maanantai 4. syyskuuta 2017

PASTORI LUKEE LEHTEÄ


Kiitokset juttuvinkistä nimimerkki Allaspalolle. Muslimien joukkomuutosta raportoi PT-Media.

12 kommenttia:

 1. Voi muuten olla, että suvakkimme reagoivat juuri noin. Ja eikös niitä Suomesta lähteneitä olla palauttamassa Dublin-sopimukseen vedoten? Siihen samaan, johon ei saanut vuonna 2015 vedota? Tarinan opetus: tyhmälle jää aina Musta Pekka käteen. Ikävää vain, että ne turvapaikkahuilailija-shown tyhmimmät löytyivät täältä pussin pohjalta Suomesta.

  Itse sarjakuvasta: lisää vaan! Kun tästäkin otti vittuilun pois, ei jäänyt kuin välimerkit. Ja niinhän sen pitää poliittisessa pyllysarjakuvassa ollakin.

  VastaaPoista
 2. Terve Yrjö, ja kiitos kommentistasi. Juu, minäkin vähän luulen, että ei tuosta joukkomuutosta mitään tule. Vaikka nämä huilailijat ihan oikeasti olisivatkin lähdössä, niin tuskinpa Ruotsi niitä huolii. Eli Musta Pekka(se muuten taitaa nykyisin olla pc-retusoinnin jäljiltä pelkkä Pekka) jää kuin jääkin Hölmölään.

  Ja kiitoksia. Vittuilevaa poliittista pyllysarjakuvaa on toki luvassa lisää. Muuten, lueskelin tuossa jonkin aikaa sitten vanhojen sarjakuvieni kommentteja, ja siellä oli sinulta eräs mainio kommentti, joka mielestäni luonnehtii osuvasti R&R-sarjakuvaa. Kommentti oli Ryppy Baarimikkona osa II-sarjiksessa. Ajattelin, että siinä olisi mainio sitaatti, jonka voisin laittaa johonkin otsikon alapuolelle. Tämä siis vain jos se sinulle sopii.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Laittelen tässä lähiaikoina.

  VastaaPoista
 4. Kattokaas vaan niin musujen joukkomuutto on samanlainen suksee kuin oli yhden pastorin Tansaniaan muutto. Käypi siilleen, että Pää-Kallen sanoja mukaillen: Kissa söi kannantakaset. No, huomennahan tuo nähdään arvelee Huru-ukko.

  VastaaPoista
 5. Terve Huru-ukko, ja kiitos kommentistasi. Juu, minäkin luulen, että huomiota tässä vaan haetaan. Olisihan se liian hyvää ollakseen totta.

  VastaaPoista
 6. Haluaa pohjoiskorealaiseen rajapolitiikkaan?

  VastaaPoista
 7. Terve Tom, ja kiitos kommentistasi. Tismalleen, se kun on hyväksi havaittu. Vaan niinhän siinä kävi, että viitisenkymmentä turvista meni kuin menikin Ruotsin puolelle. Minä olin jo ihan varma että ei siitä mitään tule.

  VastaaPoista
 8. Se viiskymmentä on ku hyttysen paska itämeressä, kuten sanonta kuuluu. Olis menny se edes tuhat mistä tää davoodi hehkutti. Vaan onhan se hyvä alku arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 9. No niinhän se on. Alunperinhän niitä piti tosiaan mennä toista tuhatta. Ja siinäkin tapauksessa tänne olisi kuitenkin jäänyt ne 29 tuhatta(plus tietysti niitä aiemmin tulleet). Ja kuinkas sitten käy, jos nämä saavat Ruotsissakin kielteisen päätöksen, heivataanko ne sitten takaisin Tsuhnanmaalle?

  VastaaPoista
 10. He tulevat saamaan myönteisen päätöksen Ruotsissa. Vaihdokkeina saamme 5000 neitseellistä mamua, joista 50 Suomi sitten jatkossa blokkaa, jne. Ja niin sitten jatketaan kunnes Tsuhnat polttavat lopullisesti päreensä.

  VastaaPoista
 11. Jep, hölmöläisten kaupankäyntiä parhaimmillaan.

  VastaaPoista