perjantai 24. huhtikuuta 2020

RYPPY DIKTAATTORINA OSA III


17 kommenttia:

  1. Luulenpa kuitenkin että ryppyisessä diktatuurissa ihmisillä (ja perseillä tietysti myös) olisi suhteellisen leppoisaa elää. Mutta tuo Scheinin on osuva esimerkki valtamedian mädännäisyydestä. Oli kyse vaikka päärynän anatomiasta niin nimenomaan Scheinin on se, jolta kysytään. Koska kyseinen jätkä löytää takuuvarmasti rasistisia elementtejä vaikka päärynästä.

    VastaaPoista
  2. Jaha der SS-oberwachmeister Koiras käskynjaolla. :D

    No joo. Länsimainen demokratia on siitä ilkeä, että martinsceiselleillakin on oikeus länkyttää. Ihan OK rauhan aikana. Vaan kriisiaikoina pitää tehdä päätöksiä ja jättää länkyttäminen ja diskuteeraminen sikseen.

    VastaaPoista
  3. Tuohon viimeiseen kuvaan olisi voinut sopia väännös Idi Aminin kuuluisasta mietteestä: "Meillä on sananvapaus, mutta en voi taata vapautta sanomisen jälkeen."

    VastaaPoista
  4. Terve Yrjö, KKi ja Anonyymi, ja kiitos kommenteistanne.

    Yrjö: Juu, kyllähän Rypyn diktatuurissa leppoisasti elelee, kunhan jättää mokuttamisen vähemmälle. Tuo mitä sanoit valtamediasta pitää kyllä paikkansa. Jotenkin sitä kuvittelisi, että noin pahasti ideologiansa(ensin kommunismi ja sitten monikultturismi) sokaisema mies ei oikein sopisi objektiiviseksi asiantuntijaksi, mutta nähtävästi valtamedialle kyllä kelpaa.

    KKi: Jaha der SS-oberwachmeister Koiras käskynjaolla. :D

    Juuri näin:) Joo, kyllä minunkin puolestani Scheininit saavat länkyttää aivan vapaasti. Minähän kannatan täydellistä sananvapautta, mutta minä olen siitä reilu jätkä, että suon sen sananvapauden ns. vastaleirillekin. Siitäkin huolimatta, että minulla kohoaa verenpaine joka kerta kun tuokin prohvessori avaa suunsa. Yleensähän nuo sananvapauden rajoitusyritykset tuppaavat tulemaankin tuolta 'hyvien ihmisten' puolelta.

    Anonyymi: Heh, tuohan se olisikin sopinut hyvin. Rypyn diktatuurissa on aminilainen sananvapaus:)

    VastaaPoista
  5. Onneksi kyseessä on sentään vain fasistinen diktatuuri. Mielestäni hitleriläisellä tavalla kansallissosialistinen diktatuuri olisi selvästi pahempi. Ei mikään järkevä diktatuuri (jos sellaisia olisi) kannata rotuoppeja.

    VastaaPoista
  6. Eikös sitä ennenvanhaan sanottu, että mikä ero on demokratialla ja kansandemokratialla? Kummassakin on sananvapaus, mutta demokratiassa on vapaus vielä sen sanakin jälkeen.
    Toi viimeisen ruudun toteamus sai taas Huru-ukon hymyuilemään ääneen:)

    VastaaPoista
  7. Terve Tom ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

    Tom: Joo, eihän Ryppy mitään rotuoppeja kannata. Vaskisti-Ryppy potkii helvettiin kaikki mamut rodusta riippumatta:) Vakavasti puhuen, fasistidiktatuuriin päätyminen ei tietystikään ole mikään toivottava skenaario. Näissä Ryppy diktaattorina-pätkissä onkin kyse siitä, että sellaiseen saatetaan kuitenkin päätyä, jos tiettyjä ongelmia ei korjata.

    Huru-ukko: Niinhän sitä taidettiin sanoa. Kansandemokratioissa taisi olla käytössä se kuuluisa 'vastuullinen sananvapaus' jota meillekin on viime vuosina markkinoitu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Singapore on loistava esimerkki maasta, jossa monikulttuurisuus toimii. Tai siis siellä hommat toimivat monikulttuurisuudesta huolimatta. Toimivuus johtuu siitä, että maa on fasistinen diktatuuri. Drakoninen lainsäädäntö estää ihmisiä käymästä toistensa kurkkuihin kiinni.

      Poista
    2. Joo, minä en oikein usko, että monikulttuurisuus on hyvä idea minkäänlaisessa valtiojärjestelmässä, mutta uskon kyllä vaivatta, että ankaran lainsäädännön maissa se toimii paremmin kuin esim. pohjoismaisessa sosialidemokratiassa. Itse asiassa monikulttuurisuus ja pohjoismainen sosialidemokratia saattaa olla jopa huonoin mahdollinen yhdistelmä.

      Poista
    3. Monikulttuurisuus ja pohjoismainen sosialidemokratia luultavasti ON huonoin mahdollinen yhdistelmä.

      Mutta täytyy sanoa, että Singaporessa monikulttuurisuus on syntynyt orgaanisesti eli ei valtion ajamana. Eli kyseessä on vain tosiasia, jonka kanssa Singapore joutuu elämään. Ja sen mukaan siellä toimitaan.

      Poista
    4. Mutta täytyy sanoa, että Singaporessa monikulttuurisuus on syntynyt orgaanisesti eli ei valtion ajamana.

      Tuollakin on toki merkitystä. En tiedä paljoakaan Singaporen meiningistä, mutta veikkaisin myös, että siellä ei varmaankaan ole poliittista korrektiutta pahentamassa tilannetta.

      Poista
  8. Joskus n. 20 vuotta sitten matkustin junalla Sigaporeen. Junan saapuessa perille oli jo ihan pimeetä ja täytyi täyttää maahantulokortti. Huomiota kiinitti lause, että huimausaineiden salakuljetuksesta saattaa seurata kuolemantuomio. Siinä pimeydessä rasteja lätkiessä paperiin liekkö kaikki osunut oikeisiin rasteihin? Mutta, tarkastaja ei edes vilkaissut paperia, vaan huitaisi kädellä menoksi.
    Uskoisin, että sen kovemman rotin ansiosta paikka mukava ja turvallinen elellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että kansalaisvapauksien rajoituksia lukuunottamatta Singapore on melko onnistunut maa.

      Poista
    2. Jep, sellainen kuva minullekin on muodostunut.

      Poista
  9. Terve Korpisoturi, ja kiitos kommentistasi.

    Uskoisin, että sen kovemman rotin ansiosta paikka mukava ja turvallinen elellä.

    Luultavasti asia on juuri noin. Meillä Pohjoismaissahan, eikä kaiketi muuallakaan Lännessä Yhdysvaltoja lukuunottamatta, ei oikein uskota koviin rangaistuksiin. Itse kyllä näkisin, että sillä, ovatko rikolliset vankeudessa vaiko vapaalla jalalla, on aika paljonkin merkitystä.

    VastaaPoista
  10. Ja oikeuteeni juoda kaljaa ei kukaan puuttunut. Myös paistetut nuudelit sanomalehteen käärittynä oli herkkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja oikeuteeni juoda kaljaa ei kukaan puuttunut.

      Se oikeus onkin jakamaton. Minuakaan eivät nämä koronakriisiin liittyvät hallituksen pakkotoimet ole kauheasti hetkauttanut, mutta jos hallitus yrittää ottaa minulta kaljapullon kädestä, niin barrikadeillehan sitä on lähdettävä:)

      Poista