tiistai 13. helmikuuta 2018

RYPPY JA YKÄ


Tämä sarjakuva on kunnianosoitus Voiman pimeän puolen ykkösblogistille Yrjöperskeleelle. Kiitokset Yrjölle myös Ykän hahmon lainasta. Ja jos jollakin on vielä lukematta, niin Lälläveden mainioon mökkikylään voi tutustua ainakin täällä ja täällä.

21 kommenttia:

 1. Kiitos. Olen otettu. Eläköön Pertinlaakson ja Huitsinnevadan yhteistyö! Ja soissa on vielä tilaa.

  VastaaPoista
 2. Terve Kumitonttu ja Yrjö, ja kiitos kommenteistanne.

  Kumitonttu: Mukavaa että upposi. Minuakin huvitti kovasti ajatus Rypystä ja Yrjöstä survomassa virkakyöstiä Pertinsuohon:)

  Yrjö: Kiitos itsellesi ansiokkaasta ja monipuolisesta blogistasi, jota olet jaksanut pitää yli kymmenen vuoden ajan laadun vähääkään kärsimättä. Vihayhteistyö Pertinlaakson ja Huitsinnevadan välillä jatkukoon. Ja kyllä, soissa on totisesti tilaa.

  VastaaPoista
 3. Lisää näitä!! Ja jatkukoon Yrjö jutut hamaan maailman tappiin. On se hyvä, että Suomessa riittää soita kyöstien ja muiden halukkaiden upotusalustoiksi.
  .t Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Terve Huru-ukko ja kiitos kommentistasi. Yhdyn toivomukseesi Yrjön jutuista. Ja soitahan tosiaan riittää. Ja Pertinsuossakin on vielä kosolti tilaa. Yritin muuten ensin piirtääkin tuota suota, mutta se ei oikein onnistunut. Sama miten sen tein, kuva näytti siltä niinkuin virkakyösti olisi upotettu paskaan:) Ja ei siinä, olisihan se sanoma sitenkin selvinnyt, mutta suohon upottaminen on jotenkin suomalaisempaa, joten päädyin käyttämään valokuvaa.

  VastaaPoista
 5. Asiallinen kuva siitä tuli tuollakin tavalla. Ja tarkoitus selviää hieman hitaammmallekin:)
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Tämähän oli hieno ystävänpäivän kortti ja huomionosoitus. Toivotan myös teille virtuaaliystäville rattoisaa eloa eteenkin päin. Sepi

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa, oivallinen kuvaus jälleen kerran.

  VastaaPoista
 8. Paras crossover sitten Freddy vs. Jason

  VastaaPoista
 9. Loistava sarjakuva. Suomalainen virkakyösti on ainutlaatuinen koko maailmassa. "Korruptiovapaana" hälle ei raha kelpaa, sillä hän saa tyydytyksensä kansalaisille vittulemisesta.

  VastaaPoista
 10. Terve Sepi, Krypta, Allaspalo ja Becker, ja kiitos kommenteistanne.

  Sepi: Tosiaan, tämänhän voi ajatella myös ystävänpäiväkorttina. Kiitoksia, ja rattoisaa eloa sinullekin.

  Krypta: Nöyrimmät kiitokseni.

  Allaspalo: Kiitoksia. Minulla onkin Freddy vs. Jason vielä näkemättä, mutta tekele kuulostaa legendaariselta.

  Becker: Paljon kiitoksia. Totta puhut. Itänaapurinkin virkakyösti osaa kuulemma olla aika vittumainen, mutta hänet saa sentään hiljaiseksi tarjoamalla määrätyn summan riihikuivaa. Tsuhnan kyöstin temppuilua joutuu vain sietämään voimatonta raivoa tuntien.

  VastaaPoista
 11. Ottamatta sen enempiä kantaa noihin sikapertikkeleihin, niin on henkilökohaista kokemusta näistä elintarvikeviranomaisista, niissä on yhdistetty vanha tsaarinperintönä tullut virkamieskulttuuri yhdistettynä eu:sta tulevaan direktiivitulvaan...
  Tuo virkamiehen kuva ei jossain apauksissa paljoa oikeasta poikkea ..

  -jpt-

  VastaaPoista
 12. Terve Jpt, ja kiitos kommentistasi. Minullakin on heistä jonkin verran kokemusta, ja sanoisin, että tuo oli aika hyvä luonnehdinta. Nuo direktiivit kai ovat samat muissakin EU-maissa, mutta epäilen suuresti suhtaudutaanko niihin siellä samalla innokkuudella, niin kuin Suomi-kyösti tekee.

  VastaaPoista
 13. Hyvä tulee projektista, kun Ryppy ja Yrjö P voimansa integroivat.
  Sadisti olisi laittanut Kyösti V Virkkalan eteen 20 cm päähän puoliksi suohon upotetun Tsuhnan Kosto pullon avattuna ja käynyt kyselemässä 6 tunnin välein pitoisuuksia ja mielipidettä rajojen ylityksistä.

  VastaaPoista
 14. Terve Veijo, ja kiitos kommentistasi. Samaa mieltä. Siinä on jotain suorastaan runollista, kun vihayhteistyön hedelmänä virkakyösti upotetaan Pertinsuohon:)

  Sadisti olisi epäilemättä tehnyt noin, mutta Ryppy Ja Ykä yksinkertaisina periferian poikina tyytyivät antamaan kyöstille sen mikä kyöstille kuuluu.

  VastaaPoista
 15. Tulipas taas kerran huomattua sarjakuvanpätkän julkaisu kovin myöhään. Pitäisi lukea Twitteriä tarkemmin.

  Mutta tässä pätkässä oli nyt hyvää siteerattavaakin.

  VastaaPoista
 16. Terve Tom ja kiitos kommentistasi. Tämähän on sen verran ajaton pätkä, ettei haittaa vaikka myöhässä lukisikin. Twitteriin en tätä edes laittanut koska tässä oli aika paljon sellaista läppää, joka aukeaa vain Yrjön vakiolukijoille. Itse tykkään tästä pätkästä jo pelkästään siksi, että se poiki idean uuteen sarjakuvaan.

  VastaaPoista
 17. Morjens!

  Pitää ihan ääneen sanoa, että pidän taiteellisesta tyylistäsi todella paljon. Varsinkin se, kuinka saat mallinnettua oikeita ihmisiä muutamilla virtuaalisen pensselin vedoilla. Eli kommentti koskee piirtämiäsi sarjakuvia yleensä. Ja tarinat sarjakuvien sisällä on toinen asia, mikä pistää lähes kateeksi, koska osaat tiivistää sanomasi niin timanttiseen muotoon. Mutta hyvä, että joku osaa ja tekee! Toivottavasti jatkat sarjakuviesi tekemistä, näitä on mukava lukea.

  Hyvää kevään jatkoa toivottaa Jarkko  VastaaPoista
 18. Terve Jarkko ja kiitos kommentistasi. Oikein paljon kiitoksia. Tämä lämmitti mieltä. Näitä on mukava piirtää, kun tietää että joku näistä pitää. Aion toki jatkaa näiden tekemistä. Aiheet tuskin tulevat ihan hetkessä loppumaan, ja välillä tämä piirtäminen on suorastaan terapeuttista. Hyvää kevään jatkoa sinullekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan ymmärrä tuota ilmaisua "joku näistä pitää"? Kaikkihan me tämän blogin vakilukijat ja kommentaattorit näistä pidämme ja aina uuden sarjakuvan julkaistuttua odotamme innolla seuraavaa.

   Poista