sunnuntai 31. joulukuuta 2017

RYPPY JA REIKÄ KATSOVAT TELEVISIOTA


Tämänkertainen sarjakuva tulee auttamattomasti myöhässä, Kyllösen performanssista kun ehti kulua jo toista kuukautta. Mutta minkäs teet, ideat tulevat silloin kun tulevat. Jos joltakulta on jäänyt Merjan spektaakkeli näkemättä, niin sehän löytyy täältä. Reijo Koiras & Pertinlaakson väki toivottavat kaikille hyvää uutta vuotta.

16 kommenttia:

 1. No joo.. Melkoinen esityshän tuo oli, ei siinä mitään. Turha tuntea myötähäpeää, hävetköön vassarit itse, jos osaavat, mitä eppäilen. Yrjöhän lupasi kunniamaininnan, jos joku pystyy tuon esityksen katsomaan kokonaan. Minä en siihen kyennyt, enkä kykene. Vaan nämä Rypyn seikkailut ja Yrjön jutustelut luen kyllä kaikki.
  Oikein hyvää UUTTA VUOTTA myös sinne Pertinlaaksoon t. Huru-ukko

  VastaaPoista
 2. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Juu, minultakin jäi Yrjön kunniamaininta saamatta. Parikymmentä sekuntia taisin kestää ja sitten oli lyötävä kiinni. Hyvää uutta vuotta sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Kyseisestä performanssista voi kyllä ihan rauhassa irvailla vaikka vuoden jälkijunassa. Oikein hyvää ja menestyksen täyttämää uutta vuotta Reijolle ja Pertinlaakson väelle ja toivottavasti saamme nauttia oivaltavista pyllyilyistä myös vuonna 2018.

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö ja kiitos kommentistasi. Juu, kyllähän tuo oli sen luokan esitys, että tekisi melkein Rypyn tavoin sanoa, että siitä ei meininki nolommaksi muutu. En kuitenkaan sano, koska luultavasti joutuisin jo parin kuukauden sisään toteamaan olleeni väärässä. Pyllyilyä on kyllä luvassa ensi vuodellekin, toivottavasti myös sinun erinomaisia kirjoituksiasi. Hyvää uutta vuotta myös sinulle ja respan henkilökunnalle.

  VastaaPoista
 5. Joo, kunniamaininta jäi kauas minullakin, vaikka yritin kyllä sinnitellä loppuun saakka. Mutta suunnaton häpeän tunne vyöryi ylitseni kuin 10000 pakolaista maihinnousukengät jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minäkin aioin sen kyllä kovasti katsoa loppuun asti, vaan samanlaisen vyöryn alle jäin kuin sinäkin.

   Poista
 6. Preussilaishengessä gewittung kukoistakoon! Perseilemisiin.
  Sepi

  VastaaPoista
 7. Terve Sepi ja kiitos kommentistasi. Preussilaisessa hengessä kohti vuotta 2018!

  VastaaPoista
 8. Se oli siinä! Syväluotsaava analyysi tahattomasta huumorista, jep.
  Katsoin alkuperäisen perfon alusta loppuun odottaen, että joku jäynä, esim. luonnonaukkoääni, turahtaisi sivistynyttä ulostuloa todistamaan. Mutta ei. Ei mopolla moottoritielle on siis edelleen voimassa oleva kansanviisaus. Ehkä duo failpacen kanssa olis siis kova juttu!
  Hauskat vähät jäljellä olevat tunnit aika värinäväisesta vuodesta toivotellen: Veijo!

  VastaaPoista
 9. Minä en muista kyseistä asiaa. Pitäisiköhän laittaa M1-kypärä päähän ja katsoa?!

  Jos muistan oikein, niin kaikissa käymissäni presidentinvaalikoneissa Kyllönen on suoriutunut viimeiseksi. Vaikka toki jotkut ihmiset tulevat äänestämään häntä silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sanoisi siihen tarvittavan M1- tai muunkaanmallista kypärää: minä kuuntelin sen kokonaan eikä se niin paha ollut kuin odotin, enempi pitkästyttävä. Eikä myöskään ollut räppiä, jollaisena sitä on mainostettu.

   Kyllä se oli laulu, jonka erotettavissa olevaa melodiaa Kyllöskä yritti tavoitella varsin huonolla menestyksellä. En silti voi kokemusta kenellekään suositella, paitsi ehkä tällaisena uudenvuodenaaton tai ensi vuoden puolen hilpeiden pirskeiden camp-humoristisena tunnelmankohottajana.

   Mutta vain hyvässä seurassa, hyvässä nousuhumalassa ja muutenkin hyvissä fiiliksissä samanmielisten ihmisten kera! Ettei tarvitsisi lukea ensi vuonna iltapäivälehtien lööpeistä...

   Poista
 10. Terve Veijo ja Tom, ja kiitos kommenteistanne.

  Veijo: Aika sissi olet jos loppuun asti pystyit katsomaan. Luonnonaukonääni olisi ollut epäilemättä sen show'n kliimaksi. Hyvät uudet vuodet sinnepäin.

  Tom: Minä en kyllä tuota esitystä pysty valitettavasti unohtamaan. Mullakin taisi tulla Kyllönen viimeiseksi vaalikoneessa, mikä ei kyllä kauheasti yllättänyt. Kyllähän Kyllöstä jotkut tulevat äänestämään, mutta ei taida toiselle kierrokselle olla mitään asiaa.

  VastaaPoista
 11. Pistin M1-kypärän kuitenkin päähäni. Ja katsoin ja kuuntelin sen. Oli vähän pitkä, mutta katsoin loppuun saakka. Seurakunta oli kyllä kovin kiitollinen reaktioiden perusteella.

  VastaaPoista
 12. Jos kys. pätkässä piti arvuutella oliko laulua vai suullista pahan ilman poistoa, niin seuraavassa videossa totuus ilmenee helpommin. Pitäisi ehkä suositella Kyllösen performanssivalikoimaan:
  https://www.youtube.com/watch?v=We8MeWpyBgA
  Ainakin pari ekaa sessiota tuosta Adam Sandlerin pätkästä kannattaisi ottaa ohjelmistoon...

  VastaaPoista
 13. Ryppis on aivan parasta antia yhdessä Fingerporin kanssa taattua tykitystä! Ja välillä ihmettelen miten helvetissä Reijo Koiras kerta toisensa jälkeen löytää nämä kaikki verenpainetta nostattavat lähteensä Siispä iso iso Respect Koiraalle ��tästä on hyvä jatkaa vuotta 2018 jatka siis samaan malliin!! T. Ristos Son

  VastaaPoista
 14. Terve Ristos Son ja kiitos kommentistasi. Kiitosta vaan, parastansa tässä yritetään. Aiheethan sinänsä löytyvät aika helposti, niitä on yhteiskunta pullollaan. Sarjakuvan tekeminen niistä sen sijaan on toisinaan haasteellista. Vaan lisää pökköä pesään, sanoi suvakki kun monikulttuuri paljastui flopiksi;)

  VastaaPoista