lauantai 27. tammikuuta 2018

MIELENOSOITUS PERTINLAAKSOSSA


12 kommenttia:

 1. Hotelli Yrjöperskeleen respassa esitetään vilpitön toivomus siitä, että Pertinlaakson lakkoliike leviää valtakunnalliseksi haittamaahanmuuttajien yleislakoksi.

  VastaaPoista
 2. Hihii.
  Juu hyvä pointti. Vaan kun taitaa taharrus olla näille tuhertelijoille enämpi vapaa-ajan viettoa, vähän kuin sauvakävely tuulipuvuille.

  Oikeastihan noi eivät lakkoile, sehän tarkoitaisi sitä, että jättäisivät diskorahan nostamatta ja pullerot puutteesen

  VastaaPoista
 3. Terve KKi, ja kiitos kommentistasi. Jep, eihän tämä kovin realistinen pätkä ole. Ja onhan se toisaalta niinkin, että pyhästä sodasta vääräuskoisia vastaan ei paljon lakkoon mennä. Jonkun turvisten järjestämän mielenosoituksen yhteydessä(en muista oliko meillä vai Ruotsissa) oli vaan puhetta mahdollisesta lakosta, ja siitä sain idean tähän sarjikseen.

  VastaaPoista
 4. Julkaisin positiivisen kommentin jossa kaipasin haittamamuilta suorastaan samanlaista yleislakkoa mutta sitä ei julkaistu. Liekö mennyt roskapostiksi vai hylättykö ehkä? Joka tapauksessa peukkuja Pertinlaaksoon päin.

  VastaaPoista
 5. Eikös tässä sarjakuvanpätkässä ole vähän tuhma ote?

  VastaaPoista
 6. Heti saatava lakko nurin. Tilalle aktiivimalli; jos ei ole perse pystyssä vähintään 50 kertaa päivässä 365 päivää vuodessa, seuraa vuoden karenssi: taharrukset ym. kulttuuririkasteet vain omien etnovertaisiin kohdistettuna, kännykät toimimaan vain Savon murteella jne. Arabien kielellä kerrottaisiin myös mitä lakolla tarkoitetaan eli sen sidonnaisuus työn tekemiseen. Sen jälkeen 3 kk kurssi, jolla pyrittäisiin valottamaan termiä työ. No, ehkä lakko on kuitenkin parempi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 7. Terve Yrjö, Tom ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Joo, kommenttisi oli jostain syystä mennyt roskapostiin, mutta on nyt siellä missä kuuluukin. Yhdyn toivomukseesi, pidetään peukkuja, että haittamamut muualla Suomessa ottavat Hassanin porukasta mallia.

  Tom: On, eikä niin vähänkään:)

  Veijo: Joo, lakko taitaa olla pienimmän riesan tie. Mitä tuohon aktiivimalliin tulee, niin minulla on sellainen kutina, että etnisesti edistyksellinen väestönosa ei siitä taida joutua paljon kärsimään.

  VastaaPoista
 8. Juu ei, ei entinen vähemmistö joudu kärsimään aktiivimallista, sillä kuritetaan vain ja ainoastaan pottunokkasuomalaisia.
  Ja eikös se yksi puurokenraali takavuosina Ouluun puuhannut matujen lakkoa? Osoitteli perseenpyyhintäsormella puurolautasta ja tuumi, että tää on koirien ja naisten ruokaa.
  Muistelee ja arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 9. Ensi näkemältä ilahduin, että juuri noin! Tätähän me kaipaisimme. Sitten pohdin tarkemmin, miksi näin ajattelen:

  Kun tuottavaa työtä tekevät duunarit haluavat jotain, he menevät lakkoon. Silloin tuottava työ pysähtyy, mikä tuottaa moninollaisissa rahamäärissä mitattavia tappioita koko kansalle ja valtakunnalle. Tarkoittaa siis verorahojen menetystä, juuri niiden, joista kustannetaan yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämättömiä turvallisuus-, terveys-, koulutus- ja sensellaisia toimintoja.

  Kun taas viimemainituista vastaavat ihmiset menevät lakkoon, säästää valtion- ja kansantalous toki heidän palkkakulunsa...ja alkaa kärsiä samantien yhä pahenevia tappioita veroamaksavien kansalaisten turvallisuus-, terveys-, koulutus- ym. tilanteiden dramaattisesti heikentyessä.

  Lakkoilemisella on siis positiivinen vaikutus lakkoilijaan, mutta negatiivinen lakon kohteeseen, ja sehän on tarkoituskin.

  Mitä kansallemmme ja valtakunnallemme tuottavat maahamme tahallaan päästetyt arabi-, afro- ja afgaanijätkät? Pelkkää rahallista kustannusta, ja sen lisäksi niin maan perkeleesti ihnhimillistä kärsimystä kaikenlaisen heikommiksi tiedettyihin kohdistetun islamistisen väkivallan myötä.

  Niinpä siis: jos maahamme tunkeutumaan päästetyt islamistit menisivät lakkoon, he todellakin lopettaisivat kansallemme ja valtakunnallemme haittaa aiheuttavan toiminnan. Sillä olisi silloin heihin positiivinen vaikutus, mutta kaikkiin muihin negatiivinen, kuten lakkoilun tavoite on.
  Ja koska heidän vaikutuksensa kansallemme ja maallemme on vain ja ainoastaan negatiivinen, on heidän lakkoilunsa meille siis positiivinen! M.O.T.

  Sarjakuvan idea ja toteutus olivat jällen kerran tasan tarkalleen haarukoidut ja ammuttu.
  Kiitos.

  VastaaPoista
 10. Terve Huru-ukko ja QK, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Näinhän se menee. Se puurokenraali on kyllä ehdottomasti yksi aikamme symboleista. Mies pakenee henkensä edestä ja tulee hakemaan Suomesta turvapaikkaa, ja ensi töikseen alkaa ruikuttamaan puuron laadusta. Mutta ihmeellisintä taitaa kuitenkin olla se, että siinäkään vaiheessa ei suvakin puusilmä avautunut näkemään millaisesta kusetuksesta tuossa "pakolaisuudessa" on kysymys. Taisivatpa vielä hommata "pakolaislapsukaisille" maittavampaa ruokaakin.

  QK: Kiitoksia vaan, hauskaa että upposi. Mitä lakkoiluun tulee noin yleensä, on se mielestäni jossain määrin bolsevistista touhua, mutta en minä sitä silti lähtisi kokonaan kieltämäänkään. Mutta jos puhutaan lakosta turvisten yhteydessä, on se pelkästään koomista, ja siitä tuli idea tähän sarjikseen. Itse asiassa minun piti tehdä tämä pätkä jo kuukausia sitten, mutta jostain syystä päädyin lykkäämään sitä.

  VastaaPoista
 11. Ilmaisin huolimattomasti. Aktiivimalli kunniakotoutijoille on toki lähtökohtaisesti kunniakulttuurilähtoinen. Eli aloitetaan perusasioista, joista pystypersepolvistus on kulttuurille ylpeyden ja yhtenäisyyden symboli, joten siitä lähdetään kontillaan kotoutuksen poluille. Mutta se vaatii aktiivimallissa 50 kumaraa/vrk. Niinhän se aktiivimalli on ennakkoon osoitettu toimivan. Eli köyhät kyykkyyn ja kulttuurit polvilleen. Hei kulttuurit rikastuu stubidoimalla!

  VastaaPoista
 12. No joo, onhan se tietysti niin, että jos aktiivimallia ruvetaan ottamaan käyttöön, on siinäkin toki huomioitava kulttuurierot. Itse olen kyllä sitä mieltä että tuo porukka pyllistelee jo ihan tarpeeksi muutenkin. Ehkä jos näiden lähtömaissa keskityttäisiin välillä johonkin järkevämpään touhuun, ne eivät olisi sellaisia 'persläpivaltioita' niinkuin Ameriikan presidentti sanoi.

  VastaaPoista