lauantai 7. syyskuuta 2019

RYPPY JA PIKKU-PERTTI KATSOVAT TELEVISIOTA


32 kommenttia:

 1. Osuva kuvaus! Suomalaiset orjuutetaan ja laitetaan maksamaan kansanvaihto. Siinä ei katsota oman kansan valoisaan tulevaisuuteen, kuten Finlandia-hymnissä lausutaan. Meitä taivutetaan nyt pitkällä vipuvarrella "sorron alle". Kuka sitten reagoi mitenkin tähän pahuuteen. "On iltas alkanut, synnyinmaaaaa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samalla lailla kävi ennen wanhaan, kun juutalaiset pistettiin maksamaan kuljetuksensa tuhoamisleireille.

   Poista
 2. Terve MikkoK, ja kiitos kommentistasi. Kiitoksia.

  Suomalaiset orjuutetaan ja laitetaan maksamaan kansanvaihto.

  Jep, tuohan se on pelin henki. Bobrikovin venäläistämistoimenpiteet saivat aikoinaan muuten niin säyseän tsuhnan sisuuntumaan. Pääsipä äijä vielä hengestäänkin. Nyt meidän omat herrat kusevat meitä linssiin paljon härskimmällä otteella. Silti suurin osa hallintoalamaisia on niin kuin ei mitään. Joskus tuntuu siltä, että iso osa porukasta kärsii jonkin sortin Tukholman-syndroomasta. Rypyn tapa reagoida asiaan ei ole ehkä paras mahdollinen, mutta eipä kaveria oikein siitä tuomitakaan voi.

  VastaaPoista
 3. Näyttää Ryppy osuneen asian ahteriin, eiku ytimeen. Toisaalta, ei tässä maassa kansa enää herää, ei sitten millään. Tietoa on ja syitä miksi moista tapahtuu, vaan ei, ei sen anneta häiritä hyvää "tarinaa"
  Uskonsa kansan tulevaisuuteen kadottanut Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Aikaisempi strippi tiivisti nykyajan yhdeksässä ruudussa. Tämä uusi teki sen vielä paremmin kolmessa. Ryppykin tietää, että vallitseva mielettömyys on nykyisin kyseenalaistamaton itseisarvo ja sen vastustaminen virallisesti mielettömyyttä.

  VastaaPoista
 5. Terve Huru-ukko ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Kyllähän tässä itsekin on välillä skeptinen tuon kansan heräämisen suhteen. 2015-vuoden Suuren Hassanvaelluksen aikana minä ajattelin, että on se nyt saatana jos ei massiivinen nuiviintuminen siitä ala. Vaan eipä alkanut. Kyllähän tämä maa olisi vielä pelastettavissa. Mutta aikaa ei ole loputtomiin. Kukas EU-politrukki se olikaan joka hiljattain totesi, että Euroopan maiden pitäisi alkaa totuttautua siihen ajatukseen, että kansallista päätösvaltaa ei tule enää oleman. Tuo visio jos toteutuu, niin se vaikeuttaa jo huomattavasti tilannetta.

  Yrjö: Kiitoksia. Joo, Ryppy on tuosta tuskallisen tietoinen. Terveen maalaisjärjen paluu yhteiskuntaamme olisi kyllä enemmän kuin tervetullutta jo pelkästään siitäkin syystä, että Rypyn maksa saisi välillä levähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI KAI SE Tsuhnan Kosto käymaksan päälle?? Eikö se sisällä sikapartikkelia sen verran, että se yhden maksan suojaa??
   Huru-ukko

   Poista
 6. Jaskalla oli jotenkin aiheeseen liittyvää pauhantaa. Ja ihan todellista sellaista. Itsekin siihen jotain vastausta kirjoitin, kun ei tää ...keleen elo oo ku yhtä vitituksesta toiseen siirtymistä. Vaan vielä yritän sinnitellä. Ainakin kepuleilla vielä "järki" voitti ku Kulmunin valitsivat eikä sippilän juoksupoika kanki-kaikkosta. No kattellaan aamunn miltä maailma näyttää. Ja näitähän mie Ryppyjä ootan ku kuuta nousevaa samoin ku Yrjön juttuja. Jotenkin antaa lohtua etten oo ihan yksin maailmassa näine sykkine ajatuksineni.
  Jatkakaa:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 7. Itse olen paraikaa kirjoittamassa pisintä blogimerkintääni koskaan. Sen otsikko kuuluu: Tuliliemen tuttavana. Otsikon yhdennäköisyys Jack Londonin romaanin nimen kanssa on vain yhteensattumaa. En tiedä, ovatko Suomen tapahtumat vaikuttaneet aiheen syntymiseen.

  VastaaPoista
 8. Suomalaisten passiivisuus ja hallintolampaan asenne asian suhteen on pelottavaa. Jotkut iloitsevat persujen parinkymmenen prosentin gallup-suosiosta. Itse näen että se suosio on vallitsevassa tilanteessa pelottavan alhainen. Edes kolmenkymmenen pinnan suosiolla persut eivät ole hallituspuolue. Sillä vallitseva koneisto suojelee itseään vastuusta niistä katastrofaalisista virheitä mitä se on tehnyt ja mitä se ei halua tunnustaa.

  Ja tuo Huru-ukon ”Ryppy iskee asian ahteriin” oli muuten mainio mainoslause.

  VastaaPoista
 9. Rypyltä on jäänyt huomaamatta kohtalokas yksityiskohta:
  alkoholin ja tupakan hinta koostuu enimmäkseen veroista, joita hallitus sen kun korottaa kustantaakseen maahantunkeutujien mukavuudet ja muun eloon kuuluvan.

  Mitä enemmän Ryppy nauttii alkoholia ja tupakkaa, sitä enemmän hän lahjoittaa valtiolle maahantunkeutujien hyväksi käytettäviä veroeuroja! Molemmat ovat sitä paitsi hitaasti tappavia myrkkyjä.

  Mikä neuvoksi? No, kiljun valmistus on halpaa ja helppoa, ja palturitupakka eli kessu kasvaa Suomessakin. Ei muuta kuin pönttö pöhisemään ja kessu kasvamaan, ja hallitus saa pitkän nenän! Tai saisi, jos tietäisi.

  VastaaPoista
 10. Terve Huru-ukko, Tom ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Huru-ukko: Viittaat varmaankin Jaskan uusimpaan blogimerkintään, jossa puhutaan eutanasiasta. Se on oivallinen kirjoitus, luin sen tänään uudestaan, ja luin sen silloinkin kun se ensi kerran julkaistiin. Itse asiasta olen aika lailla samoilla linjoilla kuin Jaskakin. Itse en ole vielä kauhean vanha(37v), mutta luulisin ylittäneeni jo elämäni puolivälin. Enhän minä sitä tietenkään varmasti voi tietää, mutta en nyt varsinaisesti ainakaan pyri elämään kovin vanhaksi. Kun minä en oikein näe, että vanhuksen elämä Suomessa 2050-luvulla(kun minä olen 70-vuotias) tulisi olemaan kovin hääppöistä. Siinä mielessä tämänkertainen sarjis on osittain omaan elämääni viittaava. En minä niin paljon juo kuin Ryppy, mutta tupakkimies olen, enkä luullakseni aio sitä touhua lopettaa. Ja jos sen seurauksena satun kuolemaan ennen kuin täytän 80 tai 70, pystyn kyllä elämään sen asian kanssa(pun intended).

  Tuosta Kulmunista, minäkin näkisin, että parempi vaihtoehto voitti tässä kisassa. En toisaalta ihmeitä odota tuoltakaan naiselta.

  EI KAI SE Tsuhnan Kosto käymaksan päälle?? Eikö se sisällä sikapartikkelia sen verran, että se yhden maksan suojaa??
  Huru-ukko


  Aargh, unohdin sikapartikkelin ylivertaiset terveysvaikutukset!! No niin, sarjiksen uskottavuus on ikuisesti mennyttä:)

  Tom: Jään mielenkiinnolla odottelamaan kirjoitustasi. Teksti lienee omaelämäkerrallinen?

  Yrjö: Samaa mieltä. 20% on tietysti parempi kuin vaikkapa 10%, mutta nuo lukemat voisivat olla, ja niiden pitäisi olla todella paljon korkeammalla. Mutta ihmiset ovat kummallisia. Muistelisin, että jo joskus viime vuosikymmenen puolivälissä tehdyt gallupit kertoivat, että n.60% suomalaisista oli jossain määrin nuivia maahanmuuton suhteen. Luulisin, että tällä hetkellä tuo lukema on selkeästi korkeampi. Silti suurin osa näistä ihmisistä äänestää kiltisti Järjestelmäpuoluetta joka kristuksen kerta.

  Ja tuo Huru-ukon ”Ryppy iskee asian ahteriin” oli muuten mainio mainoslause.

  Niin oli. Pitäisi melkein saada ujutettua se blogin sivupalkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä juu, se on omaelämäkerrallinen. Olin ruvennut suunnittelemaan sen kirjoittamista jo ennen kuin terveydenhoitaja ehdotti minulle diabetesvuositarkastuksessa kuukauden mittaista alkoholitonta jaksoa, jotta saadaan osviittaa siitä, onko alkoholilla mitään osuutta jossain määrin kohonneisiin maksa-arvoihini.

   Poista
  2. Olen erään paikallisen yhdistyksen aktiivi, ja kesästä lähtien tähän yhdistykseen on raahattu kylmäketjun rikkoutumatta eräästä lihatalosta ylijäänyttä lihaa. Kyse on hyvälaatuisesta lihasta, jota ei esim. muotonsa vuoksi voi myydä asiakkaille. Joten sitä tuodaan mm. meille. Suuren osan siitä vievät kotiinsa yhdistyksemme jäsenet ja muut kävijät.

   Kyse on ennen kaikkea kinkusta. Pähkinärinteen toimipisteemme siis levittää tiloihinsa ja ympäristöönsä nykyään sikapartikkeleita, mutta siitä huolimatta minulla havaittiin maksa-arvojen nousua. Mistähän tämä voi johtua?

   -nimim. Kysyvä

   Poista
  3. Näin vanhana diabeetikkona sanoisin, että se liha on yksi paraita sokeritasapainon säilyttäjiä. Ainakin itsellä ollut. Rasvainen liha taas tuppaa hieman imeliä nostamaan, mutta kohtuus kaikessa, pullo päivässä vai miten ne sano vanaht viinamäenmiehet. Että syö vaan Tom hyvällä ruokahalulla lihaa. Ja hevonen on siitä hyvä, että siinä on vähän rasvaa mutta protskuja sitäkin enemmäm. Laita possua ja hepoa, puolet ja puolet pataan,pari kolme sipulia ja pari kolme nyrkin kokoista naurista. Anna hautua reilusti, vaikka yön yli satasessa. Ja vot, aamukka sulla on maukasta lihapataa jota voi hampaatonkin syödä. Mie oon sille antanut nimen Kaskenpolttajan lihapata.
   Huru-ukko

   Poista
 11. Terve QK, ja kiitos kommentistasi. No joo, tuo on tietysti totta. Nythän Ryppy on 'osa ongelmaa eikä osa ratkaisua', niinkuin paremmissa piireissä todetaan. Tänä päivänä tupakkiaski on todella kallis, ja siitä hinnasta aivan jumalaton osa menee veroihin. Sillä jos joku on tässä yhteiskunnassa vapaata riistaa, niin se on tupakkamies. Siitä asiasta niin oikeisto kuin vasemmistokin ovat suorastaan liikuttavan yksimielisiä, ja he löytävät toisensa kuin Pilatus ja Kaifas. Mutta joo, kessuahan voi itsekin kasvattaa, eikä se kiljunkaan keittäminen mitään rakettitiedettä ole.

  VastaaPoista
 12. Josku ammoisina aikoina tutkittiin tätä että tupakki- ja viinamäen mies aiheuttavta yhteiskunnalle yliäymättömiä kustannuksia. Aika pian ne lakselmat vaiettiin, syystä että laskelmat osoittivat ihan muuta. Kas kun se perkeleen kessuttelija ja ryypynkin ottava maksaa näistä harrastuksistaan veroa yhteiskunnalle moninkertaiseti mitä hänen hoitonsa siellä elämänehtoossa kustantaa. Eli yhteiskunta tienaa näillä tyypeillä moninkertaisesti heidän hunon hoitonsa kustannukset ennen kuin heitä tarvitsee hoitaa, jos tarvitsee. Älyävät kuolla pois ennen sitä.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 13. Ryppy on aloittanut oman vapaaehtoisen eutanasiansa. Mukavamminhan se noilla eväillä sujuu kuin kallonkutistajien myrkyillä. Voimaa toivotan Rypylle projektin loppuunsaattamiseen.

  Yksi pelastus voi Suomella olla vielä plakkarissa. Olemme todenneet, että jihadistiset ulostulot eivät nettitaposia heilauta. Jihadisti lienee radikalisoitunut muslimi. Radikalisoituminenhan voi tapahtua aivan yhtäkkiä jonkin epämieluisan kokemuksen laukaisemana. Olen vakaasti sitä mieltä, että rasismi voi myös puhjeta täyteen loistoonsa reaktiona jihadistisiin tai muihin elämää uhkaaviin tapahtumiin. Loogisesti siis rasismi ei voi olla rikos, koska jihadismikaan ei ole. Eli siitä nyt vaan reippaasti radikalisoitumaan. Verrattavissa oleva radikalisoituminenhan osoitti voimansa v. 1918.

  VastaaPoista
 14. Terve Tom, Huru-ukko ja Veijo, ja kiitos kommenteistanne.

  Tom: No joo, ihan vitsillähän me noista sikapartikkeleista. Kohonneet maksa-arvot sen sijaan ei ole leikin asia. Toivottavasti saat ne hoidettua kuntoon, maksa kun on aika tarpeellinen elin.

  Huru-ukko: Minäkin muistelen kuulleeni noista laskelmista. Enkä kauheasti ihmettele noiden laskelmien tulosta. Kyllähän esim. syöpähoidot ovat kalliita, mutta yli 90-vuotiaaksi kituuttaminen jossain vanhainkodissa ei kyllä tule halvaksi sekään.

  Veijo: Itse asiassa Rypyn hidas mutta vääjäämätön syöksykierre olisi vielä katkaistavissa, mikäli tähän meininkiin tulisi joku tolkku. Mutta enpä pidättele hengitystäni sitä odotellessa.

  Aikamme sankari, ylikomisario Taponen on kyllä täysin käsittämätön hahmo. En oikein enää osaa edes yllättyä kaverin aivopieruista, sen verran monta rimanalitusta on jo miehen tilillä. Saa nähdä miten käy tuon radikalisoitumisen kanssa. Syitä radikalisoitua olisi kyllä jo enemmän kuin tarpeeksi, mutta vielä ei ainakaan ole tsuhnan vieteri paukahtanut poikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sikapartikkelit voivat isommin syötynä aiheuttaa kyllä sisäelinrasvan kertymistä, mikä taas voisi näkyä veriarvoissa, mutta meikä oli sitten edellisen mittauksen jopa hieman laihtunut, joten tässä suhteessa mennyt parempaan päin.

   Odottelen rauhassa jakson loppuun. Ja sitten menen verikokeisiin. Ja sitten odotan vielä, että saadaan tulokset.

   Näin pitkiä aikoja k o k o n a a n ilman alkoholia ei varmaan ole minulla ollut vuoden 1994 jälkeen.

   Mutta kyllä, maksoja on vain yksi ihmisruumiissa, ja siitä pitäisi pitää huolta.

   Poista
  2. No toivotaan, että arvot olisivat tuona aikana laskeneet. Itsekin alan olla siinä iässä, että pitäisi varmaan alkaa pikkuhiljaa käymään lääkärissä silloin tällöin tarkistuttamassa, että kaikki on kunnossa. Viimeksi näin oli asianlaita, mutta on siitäkin jo pari vuotta vierähtänyt.

   Poista
  3. Kun aikoinaan minulla todettiin diabetes, niin siitä on ollut sikäli hyötyä, että pitää käydä joka vuosi tarkastuksessa.

   Poista
  4. Joo, diabetes(molemmat tyypit) on todella ikävä tauti, mutta jos haluaa nähdä hyviä puolia, niin onhan siinä toki tuo.

   Poista
  5. Tuosta diabeteksestä, luin juuri tänään lehdestä suresta ruåtasaistutkimuksesta, jossa todettiin eniten diabetekseen sairastuneet ammattiryhmät: Kulketus- ja logitiikka, siivousala ja teollisuustyöt. Tutkimus oli tyhty muutaman sadantuhannet ilhmisen terveystiedoista, eli oli koottu tilastoista nämä sinne ilmoitetut ja todennetut tapaukset. Pitäisin luotettavana, paljonkin luotettavampana kuin "köyhyystutkija" hutisalon huuhaatutkimusta. Jossa leiäjonoissa olevilta kysytään, että onko kivaa leipäjonossa ja voi voi kun sinne jouduit.
   Itse olen "kärvistellyt" mokoman taudin kanssa rapian kakskytä vuotta, tässä vaan keikutaan. Onneksi on tälle aikaa diabeteslääkkeissä tapahtunut huimaa kehitystä. Ja juu, pitäisi katsoa hieman enemmän mitä suuhunsa pistää. Hiilarit minimiin, mieluummin sen alle. Pullaakin syön, ainakin joskus ja vakiona terkkarissa käydessä kahvi ja munkki. Ne kun on niin hyvii:)ite tyhtyjä.
   Tämmöstä tällä kertaa t. Huru-ukko
   PS. Maksani välillä oikuttelee, syytä ei ole keksineet vaan eipä tuo ole vielä sanonuy poks:)

   Poista
 15. Kohta mahdetaan saada taas kivoja peli, ja ruoanlaittohetkiä, kunhan Turkki avaa rajat.

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tunnelma-tiivistyy-syyriassa-turkki-siirsi-sotakalustoa-pakolaisten-turvavyohykkeelle/7541146#gs.1t0c3c

  Voi kärmehen jäljet...

  T: Ymmi  VastaaPoista
 16. Terve Ymmi ja kiitos kommentistasi. Saa nähdä miten tuossa käy. Kertoo jotain Euroopan henkisestä alennustilasta, että tuokin mulkku pystyy tuolla lailla kiristämään. Pahimmassa tapauksessahan tuosta voisi tulla vuoden 2015 Suuri Vaellus uusintana.

  VastaaPoista
 17. Eipä käy elämä tylsäksi, jotain sekin on.

  VastaaPoista
 18. Terve Öyhöttäjä, ja kiitos kommentistasi. Eipä käy niin. En minä ainakaan muista, että minulla olisi kertaakaan ollut tylsää kännissä.

  VastaaPoista
 19. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne. En tiedä onko Tom vielä kuulolla, mutta siinähän sitä tuli hyviä vinkkejä ruokien suhteen. Itselleni tuo 2.tyypin diabetes on vieraampi, vaikka kyllä minä ainakin suurin piirtein tiedän mistä siinä on kysymys. Mutta ihan lähipiirissäni on yksi henkilö, jolla on 1.tyypin diabetes, joten se on minulle hieman tutumpi. Ikäviä sairauksiahan nuo ovat tietysti molemmat, mutta onneksi tänä päivänä niiden kanssa voi elää ihan täysipainoista elämää, joskin tietyissä asioissa saa olla tarkkana.

  Niin, ja semmoinen tiedotus vielä, että viikonlopun aikana pitäisi ilmestyä viimeinen osa Ryppy lensi yli käenpesän-saagaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuulolla ainakin silloin, kun olen ruksannut kohdan "Ilmoita" kommenttilomakkeessa.

   Poista
  2. Ok. Jostain syystä en ole itse oppinut käyttämään tuota toimintoa. Kommentoituani käyn aina paikan päällä tarkistamassa onko kommenttiini vastattu. Vaan noinhan se olisi kätevämpi.

   Poista
 20. Laitetaan tieto nyt tänne. Kirjoitukseni Tuliliemen tuttavana on nyt julkaistu. Järjettömän pitkäksi venyi.

  VastaaPoista