torstai 4. kesäkuuta 2020

RYPPY JA KOPONEN HELSINGISSÄ OSA III


23 kommenttia:

 1. Joo tuo näky on sanoisinko naurettava. Ollaan polvillaan ja rähmällään kuin me olisimme suuria saatanoita. Tai niinhän ne eräissä piireissä ajattelevatkin. Joka tapauksessa samaa mieltä Koposen ja rypyn kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nuo rähmällään olevat ovatkin saatanoita.

   Poista
  2. Ehkäpä heidän tulisi poistaa itsensä mustien tieltä. Tosin mustat joutuisivat siivoamaan, mutta siitä voi maksaa extraa yhteisestä rahapussista.

   Poista
 2. Terve Unknown, ja kiitos kommentistasi. Jep, tuo hurmoshenkinen kultti on kyllä jo lähtenyt täysin lapasesta. Seuraavaksi alkavat kaiketi ruoskimaan itseään.

  VastaaPoista
 3. Tässä on kolmessa kuvassa tiivistetty kaikki olennainen. Loistavaa! Kiitokset! Itse asiasta voin todeta että eihän tuossa ole edes kyseessä mikään maailmanparantaminen vaan hysteeriset oman egon ruokkimisorgiat. Tuohon ei riitä enää termi myötähäpeä vaan pitäisi keksiä joku parempi ja mulla ainakin mielikuvitus loppuu. Ja valtiovaltamme tukee noita orgioita kybällä. Elämme sairasta aikaa sairaassa maailmassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Samaa mieltä Yrjön myötä. Minusta tuo kuvastaa Suomen rappeutumista. Ja kun ajattelen lapsiani. Onneksi he ovat riittävän aikuisia. Ja koulutettuja. Oma kokemukseni toivottavasti vakuuttaa heitä käsittämään sen, että ymmärtävät milloin viedä se osaaminen muualle. Tämä maa ei ole enää se, mistä vaarini kertoi, kun luoteja väisteli jatkosodassa. Saa kuulla tyyliin mitäs meni tms. Ja räppi soi kuulokkeissa sekä vittuun kaikki mentaliteetti. Sanoa näin paljon historiaa lukeneena, jotta kun ei edes munia kehdata näyttää, sekä kenraali muuttuukin kesken konfliktin naiseksi, olemme hukassa. Rappio on selvä totuus.

   Poista
  2. Tätä tässä itsekin pohdiskelen, nyt kun vanhasta isästänikin aika jättää, niin miksi jäisi Suomeen ?

   Mutta vaikeaa on löytää maata, jossa suvakkihulluus ei olisi niin voimissaan ja kuitenkin infra sekä yhteiskunta olisi jollain tavalla kunnossa muuten.

   Ehkä joku etelä-amerikan valtio, Bolivia, Argentiina tjsp. Taikka joku pieni saarivaltio karibialla. Espanjaa/Portugalia osaan hieman, ei olisi vaikeaa opiskella sen verran lisää mitä muutto vaatisi.

   Islantia mietin ennen, mutta sielläkin on alettu mokutuskampanjoita ja mamuja on ropissut Reykjevikiin kuin sieniä sateella. Vaikeaa on.

   Poista
  3. Niin, totta tuokin. Jos Islanninkin kulttuuri "rikastuu", niin mokutuksesta vapaita maita ei Lännessa taida enää olla. Itä-Eurooppa tietysti voisi muuten tulla kysymykseen, mutta siellä ei olla vieläkään kunnolla toivuttu siitä edellisestä utopiasta.

   Poista
 4. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Kiitoksia vaan. Törmäsin tuohon kuvaan twitterissä, ja sanattomaksihan se veti.

  Tuohon ei riitä enää termi myötähäpeä vaan pitäisi keksiä joku parempi ja mulla ainakin mielikuvitus loppuu.

  Sama täällä. Minä koen normaalisti myötähäpeää aika herkästikin, mutta tämän kohdalla en tuntenut mitään, koska tässä hyvesignalointi ampuu yli niin maan perkeleesti. Luulenpa, että tämä ilmiö tulee kuulumaan niihin, joita tullaan tulevaisuudessa ihmettelemään hyvinkin hartaasti. Rasismiinhan(joko kuviteltuun tai ihan oikeaan) tämä ei vaikuta sitten paskankaan vertaa, mutta tulipahan taas ihanan lämpimiä suvaitsevaisia tunteita.

  VastaaPoista
 5. En tiedä onko patologiselle empatialle tai moraaliperformanssille omaa F-luokitusta, mutta mielestäni sellainen tulisi löytyä. Tätä hulluutta on ollut muodossa tai toisessa jo toisen maailmansodan lopusta saakka, ja esim. 60-luvun amerikkalaisen kansalaisoikeustaistelun aikaan jotkin valkoiset suvakkinaiset harrastivat neekereiden kanssan seksiä solidaarisuuden osoituksena. Jos itse olisin pesunkestävä katuneekeri, niin pitäisin suvakkien viestittämää "tukea" oman viiteryhmän infantilisoimisena.

  VastaaPoista
 6. Hmmm, ottiatuota, hmmmmm. Käviskö myötäeläminen/myötäileminen. Silleen että voi akuheeta ja kamalaa mitä net ameriikan pellet taas on keksiny, mutta pahukkeri ku ei satanu vettä.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 7. Tuossa keskimmäisemmässä kuvassa raatoja makaa kuin Raatteen tiellä. Syytä onkin nousta bussiin ja palata sivistyksen pariin.

  VastaaPoista
 8. Mekkaan päin opettelevat kumartelemaan.
  60-, 70- ja 80-lukujen "rauhanvoimien" kasvattama uusi sukupolvi.
  Tulevia johtajia, toimittajia, politrukkeja, "kokoomuslaisia", "keskustalaisia", "porvareita" ja tietenkin vihreitä, vasemmistoliittolaisia ja demareita. Tottakai myöskin pastoreita ja piispoja.
  En usko, että tästä enään noustaan. Olen myös varma ettei tätä hulluutta tulla ihnettelemään senkään vertaa kuin 60- ja 70-lukujen vasemmistoradikalismia taistolaisineen.
  Kyllä se nyt on menoa.

  VastaaPoista
 9. Joukkopsykoosi. Voiko sen parantaa?

  VastaaPoista
 10. Terve Juhox, Huru-ukko, Korpisoturi, Unknown, Anonyymi1, Tom ja Anonyymi2, ja kiitos kommenteistanne.

  Juhox: Sehän on tietysti totta, että tämäntyyppistä hulluutta on jossain muodossa ollut aiemminkin. Käsittääkseni esim. vuoden 1968 Ranskan opiskelijaradikalismissa oli myös varsin kaistapäisiä elementtejä.

  Jos itse olisin pesunkestävä katuneekeri, niin pitäisin suvakkien viestittämää "tukea" oman viiteryhmän infantilisoimisena.

  Juuri näin. Kaikessa suvaitsevaisuudessaan he tuntuvat näkevän suojattinsa pelkkinä ärsykkeisiin reagoivina pavlovin koirina taikka yksinkertaisesti lapsina, jotka eivät ole vastuussa tekemisistään.

  Huru-ukko: Noista amerikkalaisista muuten, en usko, että poliittisella korrektiudella tai positiivisella syrjinnällä saadaan mustien ongelmia ratkaistua. Mutta jotain on sielläkin keksittävä, niitä Amerikan mustia kun vähän vaikea muuallekaan potkia, he kun ovat olleet siellä jo aika kauan. Meillä sen sijaan pyritään ihan tietoisesti rakentamaan tuollaista räjähdysaltista viritelmää.

  Korpisoturi: Syytä onkin nousta bussiin ja palata sivistyksen pariin.

  Jep. Minä muuten en ole koskaan viihtynyt Helsingissä. En lapsena, en teininä, en parikymppisenä enkä varsinkaan aikuisena. Siitä huolimatta on sanottava, ettei sekään kaupunki ole aina noin sekaisin ollut.

  Unknown: Totta. Rappiota tuo on eikä mitään muuta, vaikka jotkut haluavat sen edistyksellisyytenä nähdäkin. Minä toivoisin, että oma jälkikasvuni saisi elää Suomessa, mutta eihän tämä hyvältä näytä. Tässä alkaa olla jo kohta liian myöhäistä pelastaa tätä touhua millään korjausliikkeillä, vaan jonkinlainen romahdus lienee väistämätön.

  Anonyymi1: Minäkin vähän pelkään, että menoa taitaa olla luvassa. Minä näkisin, että tämä nykyinen koohotus on jatkoa tuolle 60- ja 70-lukujen kommaripsykoosille, ja molempia tullaan kyllä ihmettelemään. Mutta se tulee tapahtumaan vasta paljon myöhemmin.

  Tom: Jos nuo rähmällään olevat ovatkin saatanoita.

  Ainakin heidän tunnustamansa ideologia on saatanasta.

  Anonyymi2: Joukkopsykoosi. Voiko sen parantaa?

  Jaa-a, enpä tiedä voiko, mutta ainakin olen pessimistisempi sen asian suhteen kuin aiemmin. Ideologian ja todellisuuden välisen ristiriidan kasvaessa nämä tuntuvat sukeltavan vain syvemmälle poteroonsa.

  VastaaPoista
 11. Siinäpä se. Eikä toki pidä unohtaa, että tuo samainen jengi leikkii mielellään erinomaisen antiamerikkalaista milloin minkäkin jonninjoutavuuden tiimoilta, vaikka heidän oma agendansa on 100% pure but maybe not so proud made in the USA. Ja aivan totta, identiteettipolitiikkaa amerikkalaisempaa eivät voine olla edes farkut, McDonald's, rockmusiikki, omenapiirakka ja väkivalta...

  No, kyseisellä mielenilmaisulla lienee ollut maailman (ja Amerikan) ns. yleiseen mielipiteeseen (mitä se sitten aina ja kaikiten lieneekin) suunnilleen saman verran vaikutusta kuin mitä Helsingin säätilalla on siihen, millainen ilma jossain Washingtonissa sattuu olemaan. Ja aivan erinomaista arvostelukykyä osoittaa myös miltei festariluokkaa olevan häppeningin järjestäminen juuri keskellä kulkutautiepidemiaa, mistä myös lisäpisteet.

  -J.Edgar-

  (Laitoin saman kommentin jo Vihavaisen blogiin, mutta kun sopii presiis tähänkin, niin en jaksa toistaa itseäni. Kannattaa vilkaista myös kyseinen postaus, http://timo-vihavainen.blogspot.com/2020/06/nuoriso-apinoi.html?m=1)

  VastaaPoista
 12. Terve J.Edgar, ja kiitos kommentistasi.

  Siinäpä se. Eikä toki pidä unohtaa, että tuo samainen jengi leikkii mielellään erinomaisen antiamerikkalaista milloin minkäkin jonninjoutavuuden tiimoilta, vaikka heidän oma agendansa on 100% pure but maybe not so proud made in the USA.

  Tismalleen noin. Minäkin olen jutellut ties kuinka monen vasemmistoälykön kanssa, jotka naureskelevat amerikkalaisten sivistymättömyydelle. Kuitenkin näiden intelligenttien ajatukset ja mielipiteet ovat täysin amerikkalaista tuontitavaraa. Eräs heistä päivitteli minulle sitä, kuinka yleistä lukutaidottomuus on jenkeissä. Totesin siihen, että totta, näinhän se on, Detroitissa jopa puolet ihmisistä ei osaa lukea kunnolla. Kyseinen intelligentti meni jossain määrin solmuun tämän kuultuaan:)

  Tuo Vihavaisen kirjoitus oli kyllä erinomainen, niinkuin miehen tekstit yleensäkin.

  VastaaPoista
 13. Niin onkos tämä rähmääminen nyt sen jenkeissä poliisin tappaman neekerin ihailua?

  En oikein usko jenkkipoliisinkaan huvikseen tappavan neekereitä. Semminkin kun tämän ko. neekerin historia viittaa hmm... haastavaan luonteeseen. Lieköhän heittäytynyt pidätystilanteessa neekeröimään?

  Ajan henki, "zeitgaist" sanoisi sakemanni, on nyt sellainen jossa kaikesta neekereiden henkisestä pipistä tulee kausti. Nyt neekerit saivat pidätystilanteessa kuolleesta neekeristä syyn aloittaa lajityypillinen neekeröinti.

  Ja tiedostava suvaitsevainen kympintyttö komppaa todistuksensa arvosanalla.

  Eipä siinä aikansa kutakin.

  VastaaPoista
 14. Terve KKi, ja kiitos kommentistasi. Joo, joku solidaarisuuden osoitus tuo oli kai olevinaan. Minunkin on vaikea uskoa, että varsinkaan tällaisina aikoina amerikkalaispoliisit huvikseen neekereitä tappaisivat. Murhasta tuo poliisi on nyt ymmärtääkseni kuitenkin syytettynä. Ja koska uhrilla sattui olemaan tummanpuoleinen pigmentti, niin siitähän sitten seurasi aivan hillitön joukkoneekeröinti.

  Ja tiedostava suvaitsevainen kympintyttö komppaa todistuksensa arvosanalla.

  Jep. Tuo sarjakuvassa käytetty kuva on Helsingin BLM-tapahtumasta, mutta pitihän samanlainen spektaakkeli järjestää Oulussakin asti. Junes Lokka oli käynyt kuvaamassa tapahtuman, ja sen perusteella mitä sitä vilkaisin, niin samanlainen hurmos oli sielläkin. Videon parasta antia oli kuitenkin 100-kiloinen pinkkitukkainen suvakkiaktivisti, joka tuli luennoimaan amerikkalaisesta rasistisesta poliisiväkivallasta Lokan seurueelle. Priceless...

  VastaaPoista
 15. "
  Murhasta tuo poliisi on nyt ymmärtääkseni kuitenkin syytettynä.
  "
  Näinpä. Ja jos "uhri" olisi ollut valkoinen "trailerpark boy" kukaan ei puhuisi mitään. Mutta koska Suurta Syrjintää Kokenut afroamerikkalainen niin teloitushan se.
  Jotenkin tulee mieleen meidän ihan oma "runopoika Jimi" tapauksemme.

  Tuosta murhasyytteestä ja potkuista muuten seuraa, ettei jenkkipoliisi pian enää uskalla puuttua neekereiden tekemiseen millään tavoin.

  "
  Ja koska uhrilla sattui olemaan tummanpuoleinen pigmentti, niin siitähän sitten seurasi aivan hillitön joukkoneekeröinti.
  "
  Juu, paikat paskaks niin se elämä helpottuu ja syrjintä vähenee, lienee jotain neekerilogiikkaa. :D
  Tuskinpa tuo mellakointi ko. kansanryhmän arvostusta lisää. Punaniskojen käsitys neekereistä saa vain vahvistusta.

  "

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tuli tästä välittömästi runopojan tapaus mieleen. Se tapaus olisi tietysti ollut paljon mehukkaampi jos kyseessä olisi ollut musta mies, tai edes irakiaano. Mutta minkäs teet, suvaitsevaisuusrekvisiitta pitää koota niistä aineksista joita kulloinkin on saatavilla.

   Tuosta murhasyytteestä ja potkuista muuten seuraa, ettei jenkkipoliisi pian enää uskalla puuttua neekereiden tekemiseen millään tavoin.

   Niinpä. Lieneekö se jopa näiden riehujien tavoitekin. Tuskinpa se neekereiden tilannetta kohentaisi, mutta eipä tuolla niin väliä, ainahan voi syyttää kaikesta valkoista miestä niinkuin tähänkin asti on tehty.

   Tuskinpa tuo mellakointi ko. kansanryhmän arvostusta lisää. Punaniskojen käsitys neekereistä saa vain vahvistusta.

   Tismalleen noin. Jos tuota rähmällään olevaa hihhulilaumaa ei oteta lukuun, niin luulenpa että nuiviintuminen vain lisääntyy valkoisen väestön keskuudessa.

   Poista
  2. Kuten veli KKi totesi, USAssa ei ainakaan valkoinen poliisi kohtapuoliin enää uskalla lähteä tehtävään, jossa on vastapuolena afrokädellinen, tai pahempaa;
   tilannepaikalla havaittuaan vastassa olevankin afrokädellisiä joutuu perääntymään jättäen hädässä olevat kansalaiset selviytymään yksin.

   Vaan eikös tämän tilanteen looginen ratkaisu olisi, että valkoiset jenkkipoliisit kerta kaikkiaan lausuvat yksissä tuumin kieltäytyvänsä tästä lähtien tehtävistä, joissa vastassa on tai saattaa olla afrokädellisiä? En osaa keksiä, mistä heitä voitaisiin siinä tapauksesa syyttää:

   hehän vain toteuttaisivat BLM-ideologiaa virantoimituksessaan viimeistä piirtoa myöten.
   Ei enää yhtään virantoimituksessa ammuttua tai muuten surmattua, pamputettua eikä edes pidätettyä BLM-kehoa!

   Sen sijaan uskon kyllä USAlaisten NIMBY-vasemmistoliberaalien osaavan keksiä hyvänlaisen määrän syytteitä niitä valkoisia poliiseja vastaan, jotka eivät tulleetkaan auttamaan NIMBYä, kun hänen aikaisemmin niin ihanat afrokädellislemmikkinsä tulivatkin hänen takapihalleen tekemään lähempää tuttavuutta.

   Varo mitä toivot; se voi toteutua, sanoi Aisopos.

   Poista
  3. Sen sijaan uskon kyllä USAlaisten NIMBY-vasemmistoliberaalien osaavan keksiä hyvänlaisen määrän syytteitä niitä valkoisia poliiseja vastaan, jotka eivät tulleetkaan auttamaan NIMBYä, kun hänen aikaisemmin niin ihanat afrokädellislemmikkinsä tulivatkin hänen takapihalleen tekemään lähempää tuttavuutta.

   Sehän tässä ärsyttääkin, että eivät nämä vasurit tunnu itsekään oikein ymmärtävän mitä heidän vaatimuksiinsa suostumisesta seuraisi. Tuossa afrolemmikin vierailussa vasurin takapihalla toteutuisi kyllä kiistatta jonkinlainen poetic justice. Mutta niinkuin sanoit, sitähän seuraisi aivan jumalaton ulina siitä kuinka poliisi ei tee töitään. Vasurisuvakkia on vaikeaa miellyttää, pitäisiköhän lakata edes yrittämästä?

   Poista