perjantai 16. lokakuuta 2015

RYPPY JAKAA VIISAUTTA


5 kommenttia:

 1. Kun kahdella jalalla kulkeva puhuva perse puhuu sen totuuden, minkä koko eduskuntamme kieltää, niin voi todeta, että elämme melko sairaita aikoja. Lyckaa Rypylle ynnä Reiälle ja seuraavaa sarjakuvaa odotellen. Toivottavasti tämä näkyisi joskus valtakunnallisessa lehdessä. No joo... sitten heräsin ja laskin kissan ulos...

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Erittäin hyvin sanottu, minä ajattelin viitisen vuotta sitten että silloin elettiin todella sairaita aikoja, mutta pientähän se vielä oli tähän nykyiseen verrattuna. Ja joo, taitaa helvetti jäätyä muutamaankin otteeseen ennen kuin näitä missään julkaistaan.

  VastaaPoista
 3. Tervehdys Ryppy.
  Lähetä suoraan ministerien sähköpostiin, ainakin Soinille, Lindströmille ja Sipilälle. En tiedä auttaako mitään, mutta tulisi tiedoksi.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Eipä taitaisi nuo herrat korviaan lotkauttaa Rypyn huolille. Siinä ei paljon kansalaisten huolenaiheet paina, kun Timosaurus fiilistelee ministerinpallilla.

  VastaaPoista
 5. Niin kai sitten, vaan voisihan se lindsrömin pihvi hiertää Timonkin persuusta siellä audin perspenkillä arvelee Huru-ukko.
  PS. Kuulin tuossa, että matuilu ei ole Timon agendalla ensimmäisenä, mutta matuilun vastustajilla on vielä nuiva enemmistö eduskuntaryhmässä. Onneksi.

  VastaaPoista