sunnuntai 15. toukokuuta 2016

RYPPY DIKTAATTORINA


9 kommenttia:

 1. Terve Allaspalo ja kiitos kommentistasi. Huone 101 olisi tietysti yksi vaihtoehto. Toisaalta Grönmarxin kaltaiselle henkilölle fyysinen työ, josta on vieläpä jotain konkreettista hyötyä saattaa hyvinkin olla pahempi rangaistus.

  VastaaPoista
 2. Valistunut ryppydiktatuuri voisi olla nykyoloissa vetokelpoinen vaihtoehto. Mutta mielestäni tilanne kiteytyy sarjakuvan kahdessa viimeisessä ruudussa. Jos ihminen ei tajua hässineensä asiat vituralleen, hän toistaa typerää käytöstään aina uudestaan ja uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Mitäs kysyit!
  T. Huru-ukko

  VastaaPoista
 4. Terve Yrjö ja Huru-ukko, ja kiitos kommenteistanne.

  Yrjö: Niinpä. Viime syksyn invaasion aikana ajattelin, että kovakalloisempikin suvakki alkaisi ymmärtää millaisista "pakolaisista" siinä oli kysymys, mutta niinhän siinä vaan kävi että Grönmarxit kaivautuivat entistä syvemmälle poteroihinsa.

  Huru-ukko: Niinpä niin, jos Grönmarxilta kysyy kysymyksen, on aina olemassa se vaara että saa myös vastauksen. Vaan Ryppy onkin armollinen ja toivoo että hardcore-suvakkikin voi eheytyä:)

  VastaaPoista
 5. Reijo hyvä, ei harcore-suvakki myönnä erehtyneensä, ei suinkaan. Entistä kovemmin vain toistaa mantraansa, kuten Grömarx tuossa tekee. Tähän sopinee, tai ei, vertaus suosta ja kurjesta: Ennen kurki kuolee kuin suo sulaa, eli ei mitään jakoa suvakkien mielenmuutoksesta. Ja kuten Yrjö totesi, Ryppymäistä diktaattoria tarvittaisiin.
  T. Huru-ukko

  VastaaPoista
 6. Terve Huru-ukko. Taidatpa olla oikeassa. Ryppymäinen diktaattori saattaisi olla hyvä juttu, diktatuurissa vaan on se riski, että diktaattoriksi ei välttämättä valikoidu Rypyn kaltainen tyyppi, vaan joku koppalakkia pitävä viiksiniekka. Toisaalta olen kyllä sitä mieltä, että ei tätä tilannetta enää demokraattisin keinoin pelasteta, sen verran mädäksi on koko systeemi tullut. Noh, aika näyttää. Varmaan aika paljon vaikuttaa se, mitä muualla Euroopassa tapahtuu. Meidän nilkit kyllä painaa sitten perässä, niin kuin Lahtinen sanoisi.

  VastaaPoista
 7. Vähän aikaa pysyy poissa eli monta päivää, ja heti tänne on tullut muutama sarjakuvanpätkä lisää!

  VastaaPoista
 8. Huomenta Tom ja kiitos kommentistasi. Juu, olen yrittänyt tehdä näitä tahdilla sarjakuva per viikko. Joskus tosin lipsun aikataulusta ajan/ideoiden puutteen vuoksi ja joskus tulee taas tehtyä useampikin samalla viikolla.

  VastaaPoista