta ei ihmistä ole luotu sellaiseen.

  VastaaPoista
 4. Terve Tom ja kiitos kommentistasi. Juu, ei kai vegaaniudessa sinänsä mitään pahaa ole. Hipsterberg tosin on vegaani lähinnä siksi, koska se on muodikasta ja tiedostavaa ja sillä saa kohotettua itsensä tyhmän rahvaan yläpuolelle.

  VastaaPoista
 5. Tere.
  Minä kai olen vegaani, ainakin mutkan kautta. Ai miten niin kysytte? No kun nauta syö ruohoa, niin eikös se ole vegaani, ja minä syön sitten sen naudan, ja hups keikkaa, vegaanihan se minäkin:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Jatkuu, kun sain ajatuksen päästä kiinni. Eli mitäpä jos joltakin pienpanimolta kysyisi tekisivätkö ne erikoiserän Tsuhnan Kostoa ja kuinkahan suri tuollaisen tuotoksen kysyntä olisi?
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 7. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. No jos tuolla logiikalla mennään, niin vegaanihan se minäkin olen. Liha kyllä maistuu, mutta en minä sentään antivegaanista vihamaitoa juo:)

  Tuosta Tsuhnan kosto-jutusta en kyllä osaa sanoa, kun en hirveästi tiedä noista pienpanimoista. Vaan jumalauta, olisihan se hienoa juoda ihan oikeaa Tsuhnan kostoa. Minä ainakin ostaisin melkoiset määrät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä ruveta kyselemään kiinnostusta asiaan pieniltä panimoilta.
   Huru-ukko

   Poista
  2. Vittuuntunut NettoVeronmaksaja10. elokuuta 2016 klo 21.00

   Tsuhnan Kostoon on keksitty innovaatio! :D

   http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/etiketti-t%C3%B6lkiss%C3%A4-ei-en%C3%A4%C3%A4-haittaa-kierr%C3%A4tyst%C3%A4-keksint%C3%B6-auttaa-pieni%C3%A4-juomavalmistajia-1.158270

   http://www.taloussanomat.fi/paivittaistavarat/2016/08/09/uuden-tolkki-innovaation-odotetaan-laskevan-kasityooluiden-hintoja/20168320/12

   Poista
 8. Tsuhnan kosto -stout. Alkon luonnehdinta oluesta: tummanruskea, erittäin voimakkaasti humaloitu, paahtunut, tervainen, savuinen.

  VastaaPoista
 9. Terve Huru-ukko ja Tom, ja kiitokset kommenteistanne.

  Huru-ukko: Ok, kerrohan miten käy.

  Tom: Itse olen kyllä enemmän lagermiehiä, vaan mikä ettei. Noin muuten luonnehdinta osuu hyvinkin kohdalleen.

  VastaaPoista
 10. "Sikapartikkelipitoisuus"
  XD

  Rypynbaarissa on varmaan turha tilata valkovenäläistä?

  VastaaPoista
 11. Terve Allaspalo ja kiitos kommentistasi.

  Heh, tuo sikapartikkelipitoisuus huvitti itseänikin kovasti. Mainio lisä asenteelliseen vihalageriin. Ja kyllä, Rypyn Suur-Suomibaarissa ei valkovenäläinen onnistu sitten millään. Porttikielto heilahtaa, jos yrittääkään sellaisia tilata:)

  VastaaPoista
 12. Mikseivät sikapartikkelit sitten sopisi osaksi oluenpanoa, kun kerran kanaakin on käytetty. Kuulemma, Briteissä.

  VastaaPoista
 13. Hei Tom ja kiitos kommentistasi. No onhan tuossa se selkeä ero, että jos kanan sijaan käyttää sikapartikkeleja, niin kyseessä ei ole enää tavallinen olut, vaan selkeän asenteellinen vihalager:)

  VastaaPoista