tiistai 26. heinäkuuta 2016

RYPPY HEITTÄYTYY NUIVAKSI OSA II


8 kommenttia:

 1. Vähän tyyriitä kuutioita,jotkut ehdottelevat Honkajokea tai Riihimäkeä.

  VastaaPoista
 2. Sanotaan että Suomessa on tilaa ja että Inarijärven jäälle nuo kaikki mahtuisivat seisomaan mutta miksi niitä ei viety sinne jäiden sulamista odottamaan?

  VastaaPoista
 3. Juu Olkiluotoon tekeillä olevaan loppusijoituspaikkaan. Yhdessä käytetyn ydinpolttoaineen kanssa. Vai pitäisikö mamuille kaivaa ihan oma luolastonsa? Toisaalta, onhan noita luolia jo ennestään muualla Euroopassa ihan kaivamatta. Arvelee Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Huomenta Ano1, Ano2 ja Huru-ukko ja kiitokset kommenteistanne. Kyllahan se niin on, etta Rypyn ratkaisu on nuiva, mutta epakaytannollinen. Inarijarven paalla on toki tilaa, mutta itse ehdottaisin sijoituspaikaksi Ahvenanmaata. Siellahan ei olla paasty lainkaan nauttimaan diversiteetista.

  VastaaPoista
 5. Näin suorasistina suosittelisin sijoituspaikaksi suota. Ja sitähän riittää. Halpa, helppo ja ekologinenkin ratkaisu.

  VastaaPoista
 6. Terve Korpisoturi ja kiitos kommentistasi. Minakin koen olevani vahvasti suorasisti, ja niinpa kannatan ehdotustasi lampimasti. Ja suota tosiaan riittaa, ei se Koskelan Jussi sentaan kaikkia saanut kuokituksi.

  VastaaPoista
 7. Eikös tässä jokunen vuosi sitten ahvenanmaalaisilta kyselty että kumman ottaisivat, suomalaisen vai somalin? Somali taisi voittaa ylivoimaisesti. Eli tehkäämme tästä tietyt johtopäätökset. 15000 somalia ja taxfree kauppa saa jatkua. Muuten jatkamme taxpaid risteilyillä. Ihan winwin tilanne.

  VastaaPoista
 8. Terve Habahoo ja kiitos kommentistasi. Jaahas, mina en ollut tuollaisesta kyselysta kuullutkaan. Tamahan selkeyttaa kuviota huomattavasti. Mina tosin luulen, etta jos sinne oikeasti kipattaisiin 15000 somalia, niin voisi ahvenanmaalaisilla mieli muuttua hyvinkin nopeaan.

  VastaaPoista